Én a JEAN M. AUUEL: A BARLANGI MEDVE NÉPE
Olvasol?
2013. december 04. 19:28
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline |
Én pl. nem könyvet olvasok. Én inkább blogokat. De azokat, ha igazán tetszik, azt nagyon jó kedvvel! Mert amúgy előtte, és RÜHELTEM OLVASNI! JÚJ DE UTÁLTAM... De ez már a múlt éj..
2013. december 04. 20:03
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Bő egy év termése:
1; Joe Navarro - Beszédes testek
2; Drew Karpyshyn - Mass Effect: Felemelkedés
3; Drew Karpyshyn - Mass Effect: Megtorlás
4; William C. Dietz - Mass Effect: Megtévesztés
5; Oliwer Bowden - Assassin's Creed: Titkos keresztes háború
6; Oliwer Bowden - Assassin's Creed: Jelenések
7; William C. Dietz - Halo: Az áradat
8; Dmitry Glukhovsky - Metró 2034
9; Philip K. Dick - A Frolix-8 küldötte
10; Philip K. Dick - Lenn a sivár Földön
11; Richelle Mead - A végső áldozat (Vámpírakadémia VI.)
12; Cassandra Clare - Csontváros
13; Cassandra Clare - Hamuváros
14; Cassandra Clare - Üvegváros
15; Suzanne Collins - Az éhezők viadala
16; Suzanne Collins - Futótűz
17; Suzanne Collins - A kiválasztott
18; George R. R. Martin - Sárkányok tánca (A tűz és jég dala V.)
19; Andrzej Sapkowski - Vaják II.: A végzet kardja
1; Joe Navarro - Beszédes testek
2; Drew Karpyshyn - Mass Effect: Felemelkedés
3; Drew Karpyshyn - Mass Effect: Megtorlás
4; William C. Dietz - Mass Effect: Megtévesztés
5; Oliwer Bowden - Assassin's Creed: Titkos keresztes háború
6; Oliwer Bowden - Assassin's Creed: Jelenések
7; William C. Dietz - Halo: Az áradat
8; Dmitry Glukhovsky - Metró 2034
9; Philip K. Dick - A Frolix-8 küldötte
10; Philip K. Dick - Lenn a sivár Földön
11; Richelle Mead - A végső áldozat (Vámpírakadémia VI.)
12; Cassandra Clare - Csontváros
13; Cassandra Clare - Hamuváros
14; Cassandra Clare - Üvegváros
15; Suzanne Collins - Az éhezők viadala
16; Suzanne Collins - Futótűz
17; Suzanne Collins - A kiválasztott
18; George R. R. Martin - Sárkányok tánca (A tűz és jég dala V.)
19; Andrzej Sapkowski - Vaják II.: A végzet kardja
2013. december 11. 08:25
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Most olvastam ki Nicholas Sparks - Menedék című könyvét.Az eddigi "legsötétebb" könyve lett,legalábbis szerintem. Imádtam,nagyon megható,a Jo-s rész annyira meglepett,az pedig szintén meglepő volt ahogy Nicholas "Kevinként gondolkozott" Nagyon megtalálta azt a figurát,le a kalappal előtte. Katie-re pedig nagyon büszke vagyok amiért olyan bátor volt. A filmet is megnéztem amint végeztem a könyvel,de az egy kicsit csalódás volt.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Cintii
2013. december 11. 09:18
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline |
Cassandra Clare - Csontváros
Suzanne Collins - Az éhezők viadala
Leiner Laura - Bábel
ezeket olvastam el mostanába :33
Suzanne Collins - Az éhezők viadala
Leiner Laura - Bábel
ezeket olvastam el mostanába :33
2013. december 12. 18:42
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Suzanne Collins: A kiválasztott <3
Azt olvastam, hogy tucatkönyv, de annyira nem érdekel!
Azt olvastam, hogy tucatkönyv, de annyira nem érdekel!
hayley4,
Vampiregirl1
2013. december 14. 22:09
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Én szinte csak vöröspöttyös könyveket olvasok, jelenleg a Raven Boys - Hollófiúk címűt. A legutóbbi nem vörös pöttyös könyv, amit olvastam, az az Irwin Shaw - Oroszlánkölykök volt, amit imádtam, csak a végén sírtam egy nagyot.
2013. december 14. 22:11
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Ja, meg még olvasgatok egy Edgar Allan Poe válogatott művei című kötetet, amit szintén imádok
2013. december 15. 12:24
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Pár napja kezdtem el Dan Wells sci-fi-jét, a Partials - Részben embert és nagyon jó. Annyira, hogy egy filmet is megnéznék belőle. Úgyis annyi könyvadaptációt csinálnak, ha nem jut más az eszükbe, akkor már arra érdemes könyveket vegyenek elő.
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2013. december 15. 16:08
Jelenleg Jamie McGuire-tól olvasom a Veszedelmes Sorscsapást. Már az első résznél belehabarodtam a történetbe és a szereplőkbe, bár bevallom, az eleje elég nehézkesen ment, de aztán egy nap alatt bedaráltam körülbelül 300 oldalt, másnap pedig bele is kezdtem a VS-ba, de mondjuk most szünetelem, mert amíg iskola van (szerda), addig nem olvasom, inkább majd téli szünetben egy forrócsokival a kezemben fogom befejezni a könyvet.
Vampiregirl1,
Cintii
2013. december 15. 16:14
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Most kezdtem a The Dirtöt, ami a Mötley Crüe együttesről szól. Még nagyon az elején tarok, de nagyon jó és érdekes könyv, szeretem az együttesekről szóló könyveket.
2013. december 15. 16:16
Igen, a Szent Johanna gimi első részét. Már régebben elkezdtem, csak nem volt alkalmam tovább olvasni, ezért csak a negyedik részig jutottam el. Most viszont, mivel nemsokára megkapom az összes részt, ezért ki tudom olvasni az egészet, tehát most elölről kezdem.
Vampiregirl1,
Cintii
2013. december 15. 17:28
Legutoljára most olvastam el az Antigonét, pár perce fejeztem be Kötelező olvasmány volt, nem is tetszett, a végén mindenki (Kreónon és talán Iszménén kívül) meghalt/öngyilkos lett. Szerencsére nem volt hosszú, a szöveg is jól érthető volt, így hamar végeztem vele.
Amit saját magam akaratából olvastam el, az a Vajon létezik szerelem első látásra c. könyv Jennifer E. Smith írónő tollából. Nekem nagyon tetszett, olyan könnyed stílusa volt, élvezet volt olvasni. Volt benne néhány csavar, mégis így volt jó, mindenkinek csak ajánlani tudom, néhány kellemes délután alkalmára
És amit karácsonyra kértem a Jézuskától az pedig a Csontváros. Már régóta el szeretném olvasni, de nem volt semmi olyan ünnep, ami miatt kérhettem volna, így most karácsonyra megkértem anyut, hogy szerezze be. A filmet még nem láttam, de majd a könyv után talán azt is megnézem
Amit saját magam akaratából olvastam el, az a Vajon létezik szerelem első látásra c. könyv Jennifer E. Smith írónő tollából. Nekem nagyon tetszett, olyan könnyed stílusa volt, élvezet volt olvasni. Volt benne néhány csavar, mégis így volt jó, mindenkinek csak ajánlani tudom, néhány kellemes délután alkalmára
És amit karácsonyra kértem a Jézuskától az pedig a Csontváros. Már régóta el szeretném olvasni, de nem volt semmi olyan ünnep, ami miatt kérhettem volna, így most karácsonyra megkértem anyut, hogy szerezze be. A filmet még nem láttam, de majd a könyv után talán azt is megnézem
Vampiregirl1,
Cintii
2013. december 15. 18:39
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nemrég daráltam be az Éhezők viadala trilógiát, és meg kell mondjam, hogy fantasztikus volt. Életem egyik legjobb könyves élménye volt, bár nekem a Futótűz tetszett a legjobban, ám a harmadik rész az már sokkal komolyabb hangvételű, meg azért vér is folyt benne rendesen. Most végre sikerült ténylegesen ismételten belekezdenem JRR Tolkien tollából a Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége című kötetbe. Az Úr valami etalont alkotott a fantasztikus történetek terén.
2013. december 15. 21:01
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Jelenleg várom, hogy rátehessem a kezem Cassandra Clare - Elveszett Lelkek Városára, addig pedig l-a-s-s-a-n adagolom magamnak Magnus Bane-t a Pokoli Szerkezetek trilógia első részével, Az Angyal-lal szintén Cassandra Clare-től.
Cintii
2013. december 15. 22:06
Nagyon szeretek olvasni. Legutóbb a Csontvárost daráltam be, és iszonyatosan tetszett, így a szüleimtől Karácsonyra a következő két részét kértem. Így addig amíg a folytatásra várok, belekezdtem az Éhezők viadala harmadik kötetébe, amivel még csak a 77. oldalon járok, de már most tetszik.
Cintii
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.