Én fõleg történelmi-dokumentum könyveket.
Kedvenc könyvem:
James Clavell:-Patkánykirály
Olvasol?
2008. december 06. 19:12
bármit elolvasok. Most éppen az Anna Kareninát.
Kedvenc könyvem: George Orwell - 1984
Kedvenc könyvem: George Orwell - 1984
2008. december 24. 12:04
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
William Shatner - Up till now
Ok, nem igazából a könyvet olvastam el, hanem a hangoskönyvet hallgattam meg, de így még jobb volt, mert maga Denny Crane/Kirk kapitány olvasta fel. Akit legalább minimálisan érdekel a színészlegenda, annak mindenképp ajánlom, kiváló autobiográfia. Kiskorától egészen a legújabb Star Trek filmig mindenrõl beszél. Rengeteg érdekes, humoros és szívbemarkoló dolgot tudhatunk meg. Például azt, hogy volt sikeres színpadi és TV-s színész, legalábbis a kritikai elismerést tekintve fiatalon, a kaszkadõrmunkájáról (sok mindent maga csinált), feleségeirõl, Leonard Nimoy-al nagy nehezen kialakult mély barátságáról, és még sok mindenrõl. 10/10
Ok, nem igazából a könyvet olvastam el, hanem a hangoskönyvet hallgattam meg, de így még jobb volt, mert maga Denny Crane/Kirk kapitány olvasta fel. Akit legalább minimálisan érdekel a színészlegenda, annak mindenképp ajánlom, kiváló autobiográfia. Kiskorától egészen a legújabb Star Trek filmig mindenrõl beszél. Rengeteg érdekes, humoros és szívbemarkoló dolgot tudhatunk meg. Például azt, hogy volt sikeres színpadi és TV-s színész, legalábbis a kritikai elismerést tekintve fiatalon, a kaszkadõrmunkájáról (sok mindent maga csinált), feleségeirõl, Leonard Nimoy-al nagy nehezen kialakult mély barátságáról, és még sok mindenrõl. 10/10
2009. január 09. 18:09
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Joe Hill-tõl a Szív alakú dobozt nyúzom. Két ünnep között vettem meg, 31-én kezdtem olvasni és már majdnem végeztem vele. Szóval izgis, alig letevõs.
2009. január 09. 18:26
Most jelenleg nem olvasok semmit, de szeretnék, csak az még nincs magyarul, angolul meg nem szeretném elkezdeni, mert félrefordítanám xD
Egyébként tavaly karácsonykor (hú de fura ezt így írni h tavaly ) 2 nap alatt végeztem Stephenie Meyer - Twilight (Alkonyat) címû könyvével. Baj csak annyi van vele, hogy rövid Egyébként nagyon tetszett, és tervezem megint elolvasni, amit lesz idõm
Egyébként tavaly karácsonykor (hú de fura ezt így írni h tavaly ) 2 nap alatt végeztem Stephenie Meyer - Twilight (Alkonyat) címû könyvével. Baj csak annyi van vele, hogy rövid Egyébként nagyon tetszett, és tervezem megint elolvasni, amit lesz idõm
2009. január 09. 19:05
Narimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 65 Azonosító: 60409 offline |
Szeretek olvasni. Csak nincs olyan sok idõm.
Legjobban Nemere István könyveit szeretem, most Az elõzõ emberiséget olvasom.
A sci-fit nagyon bírom. Olvastam három (eddig magyarul megjelent) Stargate Atlantis könyvet is. Ezek nagyon tetszettek.
A Narniából az utolsó két kötetre még nem volt idõm. Tervbe vannak véve.
Legjobban Nemere István könyveit szeretem, most Az elõzõ emberiséget olvasom.
A sci-fit nagyon bírom. Olvastam három (eddig magyarul megjelent) Stargate Atlantis könyvet is. Ezek nagyon tetszettek.
A Narniából az utolsó két kötetre még nem volt idõm. Tervbe vannak véve.
2009. január 09. 19:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(Narim @ 2009. January 9. - 19:05)
A sci-fit nagyon bírom.
Akkor nagyon ajánlom a Holnap történt címû antológiát, illetve Robert Silverbergtõl az Üvegtorony címû könyvet.
2009. január 11. 18:36
Narimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 65 Azonosító: 60409 offline |
Idézet(Necros @ 2009. January 9. - 19:30)
Akkor nagyon ajánlom a Holnap történt címû antológiát, illetve Robert Silverbergtõl az Üvegtorony címû könyvet.
Még nem hallottam róluk. Ha rájuk bukkanok valahol, akkor majd elolvasom minkettõt. (Feltéve persze, ha lesz egy kis idõm.)
2009. január 15. 00:36
Promisedland |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.13. Hozzászólás: 781 Csatolások: 7387 Azonosító: 83519 offline |
igen, John Sandford könyveket
2009. január 15. 13:12
Csak ajánlok egy oldalt: http://www.scribd.com/ Sok dolog fent van, ingyen lehet olvasgatni és akár pdf-ben le is tölteni ingyenes regisztráció után.
2009. január 15. 13:22
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline |
Idézet(Vinsanity @ 2009. January 14. - 15:07)
Jeff Lindsay: Drága, dolgos Dexter
sokkal jobb volt mint az 1. és jobb mint a sorozat
sokkal jobb volt mint az 1. és jobb mint a sorozat
Nekem a TVben jobban tetszett, mint a könyvek brr
Most fõleg a matek könyvet bújom, nem túl fordulatos a cselekmény de azért tetszik!
2009. január 15. 13:41
princessbibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 118 Azonosító: 47694 offline |
Mivel vizsgaidõszak van, így a szakirodalmat bújom, de szerencsére a mûvtöri tanulmányok között is vannak gyönyörûek, úgyhogy nem unatkozom. Akit esetleg érdekel az ilyesmi, annak nagyon ajánlom Hans Sedlmayr: "Jan Vermeer - A Festõmûvészet Dicsérete" címû írását. Egyszerûen csodaszép.
Szépirodalomból legutóbb J. K. Rowlingtól a Bogar Bárd meséit olvastam, nagyon bájos kis utótermése a Harry Potter-könyveknek. Jópofa, de azért kisgyerekeknek nem biztos hogy mindegyik történetet ajánlanám, mert az egyik picit horrorisztikus.
Szépirodalomból legutóbb J. K. Rowlingtól a Bogar Bárd meséit olvastam, nagyon bájos kis utótermése a Harry Potter-könyveknek. Jópofa, de azért kisgyerekeknek nem biztos hogy mindegyik történetet ajánlanám, mert az egyik picit horrorisztikus.
2009. január 23. 19:42
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline |
Barack Obama: Vakmerõ remények
"biztonsági õrök rendszeresen követtek, amikor vásároltam egy szupermarketben, fehér párok rendszeresen odahajították nekem az autójuk kulcsát, hogy vigyem a kocsit parkolóba, amikor egy étterem elõtt a felszolgálóra várakoztam"
"egy-egy karácsonyi családi összejövetel nálunk leginkább egy ENSZ-közgyûlésre hasonlít"
"biztonsági õrök rendszeresen követtek, amikor vásároltam egy szupermarketben, fehér párok rendszeresen odahajították nekem az autójuk kulcsát, hogy vigyem a kocsit parkolóba, amikor egy étterem elõtt a felszolgálóra várakoztam"
"egy-egy karácsonyi családi összejövetel nálunk leginkább egy ENSZ-közgyûlésre hasonlít"
2009. február 07. 14:45
Farscape - The Beginning of the End of the Beginning
Part 1: Return of the King
Nos, ízig-vérig Farscape, remélem, be tudom szerezni a már megjelent második részt is. A szövegek, a humor, minden a régi szép idõket idézi. Kíváncsi vagyok a webizódokra is, jöhetnének már. Aztán meg talán, talán egy újabb évadot kiharcolnak, ó de jó is lenne...
10/10 - Farscape rajongóknak kötelezõ!
Ízelítõ:
2009. február 07. 15:52
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(joe_r @ 2009. January 15. - 07:59)
Philip K. Dick - Csordulj könynem, mondta a rendõr
Azóta még elolvastam ezeket is :
Philip K. Dick - Álmodnak-e az Androidok Elektronikus Bárányokkal?
Philip K. Dick - Istenek Inváziója
Philip K. Dick - Galaktikus Cserépgyógyász
Laurell K. Hamilton - Obszidián Pillangó
Laurell K. Hamilton - Lidérces Álmok I-II
2009. március 22. 10:46
Clive Barker - Kárhozat (The Damnation Game)
Már régebben olvastam, de most is jól emlékszek rá. Nem olyan remekmû, mint a Korbács (Weaveworld), de kellemes olvasmány (amennyiben lehet ilyet Barker horror könyveire mondani ). A történet is tetszett, a karakterek is érdekesek és a szokásos ismertetõjegyei is megtalálhatóak, ajánlom a horror és (dark) fantasy rajongóknak. 9/10
Nos, ízig-vérig Farscape, remélem, be tudom szerezni a már megjelent második részt is.
Megvan a 2-3. rész is, el is olvastam õket, ugyanazt tudom mondani, FS rajongóknak kötelezõ.
Már régebben olvastam, de most is jól emlékszek rá. Nem olyan remekmû, mint a Korbács (Weaveworld), de kellemes olvasmány (amennyiben lehet ilyet Barker horror könyveire mondani ). A történet is tetszett, a karakterek is érdekesek és a szokásos ismertetõjegyei is megtalálhatóak, ajánlom a horror és (dark) fantasy rajongóknak. 9/10
Idézet(Necros @ 2009. February 7. - 14:45)
Farscape - The Beginning of the End of the Beginning
Nos, ízig-vérig Farscape, remélem, be tudom szerezni a már megjelent második részt is.
Megvan a 2-3. rész is, el is olvastam õket, ugyanazt tudom mondani, FS rajongóknak kötelezõ.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.