Smallville (2001-2011)
2011. január 21. 20:28
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Szeretem agát a sorozatot és nagyon jó képeitek vannak!!
2011. január 22. 11:59
Én ezzel a sorozattal úgy voltam, hogy néztem is meg nem is. Bár a 8.évadtól ismét folyamatosan néztem, de elkezdtem ledarálni az egész sorit. Természetesen csak eredetiben
De közben követtem a 10.évad eseményeit is
És köszi a képeket
De várom már a jövőhetet
2011. február 06. 16:36
Sikerült megnéznem a legújabb részt
Végre visszatért Chloe
Izgalmas epizód volt :)Meglepő módon Chloe a jó oldalon áll
Bár az eleje lassan indult be, de aztán felpörgött. Clois páros annyira aranyos volt, remélem az évadzáróban még repülnek
Na persze én a nagy Chloe&Oliver jeleneteket vártam a leginkább
Nem is csalódtam benne. Kíváncsian várom, hogy mikor fog végre megtanulni Clark repülni?
Végezetül itt a következő rész előzetese! Visszatér Martha Kent, Lionel Luthor és az ifjú Lex! Már nagyon város rész!!
Végre visszatért Chloe
Végezetül itt a következő rész előzetese! Visszatér Martha Kent, Lionel Luthor és az ifjú Lex! Már nagyon város rész!!
2011. február 12. 11:23
Hivatalos: az igazi Lex visszatér a fináléra!
A tegnapi elkeserítő hírek után megérkezett az igazi válasz: Michael Rosenbaum visszatér a duplarészes fináléra, mely május 13-án kerül adásba a CW-n. Matt Mitovich és Michael Ausiello (TVLine) közösen jelentették be a fantasztikus hírt és Rosenbaum néhány kedves dolgot is mondott a sorozatról:
"Örömmel visszatérek a sorozat fináléjára. Egyszerűen csak a rajongókért teszem, akik ilyen nagy sikerre vitték a Smallville-t. Nagyra értékelem a szenvedélyüket, a könyörtelenségüket és még a fenyegetéseiket is. [Nevet] Alig várom, hogy megölelhessem még egyszer utoljára a stáb tagjait Vancouverben és még egyszer láthassam a régi barátaimat. Ó és hogy Lex azzá a rosszfiúvá váljon, akivé válnia kell."
Természetesen Kelly Souders és Brian Peterson producerek sem hagyták szó nélkül a dolgot:
"Szó szerint olyan érzés, mintha a csillagok a helyes sorrendbe álltak volna. Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak. És ahogy vissza fog térni... nem is lesz kétséges miként válik Clark Kent legnagyobb riválisává Lex. Ő a gonosz a történetben."
Tavaly, amikor bejelentették, hogy a 10. lesz az utolsó évad, Tom Welling egyértelműen kifejezte azt a szándékát, hogy vissza akarja hozni Rosenbaumot is a sorozatba:
"Clark a Supermanné válás felé közeledik, de mégis hogyan lehetne ezt megcsinálni Lex Luthor nélkül? Egyszerűen nincs értelme az egésznek nélküle."
Frissítve! Nem sokkal a hír megjelenése után ezt írta ki Twitteren a színész:
"Izgatott vagyok, hogy még egyszer utoljára visszatérhetek. Csak ígérjétek meg, hogy mindannyian nézni fogtok. Akkor kvittek leszünk. Ha ha. Mindent bele barátaim!"
Forrás: smallville-hun.gportal.hu
Már kíváncsian várom a finálét
A tegnapi elkeserítő hírek után megérkezett az igazi válasz: Michael Rosenbaum visszatér a duplarészes fináléra, mely május 13-án kerül adásba a CW-n. Matt Mitovich és Michael Ausiello (TVLine) közösen jelentették be a fantasztikus hírt és Rosenbaum néhány kedves dolgot is mondott a sorozatról:
"Örömmel visszatérek a sorozat fináléjára. Egyszerűen csak a rajongókért teszem, akik ilyen nagy sikerre vitték a Smallville-t. Nagyra értékelem a szenvedélyüket, a könyörtelenségüket és még a fenyegetéseiket is. [Nevet] Alig várom, hogy megölelhessem még egyszer utoljára a stáb tagjait Vancouverben és még egyszer láthassam a régi barátaimat. Ó és hogy Lex azzá a rosszfiúvá váljon, akivé válnia kell."
Természetesen Kelly Souders és Brian Peterson producerek sem hagyták szó nélkül a dolgot:
"Szó szerint olyan érzés, mintha a csillagok a helyes sorrendbe álltak volna. Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak. És ahogy vissza fog térni... nem is lesz kétséges miként válik Clark Kent legnagyobb riválisává Lex. Ő a gonosz a történetben."
Tavaly, amikor bejelentették, hogy a 10. lesz az utolsó évad, Tom Welling egyértelműen kifejezte azt a szándékát, hogy vissza akarja hozni Rosenbaumot is a sorozatba:
"Clark a Supermanné válás felé közeledik, de mégis hogyan lehetne ezt megcsinálni Lex Luthor nélkül? Egyszerűen nincs értelme az egésznek nélküle."
Frissítve! Nem sokkal a hír megjelenése után ezt írta ki Twitteren a színész:
"Izgatott vagyok, hogy még egyszer utoljára visszatérhetek. Csak ígérjétek meg, hogy mindannyian nézni fogtok. Akkor kvittek leszünk. Ha ha. Mindent bele barátaim!"
Forrás: smallville-hun.gportal.hu
Már kíváncsian várom a finálét
2011. február 14. 21:50
ohh a mindenségít ez ám a jó hír!!
köszi Rosenbaum!!
köszi Rosenbaum!!
2011. február 15. 23:30
|
|
Cakey5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 255 Csatolások: 809 Azonosító: 136047 offline
|
Thanx! Finally some good Tess shots. Love that last of Clois.
1 felhasználónak tetszik:
bertmccracken
Kapcsolódó sztárok
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.