Visszatért a Paramore, és a dalpremier mellett rögtön egy klippremierrel is meglepték a rajongóikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Paramore! Klippremier: Hard Times
2017. április 19. 14:39
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Tök jó lett, a klipp is hihetetlen klassz, nagyon tetszik! Tök jó hogy visszatérnek már ideje volt! Egy időbe mennyit hallgattam őket... Csak ahogy eltűntek a nyilvánosság elől fokozatosan jöttek le a kedvenceim listájáról...
2017. április 19. 15:03
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Jeremy kilépett a Paramore-ból, nem? Akkor miért van megemlítve a kapcsolódó sztároknál? Viszont Zac Farro meg nincs, aki viszont ismét tagja az együttesnek, és a klipben is feltűnik.
On: Ez a szám se lett a kedvencem. A Brand New Eyes óta nem volt album, amiről az összes dal tetszett volna, de sajnos többnyire ez a dolgok rendje, ezt elfogadom. Majd erről is szemezgetek, remélem, lesz mit.
On: Ez a szám se lett a kedvencem. A Brand New Eyes óta nem volt album, amiről az összes dal tetszett volna, de sajnos többnyire ez a dolgok rendje, ezt elfogadom. Majd erről is szemezgetek, remélem, lesz mit.
2017. április 19. 15:08
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline |
nagyon tetszik! NAGYON (csupa nagybetűvel) boldog vagyok hogy visszatértek
2017. április 19. 15:35
a dallal még barátkoznom kell, kicsit furcsa számomra, de a klip nagyon tetszik. kíváncsi vagyok már az új albumra.
2017. április 19. 16:43
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
egyszerűen csak imáádom
2017. április 19. 17:50
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Régebben szinte nap mint nap a dalaikat hallgattam, de a legutóbbi albumuk annyira nem tetszett és egy kicsit "ellaposodott" az irántuk érzett rajongásom. Remélem, hasonló dalok lesznek az albumon, mert ez nekem nagyon tetszik és a klip is tök jó lett.
Éés nagyon örülök annak, hogy Zac ismét velük van, nagyon-nagyon hiányzott.
Éés nagyon örülök annak, hogy Zac ismét velük van, nagyon-nagyon hiányzott.
2017. április 19. 21:03
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Nagyon régóta várom az új dalokat, de most kicsit csalódtam.
2017. április 20. 05:56
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
Mindenki hogy mondja a klipp alatt is, hogy 'ez már nem a régi paramore'...
Én nem tudom mi az Istenről beszélnek, komolyan, nincs olyan, hogy régi paramore.... Mióta csak létezik az együttes, minden megjelenésükkel valami teljesen újat mutatnak. Én például odavagyok ezért a dalért és klipért.
Én nem tudom mi az Istenről beszélnek, komolyan, nincs olyan, hogy régi paramore.... Mióta csak létezik az együttes, minden megjelenésükkel valami teljesen újat mutatnak. Én például odavagyok ezért a dalért és klipért.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. április 20. 15:28
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
A Paramore a kedvenc együttesem, most sem csalódtam bennük, imádom a zenét is, a klippet is, mindent, tűkön ülve várom az albumot, a többi klippet, dalt és a soproni koncertet is... Paramore forever <3 <3 <3
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Az anyjára ütött! Ilyen gyönyörű Amy Adams tinédzser lánya!
Az anyjára ütött! Ilyen gyönyörű Amy Adams tinédzser lánya!
Együtt jelentek meg egy eseményen.
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Volt egy nagyon komoly kapcsolata.