Betty még nincs túl Archie-n? Jughead előtt kapott féltékenységi rohamot az új betekintőben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szerelmi háromszög a Riverdale-ben? Megérkezett az új epizód betekintője
2017. április 25. 14:20
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Hát ez borítékolható volt. Szegény Jugheadet sajnálom csak, mert Betty biztos, hogy nem szerelmes belé.
2017. április 25. 15:43
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Imádom a sorozatot, a szerelmi háromszögeket gyűlölöm, szóval könyörgöm....ne, ne rontsák el ezzel. Én szeretem Betty és Jughead párosát, főleg a legutóbbi rész óta, valamint Ronnie szerintem nagyon illik Arhie mellé. Értem én, hogy kell plusz konfliktus, de ne ezt az elcsépeltet hozzák. Legyenek szívesek..
2017. április 25. 15:46
Miért? Mondta bárki is hogy túl van rajta? Ez a sorozat erre is épül. Jughead mondta ki, hogy "Miért csinálod ezt Betty? Talán várod, hogy Archie majd észhez tér, és mégis veled lesz?" Persze Jug csak ideges -és talán féltékeny is- volt, ezért mondta azt amit...
De az a baj, hogy mikor Betty fapofával, duzzogva kirohant... Na azzal a tettével beismerte. Erről ennyit. Pedig bírtam Jug/B párost. De lesz ami lesz, csak Jug legyen boldog.
Amúgy még a végén Betty/Veronica lesz
De az a baj, hogy mikor Betty fapofával, duzzogva kirohant... Na azzal a tettével beismerte. Erről ennyit. Pedig bírtam Jug/B párost. De lesz ami lesz, csak Jug legyen boldog.
Amúgy még a végén Betty/Veronica lesz
2017. április 25. 16:04
remélem nem lesz nagy veszekedés és Betty és Jug együtt maradnak, mert nagyon szeretem őket együtt
2017. április 25. 16:30
Archie és Veronica abszolút összeillenek.♥♥ Bár, gondoltam, hogy valami hasonló lesz, tehát, hogy Betty az Archie iránt még érez valamit.. Kivi vagyok már nagyon.
2017. április 25. 17:40
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Lehet, hogy Betty féltékeny, lehet, hogy más baja van de én nagyon remélem, hogy az utóbbi, ugyanis #BUGHEAD az nem szakíthat ebben a sorozatban. A legjobb két karakter az egész sorozatban és sajnálnám ha szétmennének emiatt.
2017. április 25. 19:11
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Bírom a Bughead párost, bár sztem nem illenek össze. Varchie viszont nagyon jól hangzik, remélem összejönnek! Már úgyis shippeltem őket.
2017. április 25. 19:37
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Veronica + Archie ❤️❤️❤️
2017. április 25. 20:10
#teamvarchie
#teambughead
Szegény Cheryl amúgy:'((
#teambughead
Szegény Cheryl amúgy:'((
2017. április 26. 09:21
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Ez várható volt, hogy Betty féltékeny lesz, mivel ahogy AliceLiza is írta, nem mondta , hogy túl van rajta
Egyébként Cheryl-t én is sajnálom, szerintem ő alapvetően nem gonosz!
Egyébként Cheryl-t én is sajnálom, szerintem ő alapvetően nem gonosz!
2017. április 26. 20:17
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
barmennyire is szerettem az ezelotti reszekben Bettyt es a Bughead parost, olyannyira kezd unszimpatikussa valni a karakter, es a paros is, de persze Juggy meg mindig a kedvencem. Hogy oszinte legyek, tudtam hogy Betty nem igazan van oda annyira Jugheadert, mint Archie-ert. Lesz ami lesz.
2017. április 30. 22:35
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 offline |
Bírom, hogy a rész megjelenése előtt megírnak egy ilyen cikket, had higgye azt mindenki, hogy ez a helyzet, aztán a részben kiderül, hogy semmi köze Betty reakciójának ahhoz, hogy ne lenne túl Archien
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.