Starity

Lisanne profilja

Lisanne red red white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2015. december 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • 1st gws stan
  • Születési idő
  • március 11.

Bad news, baby. I'm not leaving. Gotham's in my blood.

Lisanne
Utoljára aktív: Tegnap, 16:33Státusz módosítva: 2018.10.06. 20:08

Bemutatkozás


Well here's one thing you can trust, 
It takes you and me to make us
One of those days you had enough, I'll be there,

If it ain't one thing, it's another
When you need someone to pull you out the bubble
I'll be right there just to hug you, I'll be there

Lauren Michelle Jauregui Morgado. Máshogy szólítva a szemem fénye. 2017 júniusában kezdtem szerelmes lenni ennek a nőnek a kisugárzásába, kinézetébe, személyiségébe, és a hangjába is. Azóta voltak időszakok, amikor nem foglalkoztam vele annyira, de megbizonyosodtam az idő elteltével, hogy ő az igazi. Olyan erőt tud adni ennek a személynek a csodálatos hangja, hogy azt szavakkal elmondani lehetetlen. Az ő boldogsága az enyém is, és mindenben támogatom, amit ő csinál. Mindennél és mindenkinél többre tartom és szeretem. 

Ariana Grande-Butera. Életem értelme, szerelme, a mindenségem. Ha valaki megkérdezi, ki nélkül nem tudnék élni, őt mondanám. Az egész lénye már erőt ad arra, hogy ne legyek öngyilkos. Csodálom és tisztelem mindazért, amit már véghezvitt az életében. Mostanában nagyon nem értek egyet a döntéseivel, de még mindig maximálisan támogatom. A hangja szebb a világ összes hangjánál, és örökkön örökké tudnám hallgatni. Ő nem csak olyan számomra mint a példaképem, hanem a legnagyobb inspirációm is.

Camren Renee Bicondova. Ez a lány többnél több meglepetést tartogatott számomra ezalatt a fél év alatt, mint amire gondolni is tudtam volna. Rettentően csodálom amiért ennyire erős. Amiért felmeri vállalni azt, aki ő valójában. Annak ellenére, hogy csodálatosan színészkedik, imádni való egy nőszemély. Ez a lány húzott ki a mély szakadékból, amit megéltem, és hálásabb nem is lehetnék. Nem tudnék nélküle létezni.

Barátok

ariana grande14
ariana grande14

tattooed girl

Fylia
Fylia

ʀʜᴇᴇ ♡

mikaelah
mikaelah

visszatérő vendég

Fallon
Fallon

heaven sighs

millesa
millesa

új tag