Betty még nincs túl Archie-n? Jughead előtt kapott féltékenységi rohamot az új betekintőben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szerelmi háromszög a Riverdale-ben? Megérkezett az új epizód betekintője
2017. április 25. 14:20
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Hát ez borítékolható volt. Szegény Jugheadet sajnálom csak, mert Betty biztos, hogy nem szerelmes belé.
2017. április 25. 15:43
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Imádom a sorozatot, a szerelmi háromszögeket gyűlölöm, szóval könyörgöm....ne, ne rontsák el ezzel. Én szeretem Betty és Jughead párosát, főleg a legutóbbi rész óta, valamint Ronnie szerintem nagyon illik Arhie mellé. Értem én, hogy kell plusz konfliktus, de ne ezt az elcsépeltet hozzák. Legyenek szívesek..
2017. április 25. 15:46
Miért? Mondta bárki is hogy túl van rajta? Ez a sorozat erre is épül. Jughead mondta ki, hogy "Miért csinálod ezt Betty? Talán várod, hogy Archie majd észhez tér, és mégis veled lesz?" Persze Jug csak ideges -és talán féltékeny is- volt, ezért mondta azt amit...
De az a baj, hogy mikor Betty fapofával, duzzogva kirohant... Na azzal a tettével beismerte. Erről ennyit. Pedig bírtam Jug/B párost. De lesz ami lesz, csak Jug legyen boldog.
Amúgy még a végén Betty/Veronica lesz
De az a baj, hogy mikor Betty fapofával, duzzogva kirohant... Na azzal a tettével beismerte. Erről ennyit. Pedig bírtam Jug/B párost. De lesz ami lesz, csak Jug legyen boldog.
Amúgy még a végén Betty/Veronica lesz
2017. április 25. 16:04
remélem nem lesz nagy veszekedés és Betty és Jug együtt maradnak, mert nagyon szeretem őket együtt
2017. április 25. 16:30
Archie és Veronica abszolút összeillenek.♥♥ Bár, gondoltam, hogy valami hasonló lesz, tehát, hogy Betty az Archie iránt még érez valamit.. Kivi vagyok már nagyon.
2017. április 25. 17:40
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Lehet, hogy Betty féltékeny, lehet, hogy más baja van de én nagyon remélem, hogy az utóbbi, ugyanis #BUGHEAD az nem szakíthat ebben a sorozatban. A legjobb két karakter az egész sorozatban és sajnálnám ha szétmennének emiatt.
2017. április 25. 19:11
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Bírom a Bughead párost, bár sztem nem illenek össze. Varchie viszont nagyon jól hangzik, remélem összejönnek! Már úgyis shippeltem őket.
2017. április 25. 19:37
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Veronica + Archie ❤️❤️❤️
2017. április 25. 20:10
#teamvarchie
#teambughead
Szegény Cheryl amúgy:'((
#teambughead
Szegény Cheryl amúgy:'((
2017. április 26. 09:21
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Ez várható volt, hogy Betty féltékeny lesz, mivel ahogy AliceLiza is írta, nem mondta , hogy túl van rajta
Egyébként Cheryl-t én is sajnálom, szerintem ő alapvetően nem gonosz!
Egyébként Cheryl-t én is sajnálom, szerintem ő alapvetően nem gonosz!
2017. április 26. 20:17
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
barmennyire is szerettem az ezelotti reszekben Bettyt es a Bughead parost, olyannyira kezd unszimpatikussa valni a karakter, es a paros is, de persze Juggy meg mindig a kedvencem. Hogy oszinte legyek, tudtam hogy Betty nem igazan van oda annyira Jugheadert, mint Archie-ert. Lesz ami lesz.
2017. április 30. 22:35
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 offline |
Bírom, hogy a rész megjelenése előtt megírnak egy ilyen cikket, had higgye azt mindenki, hogy ez a helyzet, aztán a részben kiderül, hogy semmi köze Betty reakciójának ahhoz, hogy ne lenne túl Archien
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.