Jessica Alba babát vár
2007. december 13. 19:20
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Éppen az imént mondták be az Aktívban. Állítólag Jessica szóvivõje jelentette be, hogy a színésznõ terhes. Amennyiben ez valóban így van, akkor gratu Jessinek! Nagyon belejöttek a sztárok a babacsinálásba mostanság.
2007. december 13. 19:47
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(Kata159 @ 2007. December 13. - 19:34)
hehe, én ezt a hírt már 2 napja tudom.
Amerikában már nyilvánosságra hozták. Drukkolok,h igaz legyen. Biztos nagyon szép babája lenne. 
Ha a sajtósa azt nyilatkozta, hogy babát vár - márpedig azt mondta - akkor igaz.
Gratula Nekik!
2007. december 13. 20:39
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(joe_r @ 2007. December 13. - 20:17)
Nem tûnt fel, hogy újabban nagyon csöndben vagyok? 
De! Inkább a pocaknak beszélsz
2007. december 13. 21:06
|
Vaffankulo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.23. Hozzászólás: 685 Csatolások: 2 Azonosító: 39894 offline
|
Szóhoz sem jutok...
2007. december 14. 17:31
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Velvet
Jessica Alba gyermeket vár - tudta meg a PEOPLE magazin a színésznõ szóvivõjétõl.
A világ egyik legszexisebb színésznõje és barátja, Cash Warren producer három éve élnek együtt, s bár idén júliusban felröppent a pletyka, miszerint Alba szakított Warrennel, ráadásul telefonon, úgy tûnik, azóta rendezõdtek soraik.
"Megerõsítem a hírt: Jessica és Cash babát várnak, aki várhatóan késõ tavasszal-kora nyáron érkezik"- nyilatkozta Alba szóvivõje, Brad Cafarelli.
A 26 éves színésznõ és 28 éves barátja, 2004-ben a Fantasztikus négyes címû film forgatásán ismerkedtek meg, amelyben Warren rendezõasszisztensként dolgozott.
Alig fél évvel késõbb, egy interjújában a színésznõ úgy nyilatkozott akkor még igencsak újsütetû kedvesérõl: "valószínûleg õ az igazi", majd hozzátette: annyira erõs érzelmek kötik kedveséhez, hogy az már ijesztõ: "Utálom, mert rettenetesen megrémiszt az, hogy mennyit gondolok rá, és nagyon hiányzik, ha nincs velem. Azt akarom, hogy mindig mellettem legyen."
Jessica Alba gyermeket vár - tudta meg a PEOPLE magazin a színésznõ szóvivõjétõl.
A világ egyik legszexisebb színésznõje és barátja, Cash Warren producer három éve élnek együtt, s bár idén júliusban felröppent a pletyka, miszerint Alba szakított Warrennel, ráadásul telefonon, úgy tûnik, azóta rendezõdtek soraik.
"Megerõsítem a hírt: Jessica és Cash babát várnak, aki várhatóan késõ tavasszal-kora nyáron érkezik"- nyilatkozta Alba szóvivõje, Brad Cafarelli.
A 26 éves színésznõ és 28 éves barátja, 2004-ben a Fantasztikus négyes címû film forgatásán ismerkedtek meg, amelyben Warren rendezõasszisztensként dolgozott.
Alig fél évvel késõbb, egy interjújában a színésznõ úgy nyilatkozott akkor még igencsak újsütetû kedvesérõl: "valószínûleg õ az igazi", majd hozzátette: annyira erõs érzelmek kötik kedveséhez, hogy az már ijesztõ: "Utálom, mert rettenetesen megrémiszt az, hogy mennyit gondolok rá, és nagyon hiányzik, ha nincs velem. Azt akarom, hogy mindig mellettem legyen."
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: