Tarja Turunen - 'My Winter Storm' Promoshoot
2008. február 14. 20:48
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Megmondom az õszintét, amikor elõször hallottam a szólóalbumát nem tetszett, nem volt benne elég gitár, icipicit nekem lassú is volt és az igazán fogós dalok is hiányoztak. De tekintve, hogy Tarja hangja mégiscsak gyönyörû és a vele készült Nightwish albumokat nemigen tudom kiheverni, hát adtam neki még egy esélyt és így több meghallgatás után már nem annyira rossz. Mert ugyan a zene más lett, de még mindig itt van Tarja csilingelõ hangja, amit egyszerûen nem tudok nem szeretni (de ugyan már, azért a Poisont csak nem kellett volna ennyire lebutítani zeneileg).
2008. február 27. 20:18
|
|
Imykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 107 Csatolások: 115 Azonosító: 12915 offline
|
Szerintem a Poison csak jobb lett
De Tarja mindigis nagyon tudott énekelni. Nálam már a Sleeping Sun örök csodálatot váltott ki, nemhogy ezen a lemezen a Boy And The Ghost, aminek a sztorijár imádom, a Sing For Me vagy a The Reign, ami csodaszép. És a Die Alve kliprõl nem is beszélve
De Tarja mindigis nagyon tudott énekelni. Nálam már a Sleeping Sun örök csodálatot váltott ki, nemhogy ezen a lemezen a Boy And The Ghost, aminek a sztorijár imádom, a Sing For Me vagy a The Reign, ami csodaszép. És a Die Alve kliprõl nem is beszélve
2008. április 24. 20:13
2009. január 30. 12:56
|
|
MillaNut09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 83956 offline
|
Thanks for these. I love Nightwish.
2011. június 28. 18:32
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
annyira jó ez az album
a legjobb róla az I walk alone vagy micsoda...
de mindegyiket imádom. le a kalappal Tarja előtt
ilyen jó albumot nem mindenki tud csinálni.
Tarjára
2011. június 28. 18:38
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
a legjobb album Tarja Turunentől, még a Nightwish albumait is legyőzi
vagy mégse??
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

2 felhasználónak tetszik: