A Cube Entertainment jóvoltából ismét egy co-ed formációt köszönthet a nagyérdemű a k-pop zenepiacán – bemutatkozik a Triple H.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgasd meg a Triple H bemutatkozó dalát!
2017. május 01. 17:58
Imádom
A klip maga jobban tetszik, mint a dal, de kiegészítik egymást
Kicsit pörgősebbre számítottam, de tetszik így is. Az mv koncepciója pedig tökéletes.
Mától shippelem Hyunát és E'Dawn-ot. XD De a kedvencem még mindig Hyunseung+Hyuna
2017. május 01. 20:56
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
NA szóval, nekem alapjáraton tetszik,kicsit furcsa volt először annyira nem jött be, ömm jobbra számítottam,de alapvetően nem rossz. Hyunaban nem tudok csalódni mindig hozza a legjobb formáját pont ezért (is) nagyon imádom őt, kicsit érdekesnek találtam a triót ,mert én is Troublemaker párti vagyok..Na de maga az album jól sikerült a Hope jön be a legjobban. A koncepciója pedig nagyon tetszik~ És az mv története is találó~ (Amikor Hyuna gyilkol az különösen tetszett:D)
2017. május 01. 21:35
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Nos, a teaser alapján nem erre számítottam, de tetszik a szám és a klip is, habár biztosan nem csak én éreztem erős Troublemaker feelinget, amikor megláttam E'Dawn-ot (olyan mint egy mini Hyunseung fight me if you disagree).
2017. május 01. 22:05
Idézet (Ten Thousand @ 2017.05.01. 21:35)
Nos, a teaser alapján nem erre számítottam, de tetszik a szám és a klip is, habár biztosan nem csak én éreztem erős Troublemaker feelinget, amikor megláttam E'Dawn-ot (olyan mint egy mini Hyunseung fight me if you disagree).
Mini Hyunseung
2017. május 01. 22:22
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hyuna sosem volt a kedvencem es nem is lesz, de most nem irrital annyira, mint szokott. kellemes lett az album, a ket srac pedig nagyon nagyon feldobja az osszhatast.
2017. május 02. 12:39
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Kezdetekben nem szenteltem nekik nagy figyelmet, mert anno a Trouble Maker se volt a kedvencem, de kellemesen csalódtam. Szerintem tök jó hangulata van az albumnak, a 365 Fresh pedig nagyon menő.
2017. május 02. 17:26
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Már nagyon kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki ebből és hát megmondom őszintén, nekem tetszik^^ bár én még mindig visszasírom Hyunseungot, de ezt a felállást is hamar megtudnám szokni. (jajj, hogy én milyen teóriát olvastam nemrég erről ><) A klip szerintem, pedig ötletes lett, hogy van egy konkrét története
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: