Ismét eltelt egy újabb hét: nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!
A teljes cikkhez kattints ide!
A hét legjobb celebfotói
2017. május 14. 15:26
Emma és Lana elképesztően gyönyörűek a képeken^^
amúgy engem valamiért mindig is megrémítettek Alexandra Daddario szemei, nem tudom megmondani miért, egyszerűen csak ijesztőnek találom.
amúgy engem valamiért mindig is megrémítettek Alexandra Daddario szemei, nem tudom megmondani miért, egyszerűen csak ijesztőnek találom.
2017. május 14. 16:14
|
Beyonce Knowelsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 259111 offline
|
Bee ♥♥♥
Mindig is stilusos volt s az is marad!
Mindig is stilusos volt s az is marad!
2017. május 14. 17:48
Emma képe a kedvencem <3
Bellának meg szerintem nagyon jól áll a begöndörített haj, szerintem inkább az dob most a megjelenésén, hogy úgy dúsabbnak tűnik a frizurája és nem a szín.
Bellának meg szerintem nagyon jól áll a begöndörített haj, szerintem inkább az dob most a megjelenésén, hogy úgy dúsabbnak tűnik a frizurája és nem a szín.
2017. május 14. 20:58
Cole-ra már más jelzőt nem is tudok mondani, csak azt, hogy gyönyörű. Sokáig tudnám nézegetni az arcát.
2017. május 15. 20:21
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Unalmas egyhangú tucat képek, de egy valami nagyon jó viszont: Újra hallani Bella Thornéról, komolyan már azt sem tudtam mit csináljak, hogy nem hallok felőle semmit (el ne higgyétek)
2017. május 16. 10:29
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
QueenB, nem hiába QueenB ♥ Bellát imádom ezzel a hajszínnel, bár nem voltak gondjaim az eddigiekkel sem. ♥ Emma egyre jobban a kedvencemmé válik. David pedig még mindig szexi *-* ♥
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: