Demi nem volt hajlandó autogramot adni egy lánynak és durván be is szólt neki a reptéren.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato megsértette egy újabb rajongóját?
2017. május 19. 23:25
És az ilyenek után elgondolkozik az ember, hogy tényleg annyira bántották e őt az iskolában, mert rengeteg ember nyilatkozta pont az ellenkezőjét. Ráadásul egyre unszimpatikusabb ez a nő, a fejébe szállt a hírnév.
2017. május 19. 23:47
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Miért fáj neki, ha valaki eladja? Aki pénzt ad érte, annak nyílván megéri és az is boldog lesz, aki keresett rajta. Mindenki jól jár, neki meg csak egy aláírás lett volna. Ráadásul pont Demi az, aki folyton papol, hogy legyünk kedvesek és megértőek nőtársainkkal. Hát ő aztán nagyon kedves és megértő volt. Nem tudhatja, hogy a lánynak mire kellett volna az a pénz...
2017. május 20. 02:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Még a végén igazam lesz, hogy az amit látunk, hallunk Demi Lovato címen, az nem más, mint egy mese sok-sok habbal, és a való életben közel sem annyira angyalian jó ember, mint ahogyan reklámozza magát a közösségi média platformjain, és nem több egy hisztis libánál.
2017. május 20. 08:59
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
Szerintem szíve joga, hogy éppen kinek mikor ad aláírást. Neki is lehet rossz napja, és megteheti, hogy elutasítja. A stílus lehet tényleg nem a legmegfelelőbb volt, de más sztárok szerintem csináltak már durvább dolgokat is rajongókkal szemben. Valamint, nem csak ennek az egy lánynak nem adott autogrammot, hanem senkinek, valószínűleg azért, mert ha már egy valakinek adott volna, akkor mindenki odamegy, és egy reptéren nem arról híres, hogy ez emberek ott nagyon ráérnének.
2017. május 20. 09:36
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline |
Szerintem az a paraszt dolog, hogy sehol nem hagyják békén ezeket az embereket. Hihetetlen, hogy egy reptéren sem tud úgy végigmenni, hogy ne akadályoznák őt. Nem tudom, hogy a legtöbben hogyan reagálnának az ilyesmire, abból kiindulva, hogy a boltban a sorban állást sem bírják. Én azt is utálom, amikor az utcán random megszólítanak különféle hitgyülekezetek tagjai, vagy olyanok pénzt kérni, akiken látszik, hogy nem hajléktalanok. Nyilván más a kettő (kéregetés és rajongók), de ami tény az tény: illetlenség zaklatni másokat, még ha ismert ember is.
2 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel,
Szandi0820
2017. május 20. 09:43
Idézet (Beyla @ 2017.05.20. 02:02)
Még a végén igazam lesz, hogy az amit látunk, hallunk Demi Lovato címen, az nem más, mint egy mese sok-sok habbal, és a való életben közel sem annyira angyalian jó ember, mint ahogyan reklámozza magát a közösségi média platformjain, és nem több egy hisztis libánál.
örülök, hogy nem csak én vélekedem így róla.
2017. május 20. 10:40
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Hogy jön ő ahhoz, hogy mégcsak rá sem néz a rajongóira, és megmondja, hogy mit fog csinálni? Nem mindegy neki? Örülhetne, hogy még szeretik a Lovatics-ok. Egyre több hülyeséget csinál. Ha ilyen, tartsa magában. Egy rajongódnak sose tagadd meg a szeretetedet, mert ő mindig kiáll melletted. Illetve ha normális a nő, ezekután nem fog. Demi paraszt volt/és lesz is. Elhiszi magáról, hogy milyen tehetséges, közben meg sehol sincs.
1 felhasználónak tetszik:
Coreline
2017. május 20. 10:44
Jaaajjj, jajj, jajjj... Akkor kezdjük szépen sorjában:
1. az illetékes csaj nagyon messze áll a rajongó fogalmától, a paparazzik közé tartozott, aki azzal keresi a pénzét, hogy minden hírességet les, hogy aztán eladhassa az autogrammjaikat. Az ilyenek fejére én is nagy ívben tojnék.
2. Az igazi rajongóktól bocsánatot kért (1. 2.) amiért rohannia kell. Tudom fura nektek, de híresség ide vagy oda, nekik is be kell tartani a reptéri szabályokat, mert nem fog rájuk várni a gép, ha nem érnek oda az időkorlát keretein belül.
Az meg csak mellékes, hogy ne hogy már ti akarjátok neki megszabni, hogy kinek áll meg és kinek nem.
1. az illetékes csaj nagyon messze áll a rajongó fogalmától, a paparazzik közé tartozott, aki azzal keresi a pénzét, hogy minden hírességet les, hogy aztán eladhassa az autogrammjaikat. Az ilyenek fejére én is nagy ívben tojnék.
2. Az igazi rajongóktól bocsánatot kért (1. 2.) amiért rohannia kell. Tudom fura nektek, de híresség ide vagy oda, nekik is be kell tartani a reptéri szabályokat, mert nem fog rájuk várni a gép, ha nem érnek oda az időkorlát keretein belül.
Az meg csak mellékes, hogy ne hogy már ti akarjátok neki megszabni, hogy kinek áll meg és kinek nem.
MissTiniStoessel,
Szandi0820
2017. május 20. 10:48
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2017.05.20. 10:40)
Hogy jön ő ahhoz, hogy mégcsak rá sem néz a rajongóira, és megmondja, hogy mit fog csinálni? Nem mindegy neki? Örülhetne, hogy még szeretik a Lovatics-ok. Egyre több hülyeséget csinál. Ha ilyen, tartsa magában. Egy rajongódnak sose tagadd meg a szeretetedet, mert ő mindig kiáll melletted. Illetve ha normális a nő, ezekután nem fog. Demi praszt volt/és lesz is. Elhiszi magáról, hogy milyen tehetséges, közben meg sehol sincs.
Neeeeee, könyörgöm, csak ne egy szelenagóóómez rajongó dobálózzon a tehetség fogalmával. Örülök, hogy ennyire tisztában vagy a rajongótáborunknak az érzéseivel, annak ellenére, hogy állítólag ki nem állhatod őt. Ezért kérlek, mesélj már még arról, hogy miként is érzünk, hisz úgyis jobban ismersz bennünket!
MissTiniStoessel,
Szandi0820
2017. május 20. 11:08
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline |
Ez a lány tényleg em rajongó volt.
2017. május 20. 11:16
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Selena Gomez Fan.2 Én teljes mértékben egyet értek veled,és azokkal is akik szerint is tényleg bunkóság volt.
Szeretem Demit,de valljuk be egy rajongójával sem beszélhet így,és egy rajongójáról sem feltételezhet ilyeneket (mivel szerintem nem ismeri őket) Gondolom sőt tudom hogy Deminek sem esik jól mikor valaki olyan dolgokat állít róla amik alaptalanok ugyan is sokszor hangot is ad ezek miatt a sajtóban.
Az meg hogy valaki azzal próbálja védeni hogy "rossz napja" volt szerintem hülyeség,ennyi erővel mindenki mondhatná ezt..
Szeretem Demit,de valljuk be egy rajongójával sem beszélhet így,és egy rajongójáról sem feltételezhet ilyeneket (mivel szerintem nem ismeri őket) Gondolom sőt tudom hogy Deminek sem esik jól mikor valaki olyan dolgokat állít róla amik alaptalanok ugyan is sokszor hangot is ad ezek miatt a sajtóban.
Az meg hogy valaki azzal próbálja védeni hogy "rossz napja" volt szerintem hülyeség,ennyi erővel mindenki mondhatná ezt..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.