Kygóval népszerűsíti First Time dalát Ellie Goulding, így a BBC Live Louge műsorába is ellátogattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így énekli Harry Styles slágerét Ellie Goulding
2017. június 01. 18:34
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Szerintem jól sikerült Ellie-nek a szereplése, igazából nem szeretem Harry új számát, de Ellie szépen elénekelte azt is és a Kygo-val közös számuk is nagyszerű lett akusztikusan.
2017. június 01. 21:47
Imádom, mikor akusztikusan énekel, főleg mikor csak szimplán kiáll egymaga egy gitárral. Egyszerű, de nagyszerű, mellesleg itt érvényesül igazán a hangja. Az ebbe a kategóriába sorolt kedvenceim így nem véletlenül a We Were Friends vagy a Father.
<3
2017. június 01. 23:04
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
Sose gondoltam hogy Ellie-nek jó hangja van, ez az eset sem változtatta meg a véleményemet (nem utálkozok, vannak kifejezetten jó számai, és nincs rossz hangja se, de én nem gondolom, hogy kifejezetten tiszta vagy élvezetes hangja lenne, főleg amikor olyat ad elő, amit előtte az eredeti énekes annyival jobban énekelt)
2017. június 02. 01:23
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nekem Ellie hangszíne sosem tetszett, de ezt nagyon szépen előadta. Amúgy van néhány szám, amit szeretek tőle, de számomra elég fura hangja van, ennek ellenére ez tetszett, ahogy pár szám is tőle
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: