A szókimondó újságíró május 22-ei tragédiába torkollott fellépése után keresetlen szavakkal illette az énekesnőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Piers Morgan bocsánatot kért Ariana Grandétől, amiért alábecsülte őt
2017. június 06. 06:32
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. június 06. 08:40
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Elég bunkó dolog volt így nekiesni Ariananak, nem tudom, hogy a helyében mit csinált volna. Prédikált, mintha ő lenne a Szent Szűz Mária...
2017. június 06. 12:19
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Miért kellett ebbe belevonni a királynőt? Uralkodóként aranyos volt, hogy meglátogatta a betegeket, de ő nem volt ott akkor este. Nem volt szemtanúja az esetnek. Szerintem normális dolog az, hogy Ariana akkor hazahúzott anyucihoz, hogy egy kicsit összeszedje magát. Lehet, hogy utólag megbánta, kitudja, de mindegy is. Megtette, amit tudott, és ez a lényeg. Nem tudhatja senki, hogy hogyan reagálna le egy ilyen brutalitást, csak ha ő maga is szembe kerül vele.
2017. június 06. 14:10
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
de bunkó volt ez az ember -.- mégis mit gondol, hogy nem is kell felépülnie ilyen borzasztó dolgok után az embernek, egy napnak se kelljen eltelnie a visszatéréshez? Shanon, egyetértek, tényleg a bocsánatkérés a minimum..
2017. június 06. 16:19
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Ez az ember azt se tudta mit beszél...Az is érthető lett volna ha nem jön vissza egyhamar, hiszen ekkora sokk után megnézném hány ember menne vissza ilyen hamar abba a városba ahol élete legijesztőbb élményét élte át.
De ő mégis visszament, imádom, nagyon büszke vagyok rá és örülök hogy Piers és mások is belátták hogy alaposan alábecsülték.♥
De ő mégis visszament, imádom, nagyon büszke vagyok rá és örülök hogy Piers és mások is belátták hogy alaposan alábecsülték.♥
2017. június 06. 17:29
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Szerintem is nagyra becsülendő ha valaki azok után hogy a sárga földig hord valakit képes meghunyászkodni és bocsánatot kérni.
Viszont utálom ezt a gondolkodásmódot. Mielőtt cselekszünk utána gondolkodunk.
Ariana pedig nagyszerű volt, a többiekkel együtt.
Viszont utálom ezt a gondolkodásmódot. Mielőtt cselekszünk utána gondolkodunk.
Ariana pedig nagyszerű volt, a többiekkel együtt.
2017. június 06. 18:04
az azért nem semmi, hogy egy olyan negatív hangvételű szöveg után, így bocsánatot kér Arianától...kedves és tiszteletre méltó dolog.
2017. június 08. 13:23
Még jó hogy bocsánatot kert... Mert Ariana egy csodás ember
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.