Starity

Piers Morgan bocsánatot kért Ariana Grandétől, amiért alábecsülte őt

2017. június 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szókimondó újságíró május 22-ei tragédiába torkollott fellépése után keresetlen szavakkal illette az énekesnőt.

hirdetés

Piers Morgant amolyan „megmondóemberként” tartják számon az Egyesült Államokban, akinek nemcsak mindig megvan a maga véleménye mindenről, hanem szeret annak hangot is adni. Így tett május végén is, amikor élesen bírálta Ariana Grandét csak mert az énekesnő a terrortámadás után csapot-papot maga mögött hagyva hazautazott.

Láttam montázsokat a tévében, melyeken őfelsége [II. Erzsébet királynő] a sérülteket látogatja a manchesteri kórházban, és dühöm felfokozott állapotában arra gondoltam, te hol a csudában lehetsz. Nos, éppenséggel tudtam, hol vagy: a magas biztonsági technikával ellátott kis kastélyodban, Boca Ratonban. Egyszerűen nem értettem, miért léptél le és hagytad, hogy egy 91 éves nyugdíjas asszony bizonyosodjon meg arról, hogy jól vannak-e a megsérült rajongóid

– bosszankodott a történtek után Morgan, később azonban megenyhült Grande irányába, amikor látta, hogy a barna szépség nem tétlenkedett, hanem jótékonysági fellépést szervezett, és maga is meglátogatta a terrortámadás sérültjeit.

Két héttel valószínűleg életed legrosszabb napja után visszarepültél Manchesterbe, elmentél a kórházakba és időt szakítottál sérült rajongóidra. Viccelődtél velük, szelfiket készítettetek, énekeltél nekik és óriási örömet szereztél e megtört lelkeknek. Egy egész hetet töltöttél azzal, hogy jótékonysági fellépést szervezz, és rávetted a szupersztár barátaidat, hogy ők is veled tartsanak, és térjenek vissza veled a városba, ahol a támadás történt. Sajnálom, amiért megkérdőjeleztem a bátorságodat.

Azt gondoltam, Ariana Grande rosszul cselekszik, amikor elhagyta Manchestert a támadás után, de ma este fergeteset cselekedett a One Love Manchester nevű rendezvénnyel. Alábecsültelek téged, @ArianaGrande, amiért ezúton szeretnék bocsánatot kérni. Csodálatra méltó ifjú hölgy vagy, ez pedig egy káprázatos este volt. Minden tiszteletem a tiéd

– írta Piers a Twitteren a jótékonysági rendezvény után.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek