Tiszteletbeli tagja lett Ariana Grande Manchesternek
2017. június 15. 19:50
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
@Wendy17, egyetértek.
2017. június 15. 20:21
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Idézet (bestdamnfan @ 2017.06.15. 19:43)
Nem tudom felfogni, hogy miért kell mindenbe belekötnie az embereknek.
Ezt az oldalt úgy hívják STARity, nem 24.hu, azért nem írnak más terrorcselekményekről itt, mert nem ide tartozik. Ha nagyon olvasni akartok róla, látogassatok el a fent említett oldalra, vagy bármelyik hírportálra, mert higgyétek el, ott beszámolnak róla. A starity azért cikkezett a manchesteri esetről, mert a jelenleg egyik leghíresebb énekesnő is érintett volt.
Nem Ariana kéri, hogy a média írjon róla. Hatalmas sokként élte meg a történteket, mégse ment be semelyik talkshowba és mesélte el könnyes szemmel, hogy utána mindenki őt sajnálja. Rendezett egy koncertet hogy pénzt gyűjthessen, hogy összehozza az embereket, hogy megmutassa, ő sosem fog rettegésben élni. Szeretettel és odaadással igyekezett mindent visszaállítani a rendes kerékvágásba. Igen, csinált egy tetoválást, de nem ő volt az, aki ezt kicsöpögtette a médiának. Igen, Manchester tiszteletbeli lakossá avatta, de nem Ariana volt, aki ezt közhírré tette.
Azért írnak róla ennyit, mert kollégáival ellentétben ő tett is valamit azért, hogy méltó módon rója le kegyeletét az áldozatok előtt.
A párizsi terrortámadáskor egy banda rajongói estek áldozatul. Szerveztek emlékkoncertet? Gyűjtöttek pénzt? Meglátogatták a sérülteket? Ők igyekeztek minél hamarabb elfelejteni a történteket. A véleményem szerint a felejtés ilyenkor a legrosszabb. Talán a szülők el tudják felejteni a halott gyereküket csak úgy? Higgyétek el én tudom, hogy egy anyának mennyit is jelent, hogy a világ vele együtt gyászol.
Nem hiszem el, hogy a ti szemeteket annyira zavarja Ariana arca a héten egyszer a címoldalon. Nem kényszerít rá senki, hogy elolvasd a cikket.
Ezt az oldalt úgy hívják STARity, nem 24.hu, azért nem írnak más terrorcselekményekről itt, mert nem ide tartozik. Ha nagyon olvasni akartok róla, látogassatok el a fent említett oldalra, vagy bármelyik hírportálra, mert higgyétek el, ott beszámolnak róla. A starity azért cikkezett a manchesteri esetről, mert a jelenleg egyik leghíresebb énekesnő is érintett volt.
Nem Ariana kéri, hogy a média írjon róla. Hatalmas sokként élte meg a történteket, mégse ment be semelyik talkshowba és mesélte el könnyes szemmel, hogy utána mindenki őt sajnálja. Rendezett egy koncertet hogy pénzt gyűjthessen, hogy összehozza az embereket, hogy megmutassa, ő sosem fog rettegésben élni. Szeretettel és odaadással igyekezett mindent visszaállítani a rendes kerékvágásba. Igen, csinált egy tetoválást, de nem ő volt az, aki ezt kicsöpögtette a médiának. Igen, Manchester tiszteletbeli lakossá avatta, de nem Ariana volt, aki ezt közhírré tette.
Azért írnak róla ennyit, mert kollégáival ellentétben ő tett is valamit azért, hogy méltó módon rója le kegyeletét az áldozatok előtt.
A párizsi terrortámadáskor egy banda rajongói estek áldozatul. Szerveztek emlékkoncertet? Gyűjtöttek pénzt? Meglátogatták a sérülteket? Ők igyekeztek minél hamarabb elfelejteni a történteket. A véleményem szerint a felejtés ilyenkor a legrosszabb. Talán a szülők el tudják felejteni a halott gyereküket csak úgy? Higgyétek el én tudom, hogy egy anyának mennyit is jelent, hogy a világ vele együtt gyászol.
Nem hiszem el, hogy a ti szemeteket annyira zavarja Ariana arca a héten egyszer a címoldalon. Nem kényszerít rá senki, hogy elolvasd a cikket.
2017. június 15. 20:51
Idézet (bestdamnfan @ 2017.06.15. 19:43)
Nem tudom felfogni, hogy miért kell mindenbe belekötnie az embereknek.
Annyira hihetetlenül igaz, amit leírtál. Az emberek rettenetesen rosszindulatúak tudnak lenni akarva-akaratlanul, mindig találnak valamit, amibe bele lehet kötni, sajnos. Én néztem élőadásban a koncertet és bámulatos volt, képernyőn keresztül is nagyon meghatott, rendesen érezhető volt a koncerten lévő szeretet és együttérzés az ottaniak között.
2017. június 15. 21:23
Lehet, hogy amint meglátjátok, melyik oldalt linkeltem be kiléptek, de érdemes elolvasni.:
http://tibiatya.blogstar.hu/2017/06/10/ezt-csak-az-aldozatokert-teszem-/39166/
http://tibiatya.blogstar.hu/2017/06/10/ezt-csak-az-aldozatokert-teszem-/39166/
2017. június 15. 23:33
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
bestdamnfan: itt most nem azzal van baj, hogy az oldalak cikkeznek Arianáról, mert egyértelmű, hogy ha egy híresség csinál valamit, azt lehozzák az oldalak, így nem a cikkekkel van a baj. Hanem, hogy Ariana médiacirkuszt csinál már eköré az egész szerencsétlenség köré. Eleinte még oké volt 1-2 hétig, de most már egyértelműen látszik, hogy menedzselés az egész. Jótékonysági koncert, tetkó, minden lószar, amivel csak saját magát akarja felnyomni a címlapokra. Ha valaki ezt nem veszi észre, az vak. És eddig semmi bajom nem volt Arianával, tehát nem az utálat beszél belőlem, de a rosszindulat sem. Csak az igazság...
2017. június 16. 00:50
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Én komolyan nem értem, hogy most mire vagytok irigyek. Veritek magatokat kb 8 db cikk miatt, meg amiatt, amiért Ariana neve két héten keresztül kiemeltem szerepelt a hírekben. Ha meg lószart se csinált volna, akkor amiatt dobálnátok rá a köveket. Nem tudjátok már mibe kössetek bele, az a ti bajotok.
Már hogy használná ki a managere a helyzetet, a dalaiból származó bevételt is jelenleg segélyszervezetek kapják, nincsenek új turnéállomások, hogy több jegyet adjon el, aki eddig nem szerette a zenéjét az ezután se fogja. Sokkal többet beszél Katy Perry meg Miley Cyrus a manchesteri esetről mint maga Ariana! Szóval erről ennyit.
Már hogy használná ki a managere a helyzetet, a dalaiból származó bevételt is jelenleg segélyszervezetek kapják, nincsenek új turnéállomások, hogy több jegyet adjon el, aki eddig nem szerette a zenéjét az ezután se fogja. Sokkal többet beszél Katy Perry meg Miley Cyrus a manchesteri esetről mint maga Ariana! Szóval erről ennyit.
2017. június 17. 00:14
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
bestdamnfan: akkor is médiacirkusz, és csak a vak nem látja ezt. Te meg Glamster bújj el, ha már a szólásszabadságot is korlátozod! Akkor ne írj cikkeket. Tehetséged úgy sincs hozzá
2017. június 17. 18:11
Részben az ő hibája hogy ez megtörtént. Semmi ellenőrzés nem volt, máskülönben nem juthatott volna be egy arab ember, teletömött hátizsákkal. De ha már megtörtént, szépen kezelte a helyzetet. A legtöbb sztár beszart volna és többé vissza se ment volma Manchester-be. De ő visszament és milliókat szerzett a kórházaknak, emellett pedig nagyon szép koncert volt. Tény hogy ő ezzel milliárdokat keresett... Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.