20 évet kapott az a lány, aki öngyilkosságra vette rá a barátját
2017. június 17. 19:58
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Az antidepresszánsokat nem lehet csak úgy feliratni, vagyis a lány is mentálisan beteg, depressziós, ki- és beszámíthatatlan. Inkább rajta is segíteni kéne, mert így messze nem fogja megélni a szabadlábra helyezését. A vicc, hogy a srác családtagjai -azok után hogy az többször is megkísérelt öngyilkosságot-, nem fordítottak rá nagyobb figyelmet. Ha valaki öngyilkos akar lenni akkor az is lesz, viszont ha az ismerősei, rokonai naponta kérdezősködnek felőle, észre lehet venni a mély depresszió jeleit. Ráadásul sokszor az segít a legtöbbet, ha valakivel meg tudják beszélni a gondjaikat. Ennek a Roynak pedig nyilvánvalóan Carter volt az egyetlen beszélgetőtársa, aki éreztette vele hogy érdekli, ezért hagyott a szavára. Nem mondom, hogy a csaj nem bűnös, de azért emberölésnek ezt nem nevezném, pláne annak tudatában, hogy a csaj se százas.
Amúgy amikor először láttam az ominózus hölgyeményről képet, azt hittem, Cara Delevingne az
Amúgy amikor először láttam az ominózus hölgyeményről képet, azt hittem, Cara Delevingne az
2017. június 17. 20:18
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline |
Megérdemli. Az ilyen elmebetegek mondják mindig csak a mai kemény, szomorú igazságot...
2017. június 17. 20:35
Remélem, sokszor megerőszakolják majd a börtönben.
2017. június 17. 20:38
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
Annyian mondjátok, hogy megérdemli. De ha végiigondoljátok: ilyen elven minden öngyilkos meber megérdemli a halált? Roy es Carter együtt ölték meg Royt, mindketten mentális betegséggel küzdenek. Nem börötn érdemel meg, hanem egy képzett pszihiátert, utána is épp elég lesz szembenéznie önmagával.
2017. június 17. 21:14
fuvkinglarryshipperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 264251 offline |
Végtelenül sajnálom ezt a srácot.
2017. június 17. 21:25
Undoritó ez a nő...életfogytiglant kellet volna kapjon.
2017. június 17. 21:28
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Én fel nem bírom fogni, hogy a SAJÁT SZERELMÉT,hogy vihette a sírba..
Minthogy segített volna neki megoldani a problémáit. Helyette rávette, hogy ölje meg magát..Lehet, hogy a srácon is múlt.
De akkor se jutott volna eszébe, és meg sem tette volna, ha a lány nem lett volna. Depressziós is volt, és úgy érezte, hogyha még a barátnőjét is "cserbenhagyja", akkor tényleg nem lett volna miért élnie.
Szegénykém..
Minthogy segített volna neki megoldani a problémáit. Helyette rávette, hogy ölje meg magát..Lehet, hogy a srácon is múlt.
De akkor se jutott volna eszébe, és meg sem tette volna, ha a lány nem lett volna. Depressziós is volt, és úgy érezte, hogyha még a barátnőjét is "cserbenhagyja", akkor tényleg nem lett volna miért élnie.
Szegénykém..
2017. június 17. 21:43
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Tényleg beteg volt a csaj az biztos, antidepresszánsokkal meg főleg. Inkább valami agytisztító helyre kellene küldeni, hogy 20 év múlva nehogy itt folytassa, vagy jobban becsavarodjon a börtöntől. Nagyon sajnálom a fiút, megmozgató történet
2017. június 17. 23:07
Ez borzalmas...Én a csajnak simán adtam volna egy életfogytiglant...Nagyon sajnálom a fiút.
2017. június 17. 23:15
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline |
Aki igazán szereti a szerelmét, nem tesz ilyet. Ez a nő kiskorától hanyagolva volt, valószínűleg rendes szülői minta sem volt előtte, ezért vágyott a figyelemre és, hogy eljátssza, hogy ő milyen ártatlan és szegény. Lehet, hogy megkapja a 20 évet, hogy példát statuáljanak vele, de ebből jó ha 5 évet fog ténylegesen leülni, hála a nagyszerű amerikai jogrendszernek, addigra meg sokan elfelejtik, hogy mit is tett.
2017. június 17. 23:26
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
Sajnos szerelemből mindent megteszünk ...de nem kell kútba ugrani ha mások mondják ...sajnálom a srácot ...mert ő igazán szerette ezt a psichopata csajt ...remélem az alatt a 20 év alatt tanul ez a nő a hibájából...bár én adnék 30at is ...ezért ne hidjünk 100%-san a párunkba ...nem kell mindent elhinni és csinálni...azért vagy te is ember ..mert neked is adtak agyat hogy gondolkodj vele és ne csinálj butaságokat ...nekem ha lenne ilyen barátnőm ...szakítok vele ha ilyenek kér tőlem ...
2017. június 17. 23:49
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Dorisia: szembenézni önmagával? Mert szerinted van lelkiismerete?...
2017. június 18. 00:14
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline |
Hát, valahol megértem én személy szerint a szülőket, mármint hogy azt akarják (feltételezem) hogy ez a lány kerüljön börtönben, de szerintem sem oda való, mivel beteg... pszichiáterhez kellene vinni első sorban.
Én sajnálom Royt, de Cartert is...
Én sajnálom Royt, de Cartert is...
2017. június 18. 00:29
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Ennek a cikknek mi keresnivalója ezen az oldalon? A célközönség átlagéletkora alapból nem magas (némelyik alábbi hozzászólás is elég rendesen árulkodik erről), plusz tudtommal ez egy hírességekről szóló magazin (aztán lehet, hogy azok, nem tudom, viszont akkor sem való ide ez). Néha már az életviteles posztokat sem tudom hová tenni, ez meg már egyenesen gáz. Csak úgy megy az oldal a szennylapok irányába... Borzalmas.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.