20 évet kapott az a lány, aki öngyilkosságra vette rá a barátját
2017. június 18. 09:27
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline |
Életfogytiglant kellett volna kapjon! Biztatta a szerelmét (A SZERELMÉT) hogy ölje meg magát?!! Elvileg szerette,de ez a nő csak saját magát szereti,senki mást! De most komolyan? Miért kellett odaírni a cikk végére hogy az ítélet hallatán elsírta magát?!! Kit érdekel? Ez egy rohadék! (ezzel nem a cikk íróját szerettem volna megsérteni,ne értsétek félre,csak azért ez a nő konkrétan a saját szerelmét vette rá,hogy ölje meg magát,és utána meg elbőgi magát az ítélet hallatán? nem sajnálom,egyáltalán)
2017. június 18. 20:08
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline |
Dögöljön meg! Remélem 1-2 hét után öngyilkos lesz ha már nem kapott halálbüntetèst!
2017. június 18. 23:08
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
Hát, mindketten betegek... Csak a nő jobban bánt a szavakkal.
2017. június 19. 13:39
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Idézet (rammievengeance @ 2017.06.18. 00:29)
Ennek a cikknek mi keresnivalója ezen az oldalon? A célközönség átlagéletkora alapból nem magas (némelyik alábbi hozzászólás is elég rendesen árulkodik erről), plusz tudtommal ez egy hírességekről szóló magazin (aztán lehet, hogy azok, nem tudom, viszont akkor sem való ide ez). Néha már az életviteles posztokat sem tudom hová tenni, ez meg már egyenesen gáz. Csak úgy megy az oldal a szennylapok irányába... Borzalmas.
2017. június 19. 16:43
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
szerintem ez már gyilkosságba megy át... amúgy meg most már amiatt a hülye sorozat miatt egyre több ilyen van. kész borzalom. -.-
2017. június 19. 22:32
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Amikor elolvastam a cikk címét, már össze is állítottam a fejemben egy hozzászólást, hogy az öngyilkosság mindenki saját döntése, másokat nem lehetne büntetni miatta, blabla... De ez... Ez tényleg már-már gyilkosság, legalábbis erős lóadogatás a fiú alá.
2017. június 21. 01:15
Szörnyű, hogy ilyen emberek léteznek. Undorító. Már régebben hallottam erről a dologról, már akkor hányingerem volt ettől a lánytól.
2017. június 22. 10:17
Komolyan vannak ilyen retardált emberek?! Kevés az a húsz év...
2017. június 22. 17:13
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nekem is ez ötlött fel elsőnek. 20 év? más 5-10 évet ha kap durvább gyilkosságokért. valahogy sosem értettem az igazságszolgáltatást.
valaki itt írta, milyen borzalmas mellékhatásai vannak az antidepresszánsoknak és ezzel abszolúte egyetértek. sokszor még csak rontanak a helyzeten, az illető nem hogy a depresszióból nem lábal ki, de még skizofréniát/bármilyen más mentális betegséget esetleg személyiségzavart is okoznak. fix, hogy az ilyen emberkék nem beszámíthatóak első blikkre megmondom, hogy a lány fel sem fogta, mit is tett, annyira elborult az elméje.
a dugjuk börtönbe az ilyet 'lezárás' ugyan, jogilag, magára a probléma gyökerére biztos, hogy nem megoldás. és még hány és hány ilyen eset van, amiről nem is tudunk, illetve fog megtörténni a jövőben. egyébként én úgy érzem, a 13 okom felkapottságának pont, hogy negatív hatásai vannak eddig, mintsem ráébresztő. a netes manipuláció fénykorát éli, ahogy a depresszió is. és sajnos sokan egy 'virtuális' világ által keresnének megoldást, kilábalásra segítséget, nem a saját környezetükben.
valaki itt írta, milyen borzalmas mellékhatásai vannak az antidepresszánsoknak és ezzel abszolúte egyetértek. sokszor még csak rontanak a helyzeten, az illető nem hogy a depresszióból nem lábal ki, de még skizofréniát/bármilyen más mentális betegséget esetleg személyiségzavart is okoznak. fix, hogy az ilyen emberkék nem beszámíthatóak első blikkre megmondom, hogy a lány fel sem fogta, mit is tett, annyira elborult az elméje.
a dugjuk börtönbe az ilyet 'lezárás' ugyan, jogilag, magára a probléma gyökerére biztos, hogy nem megoldás. és még hány és hány ilyen eset van, amiről nem is tudunk, illetve fog megtörténni a jövőben. egyébként én úgy érzem, a 13 okom felkapottságának pont, hogy negatív hatásai vannak eddig, mintsem ráébresztő. a netes manipuláció fénykorát éli, ahogy a depresszió is. és sajnos sokan egy 'virtuális' világ által keresnének megoldást, kilábalásra segítséget, nem a saját környezetükben.
2017. június 30. 09:59
Emi21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 264401 offline |
Uristen! De a fiú miért tette meg?! És azok az üzenetek is! 20 évet kapott mert rávette a szerelmét hogy ölje meg magát szóval akkor tényleg a lany ölte meg az én véleményem szerint!
2017. augusztus 26. 18:25
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline |
Magát kellett volna megölnie, ha annyira gyászolást meg gyilkosságot akart. Borzasztó... De azért 20 év... hát van aki csak 1 évet kap gyilkosságért.
2017. december 01. 09:45
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline |
csak szerintem hasonlít a vádlott csaj Cara Delevigne-re?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.