Híresnek lenni sokak szemében egyet jelent a gazdagsággal: az óriási villákkal, menő sportkocsikkal, méregdrága ruhákkal, ám kedvenceink közül sokan megmaradtak két lábbal a Földön járó embereknek. Hogy kik ők? Mutatjuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
14 híresség, aki luxusholmik nélkül is remekül boldogul
2017. június 19. 11:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. június 19. 11:14
öröm volt ezt a cikket olvasni. jó tudni, hogy még vannak ilyen emberek a hírességek között is^^
2017. június 19. 11:26
Lia77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 264631 offline |
nem semmi, nagyon meglepődtem, hogy tényleg vannak még ilyen emberek. Büszkék lehetnek magukra, hogy emberek maradtak egy ilyen világban, és főleg az ő életükben , ahol megengedhetik maguknak a luxust. Jó tudni, hogy így nevelik sokan a gyermekeiket is !
2017. június 19. 12:40
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Na ŐK a példaképek, nem a meztelenkedő, pasifaló, semmittevő dívák és a mások oltogatásából élő barmok.
2017. június 19. 13:11
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline |
Némelyikükről eddig is tudtam, hogy megmaradtak egyszerű halandóknak. Tiszteletet érdemelnek, hogy nem szállt el az agyuk annyi pénz láttán, nem lehet egyszerű. De azért Leóról épp az derült ki, hogy bort iszik és vizet prédikál, mert a globális felmelegedésről beszél, mégis rengetegszer a magángépét használja, nem úgy, ahogy a cikkben szerepel. Ettől függetlenül örülök, hogy felszólal és tesz a témában nem is keveset. Jessica Alba cége pedig ismét botrányba került a közelmúltban, mert a cége mégsem gyárt olyan nagyon környezet-és bababarát holmikat.
2017. június 19. 13:15
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline |
Jó azért át se essünk a ló túloldalára. Nem baj az, ha valaki luxusban él, főleg, hogy nem csak Ők adományoznak a sztárok közül... Fogadjunk, ha ennyi pénzetek lenne, ti is meg akarnátok venni egy-két luxuscikket.
2017. június 19. 13:53
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Aha....ja. Nem akarok rosszmájú lenni, de rosszul tudom, hogy mondjuk Jennifernek vam az egyik legdrágább háza Hollywoodban? Vagy hogy Leonardonak egy saját szigete van? És látta valaki már SJP házát???
2017. június 19. 14:21
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Én Katalin spórolási dolgainak örülök a legjobban. Olyan jó látni, hogy próbál egy egesz királyságnak példát mutatni ❤
2017. június 19. 16:19
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Alig hiszem el, hogy Keanu is belekerült a cikkbe. Kevés hozzáhasonló van, és nemcsak a sztárvilágban...
Jó látni, hogy nem minden sztár vág fel a pénzével, de az nekem is feltűnt, hogy fiatalok nincsenek a listában, bár lehet, hogy ettől még előfordulnak olyanok, akik nem szórják a pénzt minden hülyeségre.
Jó látni, hogy nem minden sztár vág fel a pénzével, de az nekem is feltűnt, hogy fiatalok nincsenek a listában, bár lehet, hogy ettől még előfordulnak olyanok, akik nem szórják a pénzt minden hülyeségre.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.