A rajongók legnagyobb örömére ötödik középlemezével tért vissza a dél-koreai formáció, a Mamamoo.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Mamamoo újdonsága
2017. június 22. 16:13
Az albumot még nem hallgattam végig, de a Yes I am nagyon tetszik
2017. június 22. 16:22
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a teljes albumot még én sem hallgattam, ez a számuk viszont tetszik. nem vagyok kimondottan fan, de akad pár nagyon jó számuk a lányoknak és baromi jó hangi adottságaik vannak. solar haja pedig baromira tetszik én is ilyet akarok ><
2017. június 22. 20:21
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Nekem ez a számuk nagyon tetszik. Hasonlóan a többi jó számukhoz ez is egy fantasztikus szám. A albumról még csam pár számot hallottam, de azok is tetszenek.
2017. július 02. 11:31
Az albumot még nem hallgattam meg, de a szám az egyik kedvencem lett. A mai program az album lesz
.
2017. augusztus 21. 14:12
|
|
YoonHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181431 offline
|
Én örök TripleS maradok (És Hyung Jun marad szívem csücske), illetve hű Melody is (már a Movie nem jött be), úgyhogy örülök, hogy valahol feltűnnek ők is. Legalább is az SS501 annyira nem híres itthon.
Viszont Luhant már inkább M-popnak tudnám mondani, hiszen Kínában dolgozik, kínai nyelven.
Viszont Luhant már inkább M-popnak tudnám mondani, hiszen Kínában dolgozik, kínai nyelven.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: