Ez a topic nagyon elvolt tûnve a szemem elõl.
HQP Uploader
2008. február 13. 11:44
|
|
Paul van Dykvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.30. Hozzászólás: 479 Csatolások: 4708 Azonosító: 17012 offline
|
Na jól van án én meg itt egyesével kattintgatok.
2008. március 13. 14:07
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
ok, most asszem nem vágom, hogy mivan...
1. leszedtem a Firefox Setup 2.0.0.12 -t, telepítettem.
2. leszedtem a HQPUploader -t
3. Oszt most mivan?
Megnéztem itt, hogy mit kell csinálni a HQPU -rel, oszt ezt találom:
Hogyan kell elindítani?
Installálás után a böngészõt újra kell indítani. Ha ez megtörtént, a HQP Uploader a jobbklikk-menübõl érhetõ el.
ok, hogy kell installálni az uploadert, amikor nincs exe file... fogalmam sincs, hogy mit kell csináljam azokkal a HQPU fileokkal... Bemásoltam a firefox könyvtárába, mappák szerint.
Újraindítottam a böngészõt, oszt még mindig semmi...
vki magyarázza már el lécci
1. leszedtem a Firefox Setup 2.0.0.12 -t, telepítettem.
2. leszedtem a HQPUploader -t
3. Oszt most mivan?
Megnéztem itt, hogy mit kell csinálni a HQPU -rel, oszt ezt találom:
Hogyan kell elindítani?
Installálás után a böngészõt újra kell indítani. Ha ez megtörtént, a HQP Uploader a jobbklikk-menübõl érhetõ el.
ok, hogy kell installálni az uploadert, amikor nincs exe file... fogalmam sincs, hogy mit kell csináljam azokkal a HQPU fileokkal... Bemásoltam a firefox könyvtárába, mappák szerint.
Újraindítottam a böngészõt, oszt még mindig semmi...
vki magyarázza már el lécci
2008. március 13. 14:59
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(RuMsZeSz @ 2008. March 13. - 14:39)
Bezárod a FF-ot, majd a letöltött file-t bemásolod a FF extensions mappájába. Ezután újraindítod a böngészõdet és automatikusan elindul a plugin telepítése.
Esetleg megpróbálhatod úgy is, hogy azt mondod letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Így is mûködik a telepítés.
2008. március 13. 15:01
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Idézet(joe_r @ 2008. March 13. - 14:59)
Esetleg megpróbálhatod úgy is, hogy azt mondod letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Így is mûködik a telepítés.
Ez is egy megoldás. Ráadásul egyszerûbb is.
2008. március 13. 15:20
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
semmi...
megnyitottam a chrome.manifest file -t firefoxxal, oszt ezt irja ki:
content hqpupload jar:chrome/hqpupload.jar!/content/
overlay chrome://browser/content/browser.xul chrome://hqpupload/content/overlay.xul
locale hqpupload en-US jar:chrome/hqpupload.jar!/locale/en-US/
skin hqpupload classic/1.0 jar:chrome/hqpupload.jar!/skin/
style chrome://global/content/customizeToolbar.xul chrome://hqpupload/skin/overlay.css
a másik file, a install.rdf is se mûxik firefoxal o.O
overlay chrome://browser/content/browser.xul chrome://hqpupload/content/overlay.xul
style chrome://global/content/customizeToolbar.xul chrome://hqpupload/skin/overlay.css
2008. március 13. 15:36
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. March 13. - 15:20)
semmi...
Kezdem azt hinni, hogy te valami egészen mást akarsz telepíteni.
HQP Uploader v0.4.1
LETÖLTÉS
2008. március 13. 15:58
|
|
Leo·٠•●•٠· |
|
Idézet(RuMsZeSz @ 2008. March 13. - 15:36)
Kezdem azt hinni, hogy te valami egészen mást akarsz telepíteni.
Szedd le ezt!
HQP Uploader v0.4.1
LETÖLTÉS
HQP Uploader v0.4.1
LETÖLTÉS...
persze h azt töltöttem le. semmi...
ezt nyitottam meg firefoxal:
file:///G:/Programs/hqpupload-0.4.1/install.rdf
semmi...
ja mellesleg a konkrét file amit letöltöttem, az meg WinRAR -al csomagoltam ki, s úgy volt bent 3 mappa 2 file asszem... s azok a file -ok semmire nem jó itt nálam... nem vágom.
2008. március 13. 16:24
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Leo, tegyük tisztába a dolgokat...
a *.xpi file-okat nem csomagoljuk ki semmivel, sehová, mivel az önmagában egy telepítõ.
Fogod magad, elolvasod, és értelmezed amit írok...
Tehát, letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Ekkor szépen elindít egy kis telepítõ ablakot, amiben szépen visszaszámol 5-tõl 0-ig, majd lesz belõle egy Install gomb. Arra szépen, és ügyesen rákattintasz, majd amikor azt mondja, hogy telepítés kész, akkor az összes Firefox ablakot bezárod, vagyis újraindítod a Firefox-ot...
a *.xpi file-okat nem csomagoljuk ki semmivel, sehová, mivel az önmagában egy telepítõ.
Tehát, letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Ekkor szépen elindít egy kis telepítõ ablakot, amiben szépen visszaszámol 5-tõl 0-ig, majd lesz belõle egy Install gomb. Arra szépen, és ügyesen rákattintasz, majd amikor azt mondja, hogy telepítés kész, akkor az összes Firefox ablakot bezárod, vagyis újraindítod a Firefox-ot...
2008. március 13. 17:58
|
|
Leo·٠•●•٠· |
|
Idézet(joe_r @ 2008. March 13. - 16:24)
Leo, tegyük tisztába a dolgokat...
na végre mûxik
na most már frankó
állat a cucc
2008. május 19. 10:31
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Van 1 komoly kérdésem. Mivel a program hasznos, és jó, lesz Firefox 3 Beta 5-tel kompatibilis verzió? Mivel így most nem tudom használni.
2008. június 21. 16:28
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Idézet(TYÜTYI2006 @ 2008. May 19. - 09:31)
Van 1 komoly kérdésem. Mivel a program hasznos, és jó, lesz Firefox 3 Beta 5-tel kompatibilis verzió? Mivel így most nem tudom használni.

Most nekem is ez a problémám.
Meg lehetne oldani hogy a 3-as Firefox alatt is fusson?
2008. június 21. 16:39
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. June 21. - 16:35)
Ez a Firefox 3 már a végleges verzió, ugye, nem béta? 
Most mér úgy tudom végleges 3-as a Firefox, de a program ezen se megy sajnos
2008. június 21. 16:40
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. June 21. - 15:35)
Ez a Firefox 3 már a végleges verzió, ugye, nem béta? 
Ez már végleges, de az Uploader nem müködik vele.
A kiegészítõknél kiírja mellé hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval.
2008. június 21. 16:46
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ez jó hír, nem is tudtam, hogy már megvan a végleges.
Ahogy olvasom, még vannak gondok vele, egyelõre még maradok pár napot a jelenleginél (2.x legfrissebb verzió), aztán majd megnézem, addig csak javítják a fõ gondokat.
Hátha addigra lesz új verzió a HQP Uploaderbõl is.
Hátha addigra lesz új verzió a HQP Uploaderbõl is.
2008. június 21. 20:54
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
Ha már ekkora érdeklõdés van az új FF iránt és a HQP Uploader-t is ennyire hiányoljátok belõle, felrakom már én is és majd megnézem, milyen kompatibilitási probléma lehet.
Amúgy is függõben van még egy frissítés hozzá - az autó-mód
Amúgy is függõben van még egy frissítés hozzá - az autó-mód
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: