Újabb fellépéseket mondott le az énekes – szerettei aggódnak miatta. Még mindig nem sikerült legyőznie félelmeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Karrierjét félti Zayn Malik
2017. június 27. 14:28
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. június 27. 16:36
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Milyen szólókarrier? Eladott lemezek még nem jelentenek karriert úgy, hogy közben nem csinál mást csak sír a szája, hogy nem mer fellépni. Ha nem lép fel, nem is fog elmúlni a szorongása... Szerintem a másfél-két év alatt amióta külön van egy kézen megszámolható hányszor lépett fel. És még az is sok. Annyira unom már az ilyeneket. Ha nem megy akkor legalább látnánk, hogy tenni akar ellene, de az állandó visszalépésekkel inkább kiábrándul az ember mintsem reménykedik.
2017. június 27. 18:48
Jézus ezek a kommentek. Nem is ismeritek a munkásságát, semmit nem is tudtok róla.
Ez a betegség egyébként mind az 1D-s múltnak köszönhető. Remélem hamar túl lesz rajta.
Ez a betegség egyébként mind az 1D-s múltnak köszönhető. Remélem hamar túl lesz rajta.
2017. június 27. 18:52
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Majd ha lesz felesleges egy percem megsajnálom!!! De tényleg... Mit akar ez így?Ki kell állni, ez máshogy nem fog menni, de ha nem lép, akkor vége! Rá fog unni a kiadó, és szépen lassan a rajongók is. A legutóbbi kislemeze még egy slágerlistára se jutott fel, akkora fos volt. Ha ilyen lesz az albuma is... Na mindegy, rá több szót nem pazarolok!
2017. június 27. 19:04
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Az a baj,hogy ezt úgy sem csinálhatja örökké. Egyszer, vagy kiáll és koncertet ad,vagy szépen lassan elfogynak a rajongói. De az nem működik,hogy bejelnt egy koncertet,aztán előtte egy pár nappal lemondja. Szorongás miatt....persze. Jó, megértem,biztos rossz lehet ez,de egyszerűen nem értem,hogy a One Directionnal sosem volt ilyen probláméja vagy mi?
Zaynben nagyon sok tehetség van,ráadásul élőben is gyönyörű a hangja,sajnálnám,ha a pályafutásának vége lenne.
Zaynben nagyon sok tehetség van,ráadásul élőben is gyönyörű a hangja,sajnálnám,ha a pályafutásának vége lenne.
2017. június 27. 19:11
El kéne mennie egy pszichológushoz, vagy NLP szakemberhez, mert a zenészélethez hozzátartoznak a koncertek, a rajongókkal való találkozás... Nem tudom, milyen trauma érte, de ha nem csinál vele valamit, a végén az utcára se fog tudni kimenni.
2017. június 27. 19:11
Idézet (khalifa @ 2017.06.27. 18:48)
Jézus ezek a kommentek. Nem is ismeritek a munkásságát, semmit nem is tudtok róla.
Honnan veszed, hogy az előző kommentelők nem ismerik Zayn munkásságát?Az egyikük a legjobb barátnőm és többet tud Zaynről, mint a legtöbb rajongója.Én személy szerint nagyon szeretem a hangját és az albumát is, de neked is be kell látnod, hogy ezek a koncert és egyéb lemondások igazságtalanok a rajongóival szemben, akiknek jó része évek óta arra vár, hogy lássa és hallja őt élőben.Én elhiszem, hogy a szorongása állhat a háttérben, de ha tudja, hogy lelkileg nincs rendben, akkor tényleg itt az ideje annak, hogy felkeressen egy pszichológust és utána magabiztosan vállalja a fellépéseket.Ha így folytatja az se neki, sem a rajongóknak nem lesz kedvező .Mindenesetre én nagyon szurkolok neki .
2017. június 27. 20:54
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline |
Nagyon sajnálom a rajongókat.Jogos,ha mérgesek vagy csalódottak.De a pánikbetegség szörnyű,évekig volt nekem is úgyhogy együtt tudok érezni vele.El kéne mennie pszichológushoz,az tudna neki segíteni
2017. június 27. 22:08
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline |
Idézet (Lisaxx @ 2017.06.27. 21:03)
honnan tudjátok, hogy nem jár pszichológushoz?
Jó,igazad van,nem lehet biztosan tudni.Ha tényleg jár,akkor remélem hogy segíteni fog neki,és leküzdi a pánikbetegségét.
2017. június 28. 01:01
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Szerintem teljesen vissza kéne vonulnia addig, amíg nem rendeződik a helyzete. Így, hogy hol a managerek, hol a rajongók nyaggatják a fellépésekkel, és ő is újra meg újra frusztrálódik az elmulasztott promóciók miatt, addig - még ha terápiára is jár - nem várható javulás az állapotában.
Ez sajnos ilyen vagy-vagy helyzet: vagy a zenei karrierjére koncentrál teljes erőbedobással (a fennálló probléma mellett ez szinte lehetetlen) vagy a mentális egészségének helyreállítására. A kettő együtt nem fog menni, ez borítékolható.
Ez sajnos ilyen vagy-vagy helyzet: vagy a zenei karrierjére koncentrál teljes erőbedobással (a fennálló probléma mellett ez szinte lehetetlen) vagy a mentális egészségének helyreállítására. A kettő együtt nem fog menni, ez borítékolható.
2017. június 28. 10:33
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline |
Azt gondolom,hogy jól tette, hogy kilépett az 1D-ből , de nézhetjük másik szemszögből is mert, így, hogy tisztában volt vele, hogy milyen betegségben szenved nem volt valami jó ötlet
a szóló a karrier indítása!
a szóló a karrier indítása!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.