Starity

Middle-Earth: Shadow of War

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 01. 10:09 #1
- törölt felhasználó -    
A videojáték hivatalosan Európában várhatólag október 10-én jelenik meg és a PC (Steam és Windows 10), PS4, PS4 Pro, Xbox One és Xbox Scorpio platformokon lesz elérhető. A történet a Hobbit- és A Gyűrűk Ura-trilógia között fog játszódni, sokkal személyesebb lesz, ugyanakkor egy nagyobb, gazdagabb világot ismerhetünk meg, amelyben epikus hősökkel és ellenségekkel is összefuthatunk majd, és ellátogathatunk ikonikus helyszínekre. A trailer-ben megjelenik Szauron, a Végzet hegye, és egy új Hatalom Gyűrűje amelyet Celebrimbor, a tündekovács készített. A játékban ugyanúgy megjelennek a Gyűrűlidércek, az orkok és sok más ellenséges lény. Itt megtalálhatjátok a játék trailer-ét, itt pedig magyar nyelvű híreket a játékkal és az aktualitásokkal kapcsolatban.
5 felhasználónak tetszik: mannika, TamariaaLewis, PatriciaJenkins, CarolinaLawson, EileenBrown
2023. augusztus 28. 14:03 #2
boblewis
boblewis
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 23.08.28.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 388103
Offline offline
Thanks for sharing.
2023. október 02. 22:30 #3
Mstika24
Mstika24
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 23.10.02.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 395740
Offline offline
Bypassing Captchas in PHP can be a useful technique in certain scenarios, but it should be approached with caution and ethics in mind. Whether you choose to use a service like RuCaptcha, OCR libraries, machine learning, or proxies, always ensure that your actions are legal and respectful of the website's terms of service.

Remember that the primary purpose of Captchas is to protect websites from abuse, so it's essential to use Captcha bypass methods responsibly and only when necessary.

Explore the https://rucaptcha.com/ API to simplify the process of bypassing Captchas in your PHP applications and ensure a smoother development experience.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!