A sorozat kreátora úgy nyilatkozott nemrég, hogy nincs kizárva, hogy véget ér a 2010 óta nagy sikerrel futó bűnügyi drámasorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ér a Sherlock?
2017. július 10. 09:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 10. 10:19
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Csak azt ne!!! Nem fejezhetik be!!
2017. július 10. 10:30
Már elég régen lenyilatkozták ezt. Sőt, Benedict azt mondta, hogy nem zárkózik el egy esetleges folytatástól, de amennyiben ez nem jönne össze, az utolsó rész méltó lezárást adott a sorozatnak.
2017. július 10. 10:53
Remélem, hogy sikerül valahogyan összehozniuk a forgatásokat, mert az egyik legzseniálisabb sorozatról beszélünk. Ennek a szériának köszönhetően lett Benedict a kedvenc színészem, így emiatt még inkább szomorú és csalódott lennék, ha nem lenne folytatása a Sherlocknak.
2017. július 10. 11:26
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Remélem folytatják.
2017. július 10. 14:37
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Nekem a negyedik évad már nem tetszett annyira, mint az előzőek. Ezért lenne jó egy új évad, ami a sorozat régebbi hangulatát adja vissza. Remélem folytatják!
2017. július 10. 15:26
Én nem értem ezt a cikket
Mármint egyértelmű volt hogy az volt az utolsó évad utolsó része... Engem most ez lepett meg hogy tervben volt a folytatás, nem az hogy véget ért a sorozat.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: