Szaúd-Arábia vs előadók: így változtatják meg a túl sokat mutató popsztárokat
2017. július 17. 18:59
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Már nem azért, de ezek biztos a hivatalos verziók/nem kamu példányok? Egy-kettő szerkesztése olyan kezdetleges (Nirvana), hogy én jobbat csinálok Paintben...
2017. július 17. 20:27
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
istenem, agyamentek.. hogy néznek ki a borítók?! még britney elmegy, de taylor, rihanna, xtina... förtelmes. ha nekem ott kellene élnem akkor megölném magam. nem piszkálom a vallásokat, meg nem is nagyon akarok belemenni a témába, de ami sok az sok.
2017. július 17. 20:46
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Szaúd-Arábia elég durva ország. Ott a nők még mind a mai napig nem vezethetnek autót, a nőknek még mindig be kell bugyolálni magukat ilyen göncökbe. Ne higgyétek, hogy a hidzsábot önszántukból hordják, mint ahogy a média manapság be akarja állítani.
Ez egy nagyon durva szélsőség, viszont nem értem, mi szükség van a sztárok közönséges megjelenésére.
Ez egy nagyon durva szélsőség, viszont nem értem, mi szükség van a sztárok közönséges megjelenésére.
2017. július 17. 21:19
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline |
Az a gond, hogy ahoz képest, hogy azt írjátok, hogy a cikk irásnál nem szabad másolni én ezt a. cikket olvastam már egy másik magyar oldalon hónapokkal ezelőtt, szóval ez vicces. Bár a tartalmat ott is érdekesnek találtam.
2017. július 17. 21:40
Vicces átszerkesztések? Értem én, tényleg röhejesen néznek ki, csakhogy a valóságot mutatják. Az arab országok túlnyomó többségében a nők tényleg elnyomva élnek, tényleg nem mutathatnak magukból semmit, de persze, nagyon vicces, hogy ezt megcsinálták a világsztárokkal...
Van egy arab osztálytársam, aki azt állítja, ő választotta azt, hogy követi a vallásukat, de gondoljátok, hogy az arab országokban élőknek van egyáltalán választása? Mert szerintem nincs. A nők felveszik a hidzsábot, bebugyolálják magukat, mert nem látszódhat ki szinte semmijük, ellenben a férfiaknak lehet annyi feleségük, amennyit el bírnak tartani.
A Szaúd-Arábiában zajló dolgokra nem akkor kéne felkapni a fejeket, mikor a sztárok képeinek kifigurázásáról van szó, hanem akkor, mikor nőket erőszakolnak meg és hasonlók...
Van egy arab osztálytársam, aki azt állítja, ő választotta azt, hogy követi a vallásukat, de gondoljátok, hogy az arab országokban élőknek van egyáltalán választása? Mert szerintem nincs. A nők felveszik a hidzsábot, bebugyolálják magukat, mert nem látszódhat ki szinte semmijük, ellenben a férfiaknak lehet annyi feleségük, amennyit el bírnak tartani.
A Szaúd-Arábiában zajló dolgokra nem akkor kéne felkapni a fejeket, mikor a sztárok képeinek kifigurázásáról van szó, hanem akkor, mikor nőket erőszakolnak meg és hasonlók...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2017. július 17. 22:13
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Porkéz 100% -ban egyetértek veled..
2017. július 18. 00:55
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Janie: ez egy jó kérdés. Tudtommal a szerzői jogokat sérti bármilyen változtatás az előadó engedélye nélkül, szóval kiváncsi lennék, ők hagyták-e jóvá ezeket
2017. július 18. 12:29
Biztosan tudnak róla az előadók, hiszen az elvárt változtatások nélkül nem kerülnének forgalmazásba a lemezeik. Mindkét fél szeretne jól járni, így az előadó nem esik el a bevételtől, a rajongó pedig legálisan hozzájuthat a kedvence lemezéhez.
2017. július 18. 15:45
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Sappho: náluk teljesen zárt ruházatban van a strandolás is, képzeld...
ElsieJ: de azért nézd már meg pl. Taylor átszerkesztett borítóját, hát borzalmas, nem merem elhinni, hogy ezt tényleg engedélyezte, Paintbe jobbat alkotok, pedig nem tudok rajzolni
ElsieJ: de azért nézd már meg pl. Taylor átszerkesztett borítóját, hát borzalmas, nem merem elhinni, hogy ezt tényleg engedélyezte, Paintbe jobbat alkotok, pedig nem tudok rajzolni
2017. július 18. 16:48
Idézet (Sappho @ 2017.07.18. 15:37)
A medencés a kedvencem
Nyilván mindenki ruhába fürdik :DDDDDDDD
Nyilván mindenki ruhába fürdik :DDDDDDDD
Ki kell ábrándítsalak, a muszlim vallásban a nők valóban hasonló mértékű öltözetben mennek strandolni.
2017. július 18. 19:08
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Ezek nagyon agymosottak.
Pont ma találtam ezt a cikket:
http://mandiner.hu/cikk/20170718_rovid_szoknyat_viselt_a_szaudi_lany_letartoztattak
hihetetlen, hogy a 21. században bizonyos országok itt tartanak.
Pont ma találtam ezt a cikket:
http://mandiner.hu/cikk/20170718_rovid_szoknyat_viselt_a_szaudi_lany_letartoztattak
hihetetlen, hogy a 21. században bizonyos országok itt tartanak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.