41 éves korában elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere
2017. július 20. 21:19
Jézusooom. Nem lehet igaz. Kérlek, mondjátok, hogy nem.
2017. július 20. 21:20
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Alig akarom elhinni, még mindig ott tartok, hogy ez nem igaz, csak szívat valaki. Ő nem halhatott meg... Kicsi korom óta ismerem a zenéjét, hallgatom a csodálatos hangját, és olyan természetes volt számomra, hogy ő él és virul és énekel, meg neveli a gyerekeit.
Felfoghatatlan ez az egész. Nyugodjon békében!
Felfoghatatlan ez az egész. Nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:25
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Te jó ég! Ez szörnyű. Nyugodjon békében.
2017. július 20. 21:26
Alig tudom elhinni...az elején azt hittem, hogy kamu, de ahogy megláttam Mike twitter bejegyezését, már tudtam, hogy sajnos igaz. Előző hónapban még ott voltam a koncertjén, most pedig már nincs többé.
Bár tudtam, hogy drogproblémái vannak, nem gondoltam volna, hogy ily mértékű depresszióban is szenvedett.
Nyugodjon békében!
Bár tudtam, hogy drogproblémái vannak, nem gondoltam volna, hogy ily mértékű depresszióban is szenvedett.
Nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:27
Istenem, nem tudom mit mondjak ... Még nem fogtam fel egészen Nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:30
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:37
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Ez így rendesen lesokkolt így este. Basszus, ez iszonyat szomorú, mondom úgy, hogy a Linkin Parkért sosem ugráltam. Viszont Chester egy tehetséges ember volt, tényleg tudott énekelni (nem is akárhogyan) nyugodjon békében.
2017. július 20. 21:40
Nyugodj békében, Chester! Az egész világ emlékezni fog Rád!
Imádtam a hangját, és bár nem voltam nagy Linkin Park rajongó, szerettem és elismertem a munkásságát egész életemben. Nyugodj békében!
Imádtam a hangját, és bár nem voltam nagy Linkin Park rajongó, szerettem és elismertem a munkásságát egész életemben. Nyugodj békében!
2017. július 20. 21:40
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline |
Ez most lesokkolt nem tudok erre mit mondani...
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:44
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Nem tudok mit írni. Azt hiszem most egy világ omlott össze bennem. Rengeteg cikket elolvastam, és még mindig nem hiszem el. Fél órája mást sem csinálok, csak hallgatom a Linkin Park lejátszási listám és könnyezek...
2017. július 20. 21:45
Nellus99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 265185 offline |
Mikor úgy egy órája először olvastam, nem akartam elhinni, percekig kutattam a neten, remélve, hogy kamu a hír. Azóta csak ülök itt és hallgatom a Linkin Park dalokat. Felfoghatatlan! A zenészvilág meghatározó és rendkívül tehetséges tagja volt. Nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:50
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
micsoda?? én nem ismerem a zenéjét annyira és nem vagyok rajongó de ez most nagyon lesokkolt! Nyugodjon békében!
2017. július 20. 21:51
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Évek óta hallgatom a bandát, az ő hangját, hallgatom a munkáit, amiken keresztül a világhoz beszélt.
És most nincs többé.
Különös, persze, megrázó és szomorú, és amióta először olvastam a drog - és alkoholproblémákról és a depressziójáról, gondoltam, hogy benne van a pakliban egy ilyen, de soha sem gondoltam volna hogy egyszer majd el fog jönni ez a nap, és tényleg öngyilkos lesz. Annyira sajnálom, hogy nem talált kiutat a szenvedésből, és inkább így cselekedett, annyira sajnálom hogy nem tudott neki senki segíteni, hogy a végletekig elkeseredve azt hitte, ez az egyetlen kiút ebből az egészből. Annyira fáj belegondolni, hogy ilyen messzire mentek a dolgok.
Persze így, egy hírportálon keresztül, teljesen más nyelven írni nem jelent sokat, de nyugodjon békében. Rengeteget vitt véghez, a munkásságát pedig csak tisztelni tudom.
Már csak azt remélem, még ha ebben nehezen hiszek is, hogy... nem tudom... jobb helyen van? Megkönnyebbült? Nem tudom...
És most nincs többé.
Különös, persze, megrázó és szomorú, és amióta először olvastam a drog - és alkoholproblémákról és a depressziójáról, gondoltam, hogy benne van a pakliban egy ilyen, de soha sem gondoltam volna hogy egyszer majd el fog jönni ez a nap, és tényleg öngyilkos lesz. Annyira sajnálom, hogy nem talált kiutat a szenvedésből, és inkább így cselekedett, annyira sajnálom hogy nem tudott neki senki segíteni, hogy a végletekig elkeseredve azt hitte, ez az egyetlen kiút ebből az egészből. Annyira fáj belegondolni, hogy ilyen messzire mentek a dolgok.
Persze így, egy hírportálon keresztül, teljesen más nyelven írni nem jelent sokat, de nyugodjon békében. Rengeteget vitt véghez, a munkásságát pedig csak tisztelni tudom.
Már csak azt remélem, még ha ebben nehezen hiszek is, hogy... nem tudom... jobb helyen van? Megkönnyebbült? Nem tudom...
1 felhasználónak tetszik:
soph
2017. július 20. 22:04
nothingandeverythingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 265386 offline |
Pár órája olvastam,de még mindig sokk alatt állok. Megrázó, és szomorú hír.. El sem tudom hinni, hogy ez megtörtént. Néhány éve hallgatom a zenéjüket, de hogy a kedvenc bandám frontembere ilyet tesz, felfoghatatlan. Soha nem gondoltam volna, hogy véget vet az életének. Nyugodjon békében, legalább a fél világ gyászolja ezt a csodálatos embert.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.