41 éves korában elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere
2017. július 21. 12:04
piercethenatiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 265357 offline |
nem tudom elhinni. életemben nem sírtam ennyit haláleset miatt. rajtuk nőttem fel. akárhányszor ránézek a linkin parkos poszereimre elkap a sírógörcs.
köszönünk mindent, Chester! szeretünk! nyugodj békében!
köszönünk mindent, Chester! szeretünk! nyugodj békében!
2017. július 21. 13:07
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Köszönöm Nektek a soproni koncertet! Szerencsés vagyok, hogy láthattalak mielőtt itt hagytál minket!
2017. július 21. 13:58
framingnixonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 262066 offline |
Még mindig nem bírom felfogni.
"Lesz Linkin Park koncert Volton? Áh, nem baj, majd megyek a következőre."
Elhittem.
"Lesz Linkin Park koncert Volton? Áh, nem baj, majd megyek a következőre."
Elhittem.
2017. július 21. 14:09
EnciiKissúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 262930 offline |
Nem tudom felfogni. Meg a koncertre se tudtam elmenni gondolvan majd a kovetkezore elmegyek. Erre most meg arra kelek reggel, hogy ongyilkos lett Chester Bennington a Linkin Park fontembere. Egesz eletemben odavoltam a bandaert es hatalmas almom volt, hogy egyszer majd eloben is lathatom. Mar banom, hogy nem mentem el. Mar banom, hogy mindent a kocert ele terveztem. Nem sejtettem volna, hogy Chester ongyilkos lesz es most.. kiborultam. Nyugodj bekeben Chester mindig is a peldakepem leszel! :'( ❤
2017. július 21. 14:22
anabvbel_gdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 265552 offline |
Nyugodj békében!
2017. július 21. 18:48
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
Komoly gondjai lehettek, ha a 6 gyerekét képes volt itthagyni, hát sajnálom, sosem szerettem a zenéjét és bevallom nem is szimpatizáltam vele sosem, de sajnálom tényleg...
2017. július 21. 18:58
https://888.hu/article-jezus-nemsokara-visszater
Itt 1 érdekes cikk.
Itt 1 érdekes cikk.
2017. július 21. 19:26
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
Hihetetlen, felfoghatatlan. Nagyon sajnálom őt, a családját és a társait is. Nyugodjon békében!
2017. július 22. 07:13
hogy tehette ezt a 6 gyerekével. 3 közülük még igencsak kicsi, főleg ahhoz hogy ezen keresztülmenjenek. Most gondolom egy páran nekem esnek és felsorolják milyen problémái voltak, de azok aligha megértik mit jelent szülőnek lenni. Amikor a gyereked megszületik az életed többé már nem rólad szól.
Persze nem lehet ítélkezni. Azt, hogy mi járt abban a pillanatban a fejében csak ő tudhatja. Lehet nem tudott tisztán gondolkozni.
A gyerekei remélem sok támogatást kapnak. Borzasztóan tragikus lenne ha az apjukéhoz hasonló sorsuk lenne. Sajnos, Chester nem biztosított számukra egy szép/normális életet.
Persze nem lehet ítélkezni. Azt, hogy mi járt abban a pillanatban a fejében csak ő tudhatja. Lehet nem tudott tisztán gondolkozni.
A gyerekei remélem sok támogatást kapnak. Borzasztóan tragikus lenne ha az apjukéhoz hasonló sorsuk lenne. Sajnos, Chester nem biztosított számukra egy szép/normális életet.
2017. július 22. 12:14
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Az biztos, hogy az öngyilkosság pillanatában senki nem tud tisztán gondolkodni... Sajnálatos pedig, nyugodjon békében!
2017. július 22. 12:59
Kertész Reginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 167489 offline |
R.I.P Chester
2017. július 22. 13:37
Mikor tegnap Instán olvastam, alig akartam elhinni. Legalább mi magyarok még először és utoljára láthattuk-hallhattuk őket élőben.
Olvastam mikkel küzdött, sajnos benne volt a pakliban a dolog. Chris Cornell halála lehetett az utolsó csepp a pohárban.
Nyugodjék békében
Olvastam mikkel küzdött, sajnos benne volt a pakliban a dolog. Chris Cornell halála lehetett az utolsó csepp a pohárban.
Nyugodjék békében
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.