Savanyú a szőlő? Perrie Edwards beszólt exének
2017. július 31. 15:46
Kezdem unni ezt a nőt. Nem elég, hogy ennyire szánalmasan viselkedik, de még az emberek orra alá is dugja ezt. Giginek a nyomában sem ér. Az egyik felnőtt, a másik meg hát.... kb. 15 éves.
Megértem Zaynt amiért ott hagyta, így nem lehet karriert építeni, csak kinevették volna.
Megértem Zaynt amiért ott hagyta, így nem lehet karriert építeni, csak kinevették volna.
2017. július 31. 15:54
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline |
Az I Did, nem Hadid. Jézusom. Egyes emberek ha találnának jobb híreket hamár cikkírok és nem ilyen mondva csinált szarságokat írogatnának állandóan akkor a Starityt sem úgy neveznék csomóan,hogy szarity...
2017. július 31. 16:20
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Tényleg Hadidot énekel de ne bántsátok a Starity-t, amcsi oldalon hozták le először hírként Ha meg azt énekli nem mindegy? Biztos mindenkinek van olyan exe aki annyira megbántotta, hogy évek múlva is utálattal gondol rá Legalább Zayn is bekerült egy kicsit a hírekbe aktuál és exbarátnője által. Annyira eltűnt hogy még a végén elfelejtik, addig van még esélye valami hírnévre amíg Gigi vele van, aztán neki annyi
2017. július 31. 16:43
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 offline |
Valahogy biztos voltam benne, hogy itt is meg kell írni ezt a kamu hírt Persze, másoknak nem nagy cucc, hogy kamu, de az emberek megint Perrie-t bántják a semmiért. Minden egyes fellépésen így énekli az akcentusa miatt. Jade-del azért nevettek össze mert megcsuklott a hangja. Igen, valószínű hogy nem lépett túl rajta, mikor már hónapok óta barátja van, aki ezerszer jobban bánik vele, mint Zayn valaha. Az meg, hogy ezzel akar a reflektorfénybe kerülni, kérlek, sokkal sikeresebb, mint Zayn szólókarrierjének nevezett valamije.
2017. július 31. 17:11
Valaki küldje már el a videót, ami erről az állítólagos dalszöveg átírásról készült. Mert valahogy képtelen vagyok elhinni, így forrás nélkül ezt a cikket
2017. július 31. 17:35
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
JustMe18: Flurryyl belinkelte pár kommenttel lejjebb
2017. július 31. 17:36
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Flurry* bocsánat, elírtam
2017. július 31. 18:33
katherine0813 |
Picy: Perrie kapcsolatban van, meg is van említve a cikkben, mellesleg kiderült, hogy nem is Hadidot mond, valamint nem csak 10 évesek vannak azért... és nem, nem vagyok mixer, sőt egyre unszimpatikusabb a csapat, szóval nem azért védem
2017. július 31. 18:35
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
istenem elég már de komolyan.. semmit nem tudtok Perrie-ről és így neki estek.
ahogy itt az előttem linkelték is,látszott Perrie-n, hogy meglepődött és nem így szánta az egészet. Nevettek ezen egy jót, ahogy én is, de ebben semmi baj nincs. Szerintem le lehet állni.
egyébként Picy: képzeld,van barátja és sokkal jobban megvannak, mint Zayn és Pezz valaha is
szánalmas, amit itt pár ember mond így, hogy nem is tud semmit.
ahogy itt az előttem linkelték is,látszott Perrie-n, hogy meglepődött és nem így szánta az egészet. Nevettek ezen egy jót, ahogy én is, de ebben semmi baj nincs. Szerintem le lehet állni.
egyébként Picy: képzeld,van barátja és sokkal jobban megvannak, mint Zayn és Pezz valaha is
szánalmas, amit itt pár ember mond így, hogy nem is tud semmit.
2017. július 31. 18:56
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline |
Bárki bármit mond...ez szerintem jó volt és ne mondjátok hogy ha veletek szakítanak sms-ben jó néhány év együtt járás és jegyesség után, akkor ti nem szóltok egy rossz szót sem az exetekről. Véleményem szerint belefér egy egy beszólás, a normális keretek között. És én ezt úgy mondom, hogy Perriet, Zaynt és Gigit is szeretem.
2017. július 31. 20:24
PerrieeeleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259775 offline |
Akkor szeretném tisztázni ezt a szart...
Perrie már túl tette magát Zaynnen.
Új èletet kezdett szerelmèvel, és nagyon boldog.
Zayn a múlt.
Perrie itt nem azt mondta hogy "Hadid" hanem az eredeti dalszövegben lèvő "I did" -et ènekelte,csak Perrie ha nem tudnátok Geordie akcentussal beszèl..
Előbb nèzzetek utána a dolgoknak mielött ilyen szarságokat összehordtok.Ez mind a Starity-re vonatkozik és mind az összes utálkozo hülye embernek...
Lollypop: próbálj meg jobbat írni
Perrie már túl tette magát Zaynnen.
Új èletet kezdett szerelmèvel, és nagyon boldog.
Zayn a múlt.
Perrie itt nem azt mondta hogy "Hadid" hanem az eredeti dalszövegben lèvő "I did" -et ènekelte,csak Perrie ha nem tudnátok Geordie akcentussal beszèl..
Előbb nèzzetek utána a dolgoknak mielött ilyen szarságokat összehordtok.Ez mind a Starity-re vonatkozik és mind az összes utálkozo hülye embernek...
Lollypop: próbálj meg jobbat írni
2017. július 31. 20:26
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline |
ez most tetszettXDD
2017. július 31. 20:40
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline |
Akkor a szöveg úgy szólt hogy "Remélem Gigi nem játsza meg magát úgy mint Gigi"......gratulálok a nagyon eszes Zigi fanoknak!Perrie miért énekelne ilyen értelmetlen szöveget?Amúgy meg ha tényleg beszóles lett volna szerintem nem nevettek volna rajta!
2017. július 31. 20:44
fuckmeharrystylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 260754 offline |
Ostoba ez a no xd. Directioner vagyok de Zayn nem a szivem csucske, ahogy Gigi se, de Perrie meg egy szanalmas r*banc akinek annyira nyomorult az elete, hogy masokkal van elfoglalva. Ugy gondolom Gigi nem tehet rola h szerelmes lett Zaynbe, es Perrie meg kicsit magaba nezhetne, ha Zayn csak ugy dobta. Valoszinuleg Z nem birta Perrie nagy egojat es rusnya fejet. Errol a "beszolasrol" meg annyit, h az irigyseg vilag betegse.
2017. július 31. 21:09
1. Ennyire komolytalan, "viccesnek" mondó, szánalmas koncertet még nem láttam életemben.
2. Nem azt mondja Hadid, hanem, hogy I did. Azért van különbség.
2. Nem azt mondja Hadid, hanem, hogy I did. Azért van különbség.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.