Már a srácoknak is feltűnt, hogy a streamek jelentős százaléka Magyarországról érkezik. Ismert meg a duót, amelyet a tinik minden erejükkel igyekeznek hazánkba csábítani!
A teljes cikkhez kattints ide!
Marcus & Martinus: Ezért a duóért őrülnek meg most a magyar tinik
2017. július 31. 16:01
nem tudom ki hogy van vele, de én mindig is szerettem a srácokatC:
van bennük valami különleges, a hangjuk is a helyén van + rettentően szimpatikusak.
van bennük valami különleges, a hangjuk is a helyén van + rettentően szimpatikusak.
2017. július 31. 16:05
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Még soha nem hallottam róluk, viszon lenne egy kérdésem. Nem gyúlnak meg pulóverben és téli sapkában abban a melegben? :c Vagy ez csak így menő? Nem baj ha meghlasz, de divatos vagy. )
2017. július 31. 16:08
még nem hallottam róluk, de belehallgatok majd egy-két számukba.
2017. július 31. 16:11
az életbe nem hallottam róluk, nem is szimpatikusak
2017. július 31. 16:39
FairyGirl04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 252229 offline |
@Diomendes Norvégiában attól, hogy süt a nap még hideg van. És akkor még lazán is öltöztek.
2017. július 31. 16:42
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Egyszer már hallottam az egyik számukat, de nekem olyanok mint Jacob Szartorius vagyki csak ikrek.. Amúgy Friday13 teljesen egyetértek
2017. július 31. 16:44
nem tudom ki hogy van vele, de nekem semmi kedvem belehallgatni egyik dalukba se, már csak amiatt az undorító nyálas tinifiú megjelenésük miatt sem, amitől egyenesen kiráz a hideg.
2017. július 31. 16:48
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Pár év és a 6-7 évesek lesz gyerekek lesznek nagy sztárok meg énekesek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ovis farsangi bálra meg rendezvényre tökéletes zenék ezek
2017. július 31. 16:51
Én is hallottam már a srácokról. Szerintem tehetségesek bár nem vagyok egy hatalmas rajongó.
De mondja már meg valaki,hogy most Marcus vagy Martinus hordja felkötve a haját?
Egyébként megértem,hogy egy olyan gazdag és természetben gyönyör országban jól érzik magukat! Én is imádom Norvégiát!
De mondja már meg valaki,hogy most Marcus vagy Martinus hordja felkötve a haját?
Egyébként megértem,hogy egy olyan gazdag és természetben gyönyör országban jól érzik magukat! Én is imádom Norvégiát!
2017. július 31. 16:52
Idézet (Friday13 @ 2017.07.31. 16:19)
Miért van az, hogy akármilyen 13-16 éves fiú énekest látok mindegyik ugyanazt a fuckboy stílust követi?
Pont ezen gondolkodtam el én is. De a válasz egyszerű: ez "menő" mostanában. Valószínűleg ha a szerint a divat szerint öltöznének, ami az én időmben volt ebben a korosztályban, akkor senkit nem érdekelnének. ( Én most vagyok 23, tehát a 13-16 éves korosztály akkoriban nagyon máshogy nézett ki )
2017. július 31. 16:54
Esküszöm az első néhány másodpercben azt hittem lányok énekelnek Szép is ez a kor még mutáció előtt. Annyira hálás vagyok azért, hogy amikor én voltam ennyi idős a fiúk nem így néztek ki. Számomra igencsak szomorú, hogy erre van kereslet manapság.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.