Már csak négy epizód maradt a sorozat jelenleg is futó hetedik évadából, és ha ez nem lenne elég rossz hír, kiderült, hogy ezúttal egy igen rövid részre számítahtunk vasárnap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az eheti Trónok harca-epizód lesz az eddigi legrövidebb
2017. augusztus 05. 09:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 05. 10:22
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
80 perces finálé? Na és, ha összességében nézzük, akkor úgy sem éri el az eddigi 10xötvenvalahány perces évadok hosszát.
Pont ebben az évadban, mikor alig halad a cselekmény, dacára annak, hogy a csatákat is kispórolják a részekből.
Pont ebben az évadban, mikor alig halad a cselekmény, dacára annak, hogy a csatákat is kispórolják a részekből.
2017. augusztus 05. 11:20
elképesztően várom a finálét. 80 perc Trónok harca? igazi Kánaán.
a 4. rész meg remélem nem lesz annyira izgalmas, mert ha az lesz, és az 50. percnél azt mondják, "na helószia, tali a kövi résznél" és valami nagyon nagy cliffhangerrel zárul akkor én is megyek segíteni a hackereknek feltörni az HBO-t hogy megszerezzem a következő részt.
a 4. rész meg remélem nem lesz annyira izgalmas, mert ha az lesz, és az 50. percnél azt mondják, "na helószia, tali a kövi résznél" és valami nagyon nagy cliffhangerrel zárul akkor én is megyek segíteni a hackereknek feltörni az HBO-t hogy megszerezzem a következő részt.
2017. augusztus 05. 11:26
El sem hiszem, hogy 4 rész van már csak hátra, aztán ismét várhatunk 1 évet ._.
2017. augusztus 05. 12:05
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Amúgy a hackerek megszerezték ezt a 4. részt és tegnap már fel is töltötték kalóz oldalakra. (sokan mégis kivárják a hétfőt, hogy megnézzék - hát én nem bírtam ki és megnéztem= minden perce aranyat ér, mert lehet, hogy rövidebb, de annál izgalmasabb)
2017. augusztus 05. 13:56
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Dial pont hogy ebben az évadban haladnak csak igazán a cselekménnyel, mindenki ezerrel támad, nem egyhelyben toporognak. Végre beindult a sztori, közeledünk a végkifejlethez, sokan elhulltak már eddig is és nyakunkon a tél
2017. augusztus 06. 22:39
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nemcsak a legrövidebb hanem eddig a legeslegjobb GoT rész volt a 7x04!!!
2017. augusztus 07. 18:55
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Nekem fel sem tűnt az a 10 perc...sőt igazából még jobb is volt, végre egy izgalmas rész! A 7. évad nekem kicsit nehezen indult be, na de ez, ez már valami volt!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.