Már csak négy epizód maradt a sorozat jelenleg is futó hetedik évadából, és ha ez nem lenne elég rossz hír, kiderült, hogy ezúttal egy igen rövid részre számítahtunk vasárnap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az eheti Trónok harca-epizód lesz az eddigi legrövidebb
2017. augusztus 05. 09:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 05. 10:22
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
80 perces finálé? Na és, ha összességében nézzük, akkor úgy sem éri el az eddigi 10xötvenvalahány perces évadok hosszát.
Pont ebben az évadban, mikor alig halad a cselekmény, dacára annak, hogy a csatákat is kispórolják a részekből.
Pont ebben az évadban, mikor alig halad a cselekmény, dacára annak, hogy a csatákat is kispórolják a részekből.
2017. augusztus 05. 11:20
elképesztően várom a finálét. 80 perc Trónok harca? igazi Kánaán.
a 4. rész meg remélem nem lesz annyira izgalmas, mert ha az lesz, és az 50. percnél azt mondják, "na helószia, tali a kövi résznél" és valami nagyon nagy cliffhangerrel zárul akkor én is megyek segíteni a hackereknek feltörni az HBO-t hogy megszerezzem a következő részt.
a 4. rész meg remélem nem lesz annyira izgalmas, mert ha az lesz, és az 50. percnél azt mondják, "na helószia, tali a kövi résznél" és valami nagyon nagy cliffhangerrel zárul akkor én is megyek segíteni a hackereknek feltörni az HBO-t hogy megszerezzem a következő részt.
2017. augusztus 05. 11:26
El sem hiszem, hogy 4 rész van már csak hátra, aztán ismét várhatunk 1 évet ._.
2017. augusztus 05. 12:05
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Amúgy a hackerek megszerezték ezt a 4. részt és tegnap már fel is töltötték kalóz oldalakra. (sokan mégis kivárják a hétfőt, hogy megnézzék - hát én nem bírtam ki és megnéztem= minden perce aranyat ér, mert lehet, hogy rövidebb, de annál izgalmasabb)
2017. augusztus 05. 13:56
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Dial pont hogy ebben az évadban haladnak csak igazán a cselekménnyel, mindenki ezerrel támad, nem egyhelyben toporognak. Végre beindult a sztori, közeledünk a végkifejlethez, sokan elhulltak már eddig is és nyakunkon a tél
2017. augusztus 06. 22:39
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nemcsak a legrövidebb hanem eddig a legeslegjobb GoT rész volt a 7x04!!!
2017. augusztus 07. 18:55
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Nekem fel sem tűnt az a 10 perc...sőt igazából még jobb is volt, végre egy izgalmas rész! A 7. évad nekem kicsit nehezen indult be, na de ez, ez már valami volt!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.