Starity

Dupla videoklippel jelentkezett a Winner

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 07. 16:02 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Megérkezett a Love Me Love Me és az Island videoklipje, amik az Our Twenty For nevezetű új Winner-kislemezen kaptak helyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. augusztus 07. 16:13 #2
- törölt felhasználó -    
Az idei év egyik legjobb cb-je. Imádom mindkét dalt, és a klipek is baromi jók lettek, nagyon büszke vagyok rájuk. heart.gif Seunghoonnak pedig irtó jól áll ez a hosszabb haj. laugh.gif
2017. augusztus 07. 16:43 #3
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Sokkal ütősebb cb-re szàmítottam. Nem lettek rosszak a számok,az Island az pl kifejezetten tetszik. Míg a másik ilyen háttérzajnak megy el nálam. Az előző cb-jük sokkal,de sokkal jobban tetszett,most picit csalódtam.-.
2017. augusztus 07. 22:11 #4
- törölt felhasználó -    
Olyan jók lettek!! heart.gif
A refrének tetszenek mind a 2 dalban leginkább. Imádom! Ugyanúgy mint Really Really-nél, nagyon fülbemászóra sikeredett. biggrin.gif
2017. augusztus 08. 10:40 #5
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
a Love me love me egeszen tetszik, de anno a Really really sokkal jobban bejott. szerintem a yg nagyon kezd kifogyni a kreativsagbol, ugy az osszes bandajujat illetoen, eleg csak a dalcimekre es a temara vetni egy pillantast. szepek a helyszinek es az mv-ik is jok altalanossagban, de barki meg tudja allapitani, hogy a Winner nem eppen a legkedvesebb bandajuk. raadasul mind a ket dal nagyon amerikai hangzasu. szerintem a yg jo ideje nem is kpopot produkal, hanem inkabb amerikait, csak koreai nyelven. de hogy pozitivat is mondjak, a felhosszu haj nagyon jol all nekik ^^ az egesz albumot meg nem hallgattam, bar mar az is csoda, hogy nem ket dallal jelentkeztek, mint altalaban.
2017. augusztus 09. 11:35 #6
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 246183
Annyira tetszik mind a két dal ♥ A Love me Love me tetszett először, de miután már vagy 100x meghallgattam az Island - ot és ráadásul a koreoja is baromi jóra sikeredett, így már az is a szívembe nőtte ki magát. A klip nagyon találó, igazi nyári slágerek. Annyira édesek. Imádom YG papát. :333
2017. augusztus 09. 13:45 #7
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
életemben nem gondoltam volna, hogy a winner ilyen hamar fog comebackelni, ráadásul télre is terveznek egyet, de gondolom mi áll emögött, na mindegy. nekem az előző cb jobban tetszett, de ezek a dalok is jók lettek, de annyira nem fogott meg egyiksem igazán, mint a really really. sad.gif a klipek viszont nagyon jók lettek, jinwoo pedig még mindig annyira szép. wub3.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok