Megérkezett a Love Me Love Me és az Island videoklipje, amik az Our Twenty For nevezetű új Winner-kislemezen kaptak helyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dupla videoklippel jelentkezett a Winner
2017. augusztus 07. 16:13
Az idei év egyik legjobb cb-je. Imádom mindkét dalt, és a klipek is baromi jók lettek, nagyon büszke vagyok rájuk. Seunghoonnak pedig irtó jól áll ez a hosszabb haj.
2017. augusztus 07. 16:43
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Sokkal ütősebb cb-re szàmítottam. Nem lettek rosszak a számok,az Island az pl kifejezetten tetszik. Míg a másik ilyen háttérzajnak megy el nálam. Az előző cb-jük sokkal,de sokkal jobban tetszett,most picit csalódtam.-.
2017. augusztus 07. 22:11
Olyan jók lettek!!
A refrének tetszenek mind a 2 dalban leginkább. Imádom! Ugyanúgy mint Really Really-nél, nagyon fülbemászóra sikeredett.
A refrének tetszenek mind a 2 dalban leginkább. Imádom! Ugyanúgy mint Really Really-nél, nagyon fülbemászóra sikeredett.
2017. augusztus 08. 10:40
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
a Love me love me egeszen tetszik, de anno a Really really sokkal jobban bejott. szerintem a yg nagyon kezd kifogyni a kreativsagbol, ugy az osszes bandajujat illetoen, eleg csak a dalcimekre es a temara vetni egy pillantast. szepek a helyszinek es az mv-ik is jok altalanossagban, de barki meg tudja allapitani, hogy a Winner nem eppen a legkedvesebb bandajuk. raadasul mind a ket dal nagyon amerikai hangzasu. szerintem a yg jo ideje nem is kpopot produkal, hanem inkabb amerikait, csak koreai nyelven. de hogy pozitivat is mondjak, a felhosszu haj nagyon jol all nekik ^^ az egesz albumot meg nem hallgattam, bar mar az is csoda, hogy nem ket dallal jelentkeztek, mint altalaban.
2017. augusztus 09. 11:35
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Annyira tetszik mind a két dal ♥ A Love me Love me tetszett először, de miután már vagy 100x meghallgattam az Island - ot és ráadásul a koreoja is baromi jóra sikeredett, így már az is a szívembe nőtte ki magát. A klip nagyon találó, igazi nyári slágerek. Annyira édesek. Imádom YG papát. :333
2017. augusztus 09. 13:45
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
életemben nem gondoltam volna, hogy a winner ilyen hamar fog comebackelni, ráadásul télre is terveznek egyet, de gondolom mi áll emögött, na mindegy. nekem az előző cb jobban tetszett, de ezek a dalok is jók lettek, de annyira nem fogott meg egyiksem igazán, mint a really really. a klipek viszont nagyon jók lettek, jinwoo pedig még mindig annyira szép.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.