Az énekes bár nyolc éve durván elpáholta akkori kedvesét, még most sincs túl rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown az Instagramon flörtöl Rihannával
2017. augusztus 08. 14:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 08. 15:25
Nem tudok elmenni amellett, hogy mennyire undorító ez a kép. Az pedig, hogy írt oda két szemet még semmit nem jelent. Lehet pont az ellenlezőjét váltotta ki belőle.
2017. augusztus 08. 16:11
Lehetséges, hogy velem van a probléma, de ez a kép szerintem irdatlanul gusztustalan, már elnézést a kifejezésért.
2017. augusztus 08. 21:51
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Komolyan....nehogy már az (egyébként tényleg) béna képen akadjunk fent. Ez a férfi fizikailag (és lelkileg is) bántalmazott egy nőt, méghozzá nem is kicsit. Most meg azon siránkozik, hogy "Amerika kedvence volt". Csakis kizárólag szánalmat és dühöt érzek iránta és remélem Rihanna is.
2017. augusztus 08. 23:22
Itt arról van szó, hogy ez a görény azok után, hogy bántalmazta a barátnőjét még jó pofizni kezd, mert még mindig azt hiszi, övé a világ. Ti pedig a fotón vagytok fennakadva? Rohadtul csodálatos az értékrendetek... "-.-
2017. augusztus 09. 02:17
Ez az "ember" undorító. Rihannának csak lesz annyi esze, hogy nem megy vissza hozzá. Amúgy mi bajotok ezzel a képpel? Nem szeretem ezt a nőt sőt! De meg kell védenem. Ez egy jelmez, tényleg nem a legszebbek közül való, de az. Mellesleg szerintem sokkal, de sokkal szebb így, hogy felszedett pát kilót. Szerintem az Emilia Clerke-os összehasonlításban is ő volt a szebb.
2017. augusztus 09. 18:04
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
tök édi hogy azok után, hogy bántalmazta barátnőjét, még visszamegy hozzá nyalni (szarkazmus) amugy nem csodálom hogy szörnyetegnek érezte magát, az is, azok után amit tett
2017. augusztus 09. 21:09
Remélem lesz Rihannának annyi esze hogy nem megy vissza hozzá. Chris szégyellhetné magát.
2017. augusztus 10. 14:26
Én szégyellném magam a helyében. És azok után, hogy bántalmazza a barátnőjét, egy gáz kommenttel próbál udvarolni.
2017. augusztus 22. 11:38
A történtek után szerintem inkább tartsa meg a szemeit magának.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.