Az Oroszlánkirály világában játszódó sorozat aranyos, vagány állatszereplői gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új részekkel jön a cuki állatsereglet
2017. augusztus 09. 19:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 09. 19:40
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Ennek orulok
2017. augusztus 09. 19:41
Azt hiszem csak ezért a sorozatért érdemes lenne előfizetnem rá, de majd letöltöm úgy is. Azt hiszem az ilyen klasszikusok folytatása sokkal többre viheti majd bármi más mese
2017. augusztus 10. 01:14
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Rettenetes animációk! A történet színvonala se annyira üti az eredeti mesékét, de a kivitelezés aztán borzalmas. Mit is vártam a Disney channeltől... Sok köze az igazi, értékes Disney mesékhez aztán nincs.
2017. augusztus 10. 07:06
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Én belenéztem a mesébe, szerintem cuki. Oké, az eredeti jobb volt, de ez is nagyon aranyos. Egyike a Disney csatornán futó értelmes műsoroknak. Sokkal inkább ezt nézzék a gyerekek, mint az affektáló, ripacskodó ribizliket a tinisorozatokban.
2017. augusztus 11. 21:19
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
De csúnya ez az animáció
Még a főszereplő oroszlánocska csak-csak hasonlít az eredeti oroszlánokhoz, de a többi szereplő szörnyű. Sokkal jobbak voltak a régi, rajzolt karakterek. Sajnálom, hogy az összes régi, jól megrajzolt mesét leváltják ezek a gagyi digitalizált vackok.
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.