Sziget 2017: Iggy Azalea feneke nagyobb volt, mint a show, amit csinált – Macklemore azonban aratott megint
2017. augusztus 14. 15:50
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Az idei Sziget szerintem a 2015-ös lineuphoz képest simán visszalépés... Nem is, inkább úgy mondanám, hogy pár éve a Szigetes fesztiválok egymás közt "cserélgetik" a fellépőket, és alig nyújtanak bármilyen változatosságot. Major Lazer, Macklemore, kb évente járnak már ide...
2017. augusztus 14. 17:30
Iggy Rita helyett volt és sajnos látszik már a képeken is, hogy tényleg csak egy beugrás volt.
Macklemore meg hatalmas arc, nyugodtan jöhet minden évben. Hátha egyszer én is kijutok már meghallgatni
A Halott Pénzről (és a Wellhellóról) meg annyit, hogy tavaly a Campuson egymást taposták miattuk az emberek, a Clean Bandit fellépéséről meg olvastam összesen két sort (ebből az egyik az volt, hogy a Halott Pénz sokkal jobb volt náluk ) Úgyhogy a sikerük borítékolható volt. Gyakorlatilag Magyarország két legnépszerűbb csapata/bandája/zenekara a Halott Pénz és a Wellhello
Macklemore meg hatalmas arc, nyugodtan jöhet minden évben. Hátha egyszer én is kijutok már meghallgatni
A Halott Pénzről (és a Wellhellóról) meg annyit, hogy tavaly a Campuson egymást taposták miattuk az emberek, a Clean Bandit fellépéséről meg olvastam összesen két sort (ebből az egyik az volt, hogy a Halott Pénz sokkal jobb volt náluk ) Úgyhogy a sikerük borítékolható volt. Gyakorlatilag Magyarország két legnépszerűbb csapata/bandája/zenekara a Halott Pénz és a Wellhello
2017. augusztus 14. 17:50
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
arpad26: a Clean Bandit itt sem volt, nem? Úgy tudom visszamondta, szóval nem értem, hogy jön ide
2017. augusztus 14. 17:54
Jobb dolga is akadt volna az arckifejezéséből ítélve, ez gáz...
2017. augusztus 14. 20:07
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Szerintem semmi lejáratnivaló dolog nem volt benne. Őszinte egy cikk lett, ami szerintem igenis jó. Most miért kéne véka alá rejteni azt, hogy Iggy-t ez az egész fesztivál nem érdekelte, pedig most elég sok külföldi rajongó látogatott el idén is a Szigetre..
2017. augusztus 14. 20:10
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Azért ez a cím elég alpárira sikerült. :'D
2017. augusztus 14. 21:11
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Én még szerencsés helyzetben voltam mert ismerősök által sikerült az utolsó pillanatban is jegyet szerezni a szombati napra és bár én inkább Nicki Minaj párti vagyok Iggyt is szeretem és vannak jó számai amikből szinte az összes olyat előadta ami fontos volt Rihannával szemben aki meg szinte csak az új dalait énekelte tavaly. És egyébként nézőpont kérdése ez is mert nekem még baromira tetszett mi az ismerőseimmel nagyon élveztük mindegyik számot végigénekelük és egyedül csak azt sajnálom hogy hátul már nagyon szellős volt a tömeg ez biztos nem eshetett jól neki én át tudom érezni. Szerintem ennek még az lehetett az oka hogy a fesztiválozók fele nem ismeri még Iggyt sztem Európában még nem olyan ismert. És hát így végigcsinálni egy koncertet hogy hátul már alig vannak... Most nektek mennyi kedvetek lenne hozzá? Főleg ha mondjuk volt már olyan koncertje ahol meg rengetegen voltak és ez még egy visszaesés és neked ha ilyen helyzetben lennél kedves cikkíró hogy állna a szád? Szerintem pont ugyanolyan showt csinált mint bármikor máskor talán annyi hogy kicsit lehetett volna extrább a ruhája ennyi de showban ott volt és lassan már az lesz hogy azt akarják bemagyarázni hogy Rihanna tavalyi szigetes fellépéshez hasonlítható! Iggy fényévekkel többet nyújtott és aki szereti annak bőven megfelelt ez a fellépés! A szemforgatás meg szerintem Iggy imidzséhez tartozik a kemény rapperek flegmák ennyi.
2017. augusztus 14. 21:22
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
És dicséretes hogy ezek ellenére is végigcsinálta az egész koncertet és még a nyelvpörgetős részeket is kimondta szóval odatette magát nekem ne mondja senki hogy nem. És még táncolni és épp annyit táncolt amennyit máskor is szokott szóval abszolút nem volt csalódás számomra csak bírom hogy vannak akik így le tudják húzni a másikat...
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
2017. augusztus 14. 21:23
Csalódtam Iggyben.. De csak magát égeti le. Macklemore pedig olyan jófej <3
2017. augusztus 16. 07:39
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline |
Nickinek is kisebb a feneke. #Deattólszépcsaj
2017. augusztus 16. 08:50
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
nem is értem milyen reményeket füztek egyesek ehhez a nőhöz, aki kicsikét is "ismeri" (azaz látta egy-két fellépését is valamelyik videó megosztón) tudja, hogy nem nagy szám a csaj. Élőbe sokkal másabb a hangja ezt tudjuk, nem is csodálkozunk rajta, hisz a segge nagyobb, mint a rajongói tábora...
régen valamiért még hallgattam a dalait...ja, gáz tudom.
Normális dala nem is nagyon van szerintem így belegondolva...
ott a Mo Bounce, az is miről szól? hogy egy k*b*szott házban ugrálj...okés...tényleg...a fél dal arról az egy szóról szól, hogy bounce, mindegy ne is menjünk inkább bele...
régen valamiért még hallgattam a dalait...ja, gáz tudom.
Normális dala nem is nagyon van szerintem így belegondolva...
ott a Mo Bounce, az is miről szól? hogy egy k*b*szott házban ugrálj...okés...tényleg...a fél dal arról az egy szóról szól, hogy bounce, mindegy ne is menjünk inkább bele...
2017. augusztus 16. 10:28
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
nem lepődtem meg, tudtam hogy ez a csaj világmegmentőjének képzeli magát, közben meg csak egy felhypolt p*csa, aki csak a hátsójával aratja a babérokat, de tehetsége meg akkora mint egy porszem. nem csodálom hogy annak idején Britneyvel sem jöttek ki túl jól.
2017. augusztus 17. 14:18
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline |
Tavaly Rihanna most Iggy :/
2017. augusztus 17. 16:33
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline |
Macklemore de aranyos volt. ^^
Iggy kész csalódás. Valójában, mondhatnám, hogy nem lep meg, hisz az egész nőből nem nézek ki többet, de sokan, akik szeretik, miatta mentek oda, nem pedig azért, hogy ő végig unja, és playbackelje az egészet. Gáz.
Iggy kész csalódás. Valójában, mondhatnám, hogy nem lep meg, hisz az egész nőből nem nézek ki többet, de sokan, akik szeretik, miatta mentek oda, nem pedig azért, hogy ő végig unja, és playbackelje az egészet. Gáz.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.