Ruhamustra: Teen Choice Awards 2017
2017. augusztus 14. 16:44
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Annak ellenére, hogy abszolút nem szimpi nekem Katherine Langford, mert mindig olyan fejet vág, mint egy hulla, az ő ruhája tetszett a legjobban.
Zendaya ruhája engem egy pizsamára emlékeztet, Lucy Hale-nek pedig a sminkje nem tetszett nekem. Beesettnek és betegnek tűnik tőle a szeme. Lili Reinhartot szerintem kövérítette a ruha és olyan femme fatale hatást keltett.
Zendaya ruhája engem egy pizsamára emlékeztet, Lucy Hale-nek pedig a sminkje nem tetszett nekem. Beesettnek és betegnek tűnik tőle a szeme. Lili Reinhartot szerintem kövérítette a ruha és olyan femme fatale hatást keltett.
2017. augusztus 14. 17:05
Bella ruhája semmivel sem beválalósabb, mint bármelyik Fifth Harmony-s lányé.
Victoria & Zendaya, Fifth Harmony néztek ki a legjobban.
Victoria & Zendaya, Fifth Harmony néztek ki a legjobban.
2017. augusztus 14. 17:21
Victoria és a Fifth Harmony-s lányok ruhái a legjobbak. Az 5H-s lányok közül megint Lauren ruhája lett a legnagyobb telitalálat.
Az Indul a riszából pedig úgy látom, elkészült egy utolsó utáni rész, a "Melyikünk néz ki borzalmasabban?" című. Bella borzalmasan néz ki, Zendaya meg annyira eröltetni akarta a transzgender propagandát, hogy felvette nagypapi pizsamáját. Sírok
Az Indul a riszából pedig úgy látom, elkészült egy utolsó utáni rész, a "Melyikünk néz ki borzalmasabban?" című. Bella borzalmasan néz ki, Zendaya meg annyira eröltetni akarta a transzgender propagandát, hogy felvette nagypapi pizsamáját. Sírok
2017. augusztus 14. 17:46
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Zendaya olyan mintha pizsamát viselne
2017. augusztus 14. 17:51
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
engem egyik ruhát se húznám fel, a legtöbb elég csúnya szerintem. Katherine Langford nézett ki a legjobban.
2017. augusztus 14. 18:14
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline |
Akiknek a ruháhája tetszett:Victoria Justice,Lili,Reinhart,Katherine Langford,Fifth Harmony,Ne-Yo.
És akiké nem:Zendaya,Lucy Hale,Medalaine Petsch,Vanessa Hudgens,Rita Ora,Naya Rivera.Az ő ruhályuk olyaz borzasztó hogy az már fáj!
És akiké nem:Zendaya,Lucy Hale,Medalaine Petsch,Vanessa Hudgens,Rita Ora,Naya Rivera.Az ő ruhályuk olyaz borzasztó hogy az már fáj!
2017. augusztus 14. 19:43
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Én nagyon egyiket se venném fel, de Victorián jól állt az a ruha!
2017. augusztus 14. 19:49
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Összességében egyik sem tetszett. Zendaya szettje olyan, mintha egy néhány számmal nagyobb férfi pizsama lenne rajta. A kínaiból szebben tudok felöltözni, mint ezek a sztárok a drága, márkás (és mégis bűnronda) ruhákkal.
2017. augusztus 14. 19:59
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Zendaya ruhája tényleg elég pizsomás.
2017. augusztus 14. 20:01
Én alapvetően csípem Zendaya stílusát, de most úgy néz ki, mint aki csak kiugrott az ágyból és pizsiben ment a díjátadásra.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.