A 20 éves valóságshow-sztár szilárd lábakon álló birodalmat épített ki magának sminktermékei nyomán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner óva inti rajongóit termékei hamisítványának megvásárlásától
2017. augusztus 25. 07:45
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. augusztus 25. 09:02
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline |
Édes szívem dehogy aggódik a veszélyes alapanyagok miatt, hát ott van az első bekezdésben, hogy ő akar az első dollármilliárdos lenni a családban (micsoda szép életcélok). Lefogadom, az ő sminkjében ugyanaz a mocsok van, 30 ezerrel drágábban, és ez rendben is van, hisz senki fejéhez nem fognak fegyvert hogy megvegye, de hagyjuk már a hazug lelkizést, könyörgöm. A divatipar legdrágább termékei nem azért méregdrágák mert annyival jobb anyagból készülnek, hanem azért hogy ne lehessen akárkinek. Így őrizhetik meg azt az értéküket, hogy státusszimbólumok legyenek. Ha valakit eredeti Chanelban látsz, tudhatod hogy befolyásos, ha ugyanannak a Zara replikája van valakin, tudod hogy anyagilag középszerű. Abban egyetértek, hogy ne úgy adják el mintha eredeti lenne, valahogy legyen feltűntetve hogy replika. De ez az önkényuralom gáz, bocs.
2017. augusztus 25. 11:08
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Ezt még mondta is a valóságshow-jában. Mármint kiküldte Jordyn-t, hogy nézze meg jobban őket. Bár szerintem az ezerszer hatásosabb lett volna, ha ő megy.
2017. augusztus 25. 15:51
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Hát, nem tudom mennyivel lehet egészségesebb az eredeti. Én a kínaiban vettem a Kylie-s körömlakkot 400 Ft-ért, és tök jó.
2017. augusztus 25. 16:53
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Eredeti terméket valóban csak az oldaláról lehet rendelni. Vannak olcsóbb szájfények, de vannak drágábbak is. Ha jól láttam nemzetközi rendelés minimum 60 dollár, szóval így kalkuláljatok. Erre valószínűleg rájön még a vám is. Szóval annyira nem olcsó mulatság. Vannak szépen fedő szájfények máshol is a neten (cruelty free).
2017. augusztus 25. 19:24
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Cara Delevingne2017 @ 2017.08.25. 15:51)
Hát, nem tudom mennyivel lehet egészségesebb az eredeti. Én a kínaiban vettem a Kylie-s körömlakkot 400 Ft-ért, és tök jó.
A kyliecosmetics.com-on én nem találtam körömlakkot. Vagy már olyat is hamisítanak, aminek nincs eredetije?
2017. augusztus 26. 20:14
Nyílván óva int, hogy az a pénz is az ő zsebébe folyon be.
2017. augusztus 27. 11:01
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nem csak az ő termékeit hamisítják - minden más nagyobb cég termékeiből is akad többezer kópia. én nem értem, miért van ekkora kereslet a hamis cuccokra,a nagy és híres márkák termékeiben pont az a jó érzés, ha borsos áron ugyan, de mégiscsak az eredeti cég gyártmányához jutsz hozzá. rengeteget rendelek netről és nemzetközhi oldalkról, de majdnem minden kínai hamistvány, egy adidas vagy kylie cuccot tuti nem innen szereznék be, ha szeretnék. és már nem azért, de pl 500 forint nem gyanús egy kicsit? sokkal durvább következményei is lehetnek az olcsó kozmetikumoknak, pl. fertőzés, a túl sok műcucc miatt allergia stb.
2017. szeptember 01. 22:13
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
nem tudom amúgy, hogy mennyire volt ez Kylie-tól figyelmes, vagy ahogyan többen is írtátok a kommentekben inkább csak a pénzről szólt neki, viszont az tuti, hogy veszélyesek a pár száz forintos hamisítványok. Az unokahugomék osztályában ez tavaly májusban eléggé felkapott lett, a kínaiban vették 450 forintokért és kenték a szájukra. Unokahugom is kipróbálta, konkrétan vörös arccal jött hozzám, hogy mossam le valamivel, mert ráragadt. Amikor én rákentem a kézfejemre egy csíkot belőle onnan se jött le és éreztem ahogy égeti a bőrömet.
Most már konkrétan a Rossmanntól kezdve mindenhol lehet kapni ugyanezeket a termékeket más csomagolásban, akkor inkább ezt venném meg, mint egy olyat amit az ég egy adta világon senki sem vizsgált meg, hogy mi van benne.
Ez nem egy nyaklánc vagy telefontok, amiből jó a pár száz forintos ebayes, ezt lányok (fiúk is? ) a szájukra kenik ami egyenesen a szervezetükbe kerül.
Most már konkrétan a Rossmanntól kezdve mindenhol lehet kapni ugyanezeket a termékeket más csomagolásban, akkor inkább ezt venném meg, mint egy olyat amit az ég egy adta világon senki sem vizsgált meg, hogy mi van benne.
Ez nem egy nyaklánc vagy telefontok, amiből jó a pár száz forintos ebayes, ezt lányok (fiúk is? ) a szájukra kenik ami egyenesen a szervezetükbe kerül.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.