Az énekes durván kiakadt Twitter-oldalán keresztül, és rajongói segítségét kérte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván kiakadt Louis Tomlinson
2017. szeptember 02. 21:34
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
a mai világban egy 10 évesnek az alap szókészletében ott szerepel az a szó nem értem hogy miért kell akkor cenzúrázni őket.
Ráadásul tényleg az a dal érzelmi kulcspontja...
A Viva tv pl ezt úgy oldotta meg hogy az alap instrumentál zenét vágták be (4-5 mp) ezek helyére és a bulshit rész helyet is ami nagy idegesítő mert akb 4 szer megcsinálják ezt.
Ráadásul tényleg az a dal érzelmi kulcspontja...
A Viva tv pl ezt úgy oldotta meg hogy az alap instrumentál zenét vágták be (4-5 mp) ezek helyére és a bulshit rész helyet is ami nagy idegesítő mert akb 4 szer megcsinálják ezt.
2017. szeptember 02. 21:54
Szerintem ez a a rész, amit ugye nem játszanak le a rádiók, az egyik legfontosabb része a dalnak. Benne van minden düh és érzelem. Nem értem miért kell a rádióknak állszentkedniük.
2017. szeptember 02. 22:23
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Annyira nem értem a sok felhàborodàst. A ràdiõk nem akarnak kitolni velük, vagy àlszentkedni, oly mindegy, h a dal melyik része, a kàromkodàs az kàromkodàs :'D nem làtom értelmét annak, h mindenki meg van ezen lepõdve, hiszen nem ez az elsõ dal ami cenzuràzva lett
2017. szeptember 02. 22:34
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Minek írnak expilicit szöveget a hivatásos pop előadók? Ja várjunk, belefogott a hip-hop, R&B-be és már káromkodós dalt kell írni? Tetszenek a zenéi, szóval no offense.. de nem káromkodásban kell kiélni magunkat szövegileg, és nem is menő..
Ne vegyen fel expilicit dalt és nem kell felvennie a clean változatát.
A kiadó meg kiadhatja az útját ha nem tudja promózni a dalokat a rádióban mert nem hajlandó clean változatot felvenni.
Ne vegyen fel expilicit dalt és nem kell felvennie a clean változatát.
A kiadó meg kiadhatja az útját ha nem tudja promózni a dalokat a rádióban mert nem hajlandó clean változatot felvenni.
2017. szeptember 02. 22:59
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Úgy csinálnak, mintha senki nem káromkodna meg senki nem ismerné azt a csúnya szót. Miért nem lehet békén hagyni a dalt? A szöveg nincs tele káromkodással szerintem.
2017. szeptember 03. 04:20
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Amúgy nem minden rádió változtat. Szoktam online mindenféle külföldi és hazai adókat is hallgatni, és pl már magyar adón is hallottam a "fuck" és "bullshit" szavakat a dalban, míg máshol tényleg lekeverik ezeket a szavakat, vagy a mess-et és a trouble-t használják. De igaza van szerintem, ezeken senki nem fog már megbotránkozni szerintem. Aki meg igen, az úgyse halgatna popadót, hanem marad a Katrádiónál és társainál
2017. szeptember 03. 21:52
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
A szövegben ez az egyetlen káromkodás, nem értem miért nem lehet ugyanúgy hagyni, ahogy az eredetiben áll
2017. szeptember 04. 15:33
Jujjuci benne van a dalban hogy Fuck hát akkor sípoljuk már ki úgy biztos jobb lesz...akkor már inkább ne is játszák
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: