Vajon min mehetett keresztül JonBenét Ramsey a halál éjszakáján? Cikkünkben összeszedtünk minden tudnivalót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rejtélyek nyomában – Mi történt JonBenét Ramsey-vel? – I. rész
2017. szeptember 05. 17:48
iamisabelleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266672 offline |
2017. szeptember 05. 18:57
Ehhez a cikkhez csak gratulálni tudok! Elképesztően érdekes lett, feltehetőleg hiteles forrásokból összegyűjtve, és az író kellően utána is járt a témának! Gratulálok!
Ami a kislánnyal történt, az még mindig borzalmas tragédia... Teljes életet élhetett volna, aminek a lehetőségétől megfosztották. Mindig kiakaszt, amikor olvasok róla, mert felháborít, hogy egy kisgyerekkel hogy lehet ilyet, vagy ehhez hasonló (a világban előforduló) szörnyűségeket elkövetni.
Ami a kislánnyal történt, az még mindig borzalmas tragédia... Teljes életet élhetett volna, aminek a lehetőségétől megfosztották. Mindig kiakaszt, amikor olvasok róla, mert felháborít, hogy egy kisgyerekkel hogy lehet ilyet, vagy ehhez hasonló (a világban előforduló) szörnyűségeket elkövetni.
2017. szeptember 05. 18:59
Végre egy értelmes cikk. Így a leírt tényekből, én is azt mondanám, hogy a szülők voltak. Főleg, hogy ugye ott van a váltságkérő levél, de a holtested meg a pincében találták meg? Miért írták volna meg, ha aztán el sem viszik őt? És az a szomorú, hogy ennyire nyilvánvaló bűnösség miatt nem tartóztatták le a szülőket, illetve a rendőrök "munkája" is felháborító
2017. szeptember 05. 19:03
Ez szerintem is nagyon jó, tartalmas cikk lett!
2017. szeptember 05. 19:14
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline |
Nagyon jó cikk lett Várom a folytatást.(Viszont ez az egész gyilkosság valami borzasztó,nem értem hogy tehetett valaki ilyen szörnyűséget egy kislánnyal)
2017. szeptember 05. 19:20
Nagyszerű cikk lett!! ^^ szerintem a bátyja tette, a szülők pedig csak falaztak.
2017. szeptember 05. 19:26
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Szerintem is a szülők tették. A cikkhez pedig külön gratulálok!
2017. szeptember 05. 19:40
Biztos hogy a szülök tették...A cikk nagyon jó lett!
2017. szeptember 05. 19:45
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Habzsoltam a cikket, köszönjük!
2017. szeptember 05. 19:54
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Sokat olvastam erről az esettől korábban. Szerintem a tesója nyírta ki, aki manapság is elég furának tűnik. A szülők pedig, hogy legalább az egyik gyereket mentsék kitalálták ezt az egész elrablós sztorit.
2017. szeptember 05. 19:59
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Volt már itt cikk erről.
2017. szeptember 05. 20:01
Én nem tudom Amcsiban mit művelnek, de ez az egész eset nagyon fura, és még így is, hogy a cikknek ez az első része, én simán azt mondom, be kellett volna zárni a szülőket egy darabig, mert nagyon gyanús a szitu, a kisfiút meg mindenképp ki kellett volna kérdezni, fogadok azért nem engedték, nehogy elszólja magát.
2017. szeptember 05. 20:05
Szerintem is a bátyja tette. Utólag kiderült, hogy amikor a szülők hívták a rendőrséget, a háttérben halható a fiú hangja, pedig Ő elvileg akkor "aludt". Valamint a későbbiekben azt is felfedezték, hogy a kislány és a bátyja már a karácsonyi partiban is veszekedett, amikor Burke két szemtanú szerint is megfenyegette a lányt ("If you tell mom, I'll kill you.").
2017. szeptember 05. 20:18
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
erről a sztoriról már nagyon sok összeesküvést és hasonló sztorikat hallottam.. borzalmas tragédia. szerintem is van sok közük a szüleihez.. ez a kislány nagyon gyönyörű volt. ma pedig egy igazi bombázó lenne kíváncsi vagyok a további folytatásra
2017. szeptember 05. 20:31
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
A cikk végén DIREKT fel van tüntetve, hogy már volt vele foglalkozva az oldalon.. Minden bizonnyal, aki így csak leszólással kommentál, végig sem olvasta – ennek nem sok értelmét látom...Ennek ellenére sokaknak érdekes lehet, sőt, új is, és korrektül össze van szedve az anyag! Legyetek kicsit türelmesebbek a másikkal és a szerzőkkel is...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.