Lili Reinhart összeszólalkozott egy rajongójával, aki rámászott Cole-ra
2017. szeptember 07. 09:59
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
rosa82 - Hasonlóan gondolom én is! Bár nagyon szeretem a sorozatot a színészek kezdenek kicsit unszimpatikusak lenni...
2017. szeptember 07. 11:20
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Amit Lili művel az már sok oké hogy a csaj nem cselekedet helyesen de Lili meg elérte hogy az összes rajongója most online támadja a csajt tisztában volt vele hogy neki a rajongói miatt nagyobb támogatottsága lesz és ezt ki is használta, normális életett akarnak a hétköznapokban de ha nem kapják meg a speciális sztároknak járó bánásmódot akkor kiverik a balhét. Sok rajongó mondja találkoztunk a con-on nagyon kedves volt nem bunkó a csaj hazudik hát erre csak azt tudom mondani még szép hogy kedves volt különben nem kap fizetést minden egyes ilyen összejövetelen való megjelenésért több ezer dollárt kapnak szóval ha pénzt akar játsza milyen kedves a való életben meg kicsinálta az exét hogy PTSD-je lett és kezelésre szorult
2017. szeptember 07. 14:08
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
rosa82- Mit csinált az exével? én erről még nem is hallottam
2017. szeptember 07. 18:13
Baribuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 263174 offline |
űgy ahogy előttem írták, ez az egèsz túl lett reagálva.
Mindketten híresek, ha nem kèpesek elviselni a rajongóikat - megjegyzem, szerintem tök normálisan viselkedett a rajongó - akkor válasszanak másik szakmát.
Ehhez már mindkettőjüknek hozzákellett volna szoknia, ès okè, hogy magán èlet, de őszintèn: Ki az aki megpillantja Colet, ès minden erőfeszítès nèlkül kikerülnè, ès elmenne mellette.
Nem a fanjukat kell hibáztatni ha mer nem bejövős a munka ès a vele járó 'hátrányok'
Szemèly szerint rettenetesen antipatikusak nekem azok a híressègek akik nem viselik el a rajongóikat, hisz' mègis belőlük èlnek, nekik köszönhetnek mindent.
Mindketten híresek, ha nem kèpesek elviselni a rajongóikat - megjegyzem, szerintem tök normálisan viselkedett a rajongó - akkor válasszanak másik szakmát.
Ehhez már mindkettőjüknek hozzákellett volna szoknia, ès okè, hogy magán èlet, de őszintèn: Ki az aki megpillantja Colet, ès minden erőfeszítès nèlkül kikerülnè, ès elmenne mellette.
Nem a fanjukat kell hibáztatni ha mer nem bejövős a munka ès a vele járó 'hátrányok'
Szemèly szerint rettenetesen antipatikusak nekem azok a híressègek akik nem viselik el a rajongóikat, hisz' mègis belőlük èlnek, nekik köszönhetnek mindent.
2017. szeptember 07. 19:50
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline |
Szerintem Lili most baromi nagy hülyeséget csinált. Oké, hogy feltörekvő sztár, e már hozzá kellett volna szoknia a rajongók "szeretetéhez". Ezzel együtt azzal is tisztában kellett volna lennie, hogy ha felhívja egy civil emberre a figyelmét, akkor azt a rajongók támadni fogják. Gratulálok neki. Nem tudom mi az igaz, de kötve hiszem, hogy a rajongó magától kitalált volna ilyet.
2017. szeptember 09. 09:36
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 offline |
Idézet (Sinister_sister @ 2017.09.06. 18:06)
Azért, mert valaki híres, meg lehet őrülni, ha látjuk az utcán, de azért kéne egy határvonalat húzni. Senkire nem illik ráugrani, taperolni, akár híres, akár nem. Nem mászunk bele az emberek intim szférájába. A fanok tartják el őket és legyenek is kedvesek velük persze, adjanak autogramot, szelfit stb, de nem kéne azt hinni, hogy a pénzünkért mindent el kell viselniük.
Teljes mértékben egyetértek
2017. szeptember 10. 13:57
Nem egy olyan videó van instagrammon, ahol Cole rajongókkal van/találkozik és a videók alapján mindig pozitív mindenkivel, és kedves és ebből látszik, hogy ez a csaj hibája volt, és nem Cole volt bunkó.
2017. szeptember 13. 11:15
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Bellarina.19 a pletykák szerint olyan dolgokra kényszerítette a hálószobában amit a lány nem akart, nem megverte tehát nem fizikailag bántalmazta hanem pszichésen a szakítás után a lány kezelést is kapott mert PTSD-je lett, de semmi nem lett az ügyből nem mert feljelentést tenni esélye se lett volna Colelal szemben neki nem voltak befolyásos barátai bármit írt a twittere a csaj cole rajongói rögtön neki estek hogy hazug. De ilyen a világ ha egy híresség bántalmaz valakit a szőnyeg alá söprik mert ugyebár van az a pénz
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.