A Dusk Till Dawn az első kislemez ZAYN hamarosan megjelenő második albumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Akár egy izgalmas film: megérkezett ZAYN és Sia új klipje!
2017. szeptember 07. 17:02
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Nagyon bejön a dal. Szeretem Zayn hangját, tehetséges srác. Őszintén, fogalmam sem volt, hogy fog együtt szólni kettejük hangja, de kellemes csalódás ért.
2017. szeptember 07. 17:17
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Sia fantasztikus dalszerző, tudtam, hogy nem fogok csalódni. Első hallgatásra megtetszett a dal. Zayn fejhangja itt nem olyan zavaró, mint az I don't wanna live forever-ben.
2017. szeptember 07. 17:54
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
EZ most pozitív csalódás volt.. a klip nagyon tetszik olyan badass feelingje van és a refrén egyenesen imádom..
Bár azért még nem dicsérem agyon mert ez csak egy nagyon jó collab szólóban még bizonyítania kell nekem..
de ez 10/10
Bár azért még nem dicsérem agyon mert ez csak egy nagyon jó collab szólóban még bizonyítania kell nekem..
de ez 10/10
2017. szeptember 07. 20:49
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Nagyon jó dal lett. És Zaynnek gyönyörű hangja van.
2017. szeptember 08. 00:54
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Ohh Sia, imádom a nőt. Szerintem a legjobb énekesnő a Földön jelenleg és annyira nagyon jó dalokat tud írni, nagyon tehetséges. Zaynt nem kedvelem, de értékelem, hogy nem rontja le a dalt. Sia nélkül feleennyire se lenne jó.
2017. szeptember 08. 16:49
A dalt már meghallgattam, a klipet félig-meddig megnéztem.Mind2 előadó hangját és dalait is csodálom, de ez a nóta első hallásra nem fogott meg.Mindenesetre adok neki még esélyt, hátha többszöri hallgatás után engem is lenyűgöz.
2017. szeptember 08. 16:58
Ez meglepően jó lett. Tetszik a dal és a klip is, Zayn hangja pedig továbbra is nagyon szép, csakúgy mint Sia-é.
2017. szeptember 09. 01:17
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Nem lett rossz. Imádom Zaynt, Sia miatt viszont kicsit viszolyogtam, ugyanis egyáltalán nem bírom elviselni a nőcskét. Ennek ellenére nem lett rossz a dal, persze Zayn fényévekkel feljavította
2017. szeptember 09. 10:00
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
A kettejük hangja együtt... wow, szavak nincsenek rá. Minden elismerésem, fantasztikus dal.
2017. szeptember 30. 23:46
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Rongyosra hallgattam már mostanra Az 1D-t utáltam, de külön-külön tök jó zenéket produkálnak, mégis azt gondolom, hogy Zayn jár a legjobb úton.
Sia számomra egy etalon a jelenlegi előadókat nézve, egy hihetetlenül tehetséges és egyedi lelkivilágú énekesnő <3
A Dusk Till Down nagyon fülbemászó, és számomra példaértékű közös munka. Sosem szeretem a női-férfi duetteket, de ők szépen kiegészítik egymást ☺ A Chantaje után a második ahol érzem a harmóniát
Sia számomra egy etalon a jelenlegi előadókat nézve, egy hihetetlenül tehetséges és egyedi lelkivilágú énekesnő <3
A Dusk Till Down nagyon fülbemászó, és számomra példaértékű közös munka. Sosem szeretem a női-férfi duetteket, de ők szépen kiegészítik egymást ☺ A Chantaje után a második ahol érzem a harmóniát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.