Starity

Katie Holmes szembeszáll férjével?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. december 30. 21:31 #1
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 07.03.11.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Offline offline
A pletykák szerint Tom Cruise nagyon mérges lett, mikor felesége, Katie Holmes közölte vele színészi terveit. Ugyanis az esküvõ óta Tom Cruise megszokta, hogy õ hozza a döntéseket, és az utolsó szó mindig az övé.

Katie Holmesnak ebbõl lett most elege, és úgy döntött, hogy a sarkára áll. Katie Holmes egy, a magyar Szombat esti lázhoz hasonló táncshowben szeretne fellépni, és Tom Cruise ettõl az ötlettõl nincs elragadtatva.

Katie Holmest Victoria Beckham mutatta be Mel. B-nek, aki nagy sikert ért el a táncos mûsor elõzõ sorozatában, és összehozott egy találkozót Katie és a producerek között.

Tom Cruise egyelõre hevesen tiltakozik, az egyik barátjuk szerint annyit mondott, ha Katie annyira táncolni akar, fogad neki egy privát tánctanárt.

Tom Cruise talán a vitákat akarta jóvá tenni, mindenesetre a pletykák szerint az egyik elegáns hotelben szervezte meg felesége 29. szülinapjára a partit.

Britney Spears is a „Raffles L’Ermitage Hotelben“ tartózkodott, mivel ez az énekesnõ második otthona, mióta a Four Seasonsból kitiltották. De Britneyt nem hívták meg a bulira, amit a Szcientológiai Központban folytattak tovább.
2007. december 30. 21:41 #2
frenetiq
frenetiq
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.14.
Hozzászólás: 928
Csatolások: 81
Azonosító: 286
Offline offline
Nem is kell Storyt/Bestet/egyéb szennylapot vennie a családnak, elég ha ideültetem õket olvasni laugh.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!