Zayn Malik tovább savazza a múltját a One Directionnel: most Harry Stylest vette elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik azt állítja, sosem volt jóban Harry Stylesszal
2017. szeptember 13. 19:08
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Vicces, hogy két ugyanolyan tartalmú cikk között, mennyire különbözik a stílus és az ellenszenv.
2017. szeptember 13. 19:10
Na ezért nem bízok én senkiben, mikor még azok is besaraznak, akikkel nagyon közel voltatok... pedig Harry nem csinált semmit, nem ő rúgta ki Zayn-t vagy ilyesmi.
2017. szeptember 13. 19:23
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Amint kijön valami új dala rögtön savazni kezdi a bandát vagy egy bandatagot, hogy népszerűsítse magát.
2017. szeptember 13. 19:24
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Tényleg rengeteg kép van róluk, ahol ölelkeznek stb. Szerintem azt ennyiszer és ilyen jól nem lehet megjátszani
2017. szeptember 13. 19:31
Én tényleg nagyon megpróbáltam kedvelni Zaynt, hiszen ahhoz kétség sem fér mennyi tehetsége van az énekléshez. De mióta kiszállt a bandából minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a srácokat, jelenesetben főleg Harryt tüntesse fel a gonosznak, a rosszakarónak. Ezt pedig csakis azért, hogy önmagát áldozatként állíthassa be. Holott erre semmi szüksége nem lenne, az igazi rajongói ígyis támogatják őt, a hírneve továbbra is meg van, nem hiszem, hogy bármiben hiánya lenne, legfeljebb négy emberrel kevesebbet mutat a baráti listája. De Ő ennek ellenére is mocskolódik, észre sem véve hogy ezzel nem Harrynek, Louisnak, Niallnek vagy Liamnek árt, hanem egyedül saját magának. Most meg már tényleg nem tud mást felhozni, csak ilyen baromságokat, amiknek valószínűleg semmi valóságalapja nincs.
Én jobban sajnálom a srácokat, hogy el kell tűrniük ezt egy régi barátjuktól, mint Zaynt, akinek pont az lenne a célja, hogy sajnálatot váltson ki az emberekből.
Én jobban sajnálom a srácokat, hogy el kell tűrniük ezt egy régi barátjuktól, mint Zaynt, akinek pont az lenne a célja, hogy sajnálatot váltson ki az emberekből.
2017. szeptember 13. 19:44
Moonlightchildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.02. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 264641 offline |
Ez most valami vicc,ugye? ._.
2017. szeptember 13. 19:47
Miért kell még most is előhoznia ezt a témát?És mért kell állandóan rosszszínben feltüntetnie a bandát?Ezzel is csak azt akarja elérni hogy mindenki róla beszéljen és ő legyen a téma.Tiszta Geri a Bexiből.... #llfan
2017. szeptember 13. 19:51
Maruska1986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.24. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 256598 offline |
Zayn irigy Harry sikerei miatt,mert többet ért el nála!
2017. szeptember 13. 20:40
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Fhú, de idegesítenek az ilyen cikkek már. Ez kb. egy szinten van a Camillás-Fitfh Harmony-s hírekkel, ahol egymás ellen versenyeznek mindent bevetve, gátlástalanul. Amúgy én simán elhinném, amit mond (lol, látom, csak én vagyok így), mert az emberek nagyon jól meg tudják játszani magukat, higgyetek nekem. És könyörgöm, zárjuk már le ezt a Zayn vs. 1D témát. Unalmas és a múlton úgyse változtat.
2017. szeptember 13. 21:11
Aurora Roseéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 208014 offline |
Én nem szoktam kommentelni egyik cikkhez sem, de ezt már nem bírom vélemény nélkül hagyni. Nem tagadom nagy One Direction rajongó voltam és vagyok így nyilvánvalóan rosszul érint mikor ilyen cikkeket látok a fiúkról, noha tudom a legtöbb csak pletykákon és kitalációkon alapul. Ha ez igaz - márpedig így van hiszen Zayn nyilatkozta - akkor minden ami eddig megtartotta bennem azt a minimális tiszteletet Zayn felé eltűnt. Az amit most nyilatkozott egy hatalmas hazugság. Nem egy interjúban és twitter bejegyzésben mondta el, hogy milyen szoros a kapcsolata Harryvel és, hogy éjszakákat beszélgettek át mély témákról amiket csak ők értettek vagy sokszor mindenről ami eszükbe jutott. Csak meg kell nézni az interjúkat amikben együtt szerepelnek vagy akárcsak egy fellépést. Könyörgöm Harry megsiratta Zaynt mikor az otthagyta a bandát. Ha ez amit Zayn állít igaz akkor minden más hazugság volt. Persze meg van rá az esély, hogy az mind megjátszás volt de őszintén én nem hiszem. Érdekes amióta kilépett a bandából nem Harry volt egy egyetlen akibe belekötött. Gondoltam már arra is, hogy e mögött az egész szarság (elnézést) mögött lehet egy kettejük között fellépő nem régen vagy még Zayn kilépése előtt kialakult vita ami miatt Zayn most tagadja a régen szemmel láthatólag meglévő barátságát Harryvel, de akárhogy is van, ahogy Zayn az utóbbi években a fiúkkal való konfliktusait intézi undorító és szánalmas. A zenéje jó, a tehetsége vitathatatlan így nem kellene ilyen húzásokkal élnie. Talán irigy Harryre talán nem de kérdezem én miért van az, hogy Niall egy régi bandatársát sem szidja? Miért van az, hogy ő képes mindegyikükkel kapcsolatot tartani és tisztelettel beszélni a bandáról aminek a hírnevét köszönheti és a bandatársairól, akik a barátai voltak? Ezalatt a 2 év alatt én soha nem a bandát sírtam a legjobban vissza hanem a barátságot ami köztük volt. És igen fáj látni, hogy idáig jutottak. Remélem ez valami tévedés vagy ha pedig igaz Zayn elgondolkozik végre azon, hogy hány ember fog mellette maradni ha ezt így folytatja. És hozzáteszem én szerettem Zaynt...
2017. szeptember 13. 21:16
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Hana-chanxX szövegértési gondjaid vannak??? Itt egyedül Zayn az aki nem tudja lezárni a múltat (mert kell egy kis reklám). Na ez a rohadt unalmas, és roppant szánalmas! Szerintem a fandom és a fiúk is lezárták már a dolgot, Zayn nem bír továbblépni.
2017. szeptember 13. 21:29
Baribuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 263174 offline |
Aurora Roseè nagyon jól megfogalmazott mindent ami bennem is kavargott a cikk írása közben.
Tènyleg.
Èn nem írok semmit, mert nem is tudnèk.
Szomorú vagyok hogy így viselkednek. Nincs erre semmi szüksèg.
Megèrtettük, Zayn nem èrezte jól magát a bandában, lèpjen túl rajta. A sározással azon kívül, hogy nèhány rajongót elszomorít, vagy feldühít többet nem èr el.
Ezek nèlkül is ugyanannyi megtekintèse lenne a youtubon.
Tènyleg.
Èn nem írok semmit, mert nem is tudnèk.
Szomorú vagyok hogy így viselkednek. Nincs erre semmi szüksèg.
Megèrtettük, Zayn nem èrezte jól magát a bandában, lèpjen túl rajta. A sározással azon kívül, hogy nèhány rajongót elszomorít, vagy feldühít többet nem èr el.
Ezek nèlkül is ugyanannyi megtekintèse lenne a youtubon.
2017. szeptember 13. 21:36
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Hoxa18, felesleges engem támadnod, ugyanis semmilyen gondjaim nincsenek, nemhogy szövegértésiek... Biztosan azt hitted, az 1D-t akarom támadni -amit nem is értem, miből szűrtél le, mert ők a szimpatikusabbak ez ügyben, és Zayn-t oldalára eddig soha életemben nem álltam. Nem azt mondtam, hogy zárják már le a fiúk a témát. Engem a cikkek sokasága zavar, mindig ezen lovagolnak itt. Részemről ennyi, nem állok le veszekedni vagy bármi, mert semmi negatív dolgot nem mondtam a kedvenceidről. Ennyi.
2017. szeptember 13. 21:42
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Oh, azt hitted, Harry-ra mondtam, hogy megjátssza magát? Pedig nem. ^^
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.