A negyedik évad aligha tartogatott meglepetéseket a nagyérdemű számára, ám minden bizonnyal az utolsó epizódok számos válaszért kiáltanak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danila Kozlovsky csatlakozik a Vikingek stábjához
2017. szeptember 14. 06:39
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2017. szeptember 14. 15:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ne mááár! Igyekszem naprakész lenni velük kapcsolatban, de ezt még nem hallottam. Bearanyoztad, sőt beplatináztad a napom meg a hetemet. Istenem, Danila is viking lesz.
Ezt az előzetest már ronggyá néztem, de most se tudom megunni. Tesók közti harc brutál lesz, másik oldalról ott lesznek a vikingek meg a szászok. Váá, kezdődjön már!!!!
Ezt az előzetest már ronggyá néztem, de most se tudom megunni. Tesók közti harc brutál lesz, másik oldalról ott lesznek a vikingek meg a szászok. Váá, kezdődjön már!!!!
TarjaNightwish
2017. szeptember 14. 20:39
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 220360 Azonosító: 59785 offline |
Már ezer éve várólistás nálam a sorozat (egyszer le is szedtem már, de nem volt időm rá), de azt hiszem, Danila miatt előrébb hozom a dolgot.
2017. szeptember 14. 21:48
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Szandi nézd. Nekem abszolút kedvencem lett a sorozat! Több helyen úgy írnak róla, hogy harci jelenetei Trónok harca szintűek. de minőségi is. Imádom az egészet. Ahogy bemutatják az életüket vikingként, földtulajdonosként, harcosként, a vallásukat, dolgokhoz való hozzáállásukat, és persze harci stílusukat. Kezdetben a sötét, szimbolikus nyitásánál tudtam, én ezt imádni fogom. Bejött. opening
de visszatérve az előzeteshez, már Ragnar uralkodása alatt is sejthető volt, hogy Harald egyszer úgyis színre lép, és nem egyszer megmondta, hogy vágyik a trónra és a királyságra. De Ivart sem kell félteni. Alex nagyon jól hozza a pszichopata Ivart. Jaj és Bishop püspök megjelenése különösen várós. Nem semmi pasi az Flokit viszont féltem. Nincs se Olga, se Ragnar. Mi lesz vele? Amúgy az egyik jelenetben Ivar nagyon erősen hajaz Odinra. De az a röhögés neki, mmiközben tiszta vér a feje. Váááá.
de visszatérve az előzeteshez, már Ragnar uralkodása alatt is sejthető volt, hogy Harald egyszer úgyis színre lép, és nem egyszer megmondta, hogy vágyik a trónra és a királyságra. De Ivart sem kell félteni. Alex nagyon jól hozza a pszichopata Ivart. Jaj és Bishop püspök megjelenése különösen várós. Nem semmi pasi az Flokit viszont féltem. Nincs se Olga, se Ragnar. Mi lesz vele? Amúgy az egyik jelenetben Ivar nagyon erősen hajaz Odinra. De az a röhögés neki, mmiközben tiszta vér a feje. Váááá.
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
Adam Devine rengeteget fogyott, elárulta, miért
Adam Devine rengeteget fogyott, elárulta, miért
Sokat fogyott a színész.