Néhány hónapja vált hivatalossá a hír, miszerint oly sok színész mellett, Rebecca sem lesz már látható az Egyszer volt, hol nem volt hetedik évadában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rebecca Mader ismét Zelena lesz
2017. szeptember 21. 15:14
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2017. szeptember 21. 16:16
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
De jó, úgy örülök.
Először rühelltem a karakterét, de a végére egészen megkedveltem, szóval sajnáltam, amikor kiderült, hogy távoznia kell. De örülök, hogy végül mégis fog szerepelni az új évadban.
Először rühelltem a karakterét, de a végére egészen megkedveltem, szóval sajnáltam, amikor kiderült, hogy távoznia kell. De örülök, hogy végül mégis fog szerepelni az új évadban.
2017. szeptember 21. 16:41
De jó!Wá nagyon örülök hogy mégegy régi karakter marad és nem csak csomó ismeretlen karakter lesz akikről semmit nem tudunk! *-*
2017. szeptember 22. 15:25
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Majdnem sikítottam mikor megtudtam. Viszont valahol gondoltam, főleg mivel egy képen háttal látszott Adelaide mögött. És hát a csodálatos vörös haja...
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!

0 felhasználónak tetszik: