A 25 éves modell a Net-A-Porter digitális lapjának, a The Editnek adott interjút, melyben elárulta, többször azt gondolták róla, hogy fiú rövid hajának és öltözködésének köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megtévesztő külső: Sokan fiúnak hiszik Cara Delevingne-t
2017. szeptember 29. 11:45
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. szeptember 29. 11:55
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Pff.. ha nem akarja, hogy fiúnak nézzék, ne nézzen ki annak. Ha meg fiúsan akar öltözni, ne akadjon fenn azon, hogy vannak, akik fiúnak nézik. Mégis honnan kéne tudnia az embereknek? "Hogy merészelik ezt?" Hát basszus, most az emberek a hibásak ezért?
2017. szeptember 29. 13:13
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
haat nem ertek egyet az elottem szoloval Cara eleg hires szoval ha valaki ismeri a sztar vilagot akkor tudja h Cara lany ... mikor hosszu haja volt olyan gyonyoru lany volt persze most is az de akkor szebb volt
2017. szeptember 29. 14:13
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
"a sztárvilágot" lol na jó
Én például elég sokáig nem ismertem ezt a csajt, egyszerűen azért, mert teljesen más dolgokat szeretek, és nem vagyok jártas az amerikai dolgokban. Amúgy meg tényleg úgy néz ki, mint egy fiú, de ha neki ez tetszik, akkor egészségére. Viszont mások meg azt gondolnak amit akarnak.
Tökéletesen egyetértek Lysandranevra-val.
Én például elég sokáig nem ismertem ezt a csajt, egyszerűen azért, mert teljesen más dolgokat szeretek, és nem vagyok jártas az amerikai dolgokban. Amúgy meg tényleg úgy néz ki, mint egy fiú, de ha neki ez tetszik, akkor egészségére. Viszont mások meg azt gondolnak amit akarnak.
Tökéletesen egyetértek Lysandranevra-val.
2017. szeptember 29. 15:13
Már nem azért, de ha valakinek nincsenek komoly látásproblémái, a vonásaiból észreveszi, hogy lány... Nehogy már ő változtasson azért magán, mert a környezetében sokan nem tudják használni a szemüket
2017. szeptember 29. 15:25
Kiwi94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 266319 offline |
És ilyenek a mai modellek!! Kit érdekel van-e alakod, melled, kellemes arcod... itt csak az számít hogy vékony legyél! (Nem bántásból, de én inkább ilyennek képzelek el egy modellt!)
2017. szeptember 29. 17:28
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Hogy a bánatba nézhették őt fiúnak könyörgöm?? Szemüveget vagy kontaklencsét ajánlok figyelmükbe ezeknek az embereknek....komolyan. Szemészet.
2017. szeptember 29. 17:36
Sok lány örülne, ha olyan """fiúsan""" nézne ki, mint Cara. Gyönyörű és igazán karakteres arccal rendelkezik, ami minden csak nem fiús.
2017. szeptember 29. 19:48
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Szegény xD
2017. szeptember 29. 19:49
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Hát, smink nélkül, bő, fiús ruhákban simán fiúnak lehet nézni.
2017. szeptember 29. 20:03
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Cara fiús lány, nem kell ezen annyira fenn akadni, mert az ember amúgy tényleg tudná fiúnak nézni a rövid haj mellett...
2017. szeptember 30. 01:21
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
na jó látom nagyon régimódi gondolkodású még a társadalom. van egyáltalán olyan, hogy 'fiús' meg 'lányos'? mindenki azt hord amit akar.
2017. szeptember 30. 08:10
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline |
Idézet
Még ha úgy is néztem ki és úgy is viselkedtem, mint egy fiú, nem voltam az.
Akárki kinézhetne fiúnak, ha úgy öltözne és viselkedne. Azért meg nem kell csodálkozni, ha ő is tudja, hogy nem lánynak nézik, ha nincs rajta egy kg vakolat és a legmárkásabb ruha. Egy józan ember azt nézi, hogy magas, vékony, rövid hajú, kis mellű, fiú ruhák. Miért ne gondolhatná róla valaki hogy fiú? Ne legyen ezen meglepődve, pláne ha ő is tudja magáról.
Viszont ezektől eltekintve, szerintem amikor hosszú haja volt és lányos ruhákat hordott gyönyörű volt. Nem követem őt, de ez a stílusváltás elég nagy baklövése volt. Alapjáraton egyébként karakteres szemöldöke és orra van, viszont az összkép is szép.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.