Starity

fuckingprincess profilja

fuckingprincess yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2017. április 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1999. június 19.
  • Lakhely
  • Borsodszentgyörgy, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • dolgozom
  • Kedvenc időtöltéseim
  • × writing × reading × video editing × music ×
  • Zenei stílusom
  • x rock is my life x
  • Imádom
  • × Ian Gallagher + Mickey Milkovich = Gallavich ×
  • Utálom
  • × I hate everything and everybody ×
  • Kedvenc sztárjaim
  • Cameron Monaghan Evan Peters Dylan O'Brien Jorel Decker Danny Murillo Adam Lambert Marilyn Manson Melanie Martinez

fuckingprincess még nem állította be a státuszát

fuckingprincess
Utoljára aktív: 2021.01.28. 15:03Státusz módosítva: 2019.01.26. 21:09

Bemutatkozás

      

W e l c o m e   m y   d a r l i n g !

 

Barbara Monaghan. hungary. ufo. food. c i g a r e t t e. IDIOT. gallagher. writing. pervert. cruel world. book. dog. read. sleep. purple. series.dc. jokerJerome Valeska. ghost. anime. blood.  harley fucking quinn Gotham. dependency rock.  UNDEAD ARMY youtube. wattpad.  normale people scare me. crybaby. survivotrue friends. rock. music. characters.the crow BISEXUAL. Marvel.quicksilver. cameron. horror.  jeremiah valeska.witch

Wellcome to Hell - Üdvözlök minden egyes erre tévedő marslakócskát! Mielőtt beleolvasnál az igazán unalmas és túlzottan fangörcsös bemutatkozásomba , megemlítenék pár fontos dolgot - tudnotok kell hogy a szavazatok száma egyeltalán nem érdekel , nem vagyok szavazatgyűjtő , én is csak abban az esetben szavazok , ha tényleg tetszik az illető profilja , vagy ha annyira sok bennünk a közös hogy az már csodálatraméltóan félelmetes.Barátnak jelölhettek nyugottan , ha rám írtok idő kérdése , de válaszolni fogok. És ami a legfontosabb NE LOPJ! Nem két perc alatt dobtram össze a profilt , hanem  órákig szórakoztam vele. Megértéseteket előre is köszönöm ! :)

   

Y o u ' r e   t h e   p u l s e   i n   m y   v e i n s   Y o u ' r e   t h e   w a r   t h a t   I   w a g e 
C a n   y o u   c h a n g e   m e ?   C a n   y o u   c h a n g e   m e ? 

Egy tizenkilenc éves , lázadó , kissé depresszív lány volnék , akit Barbara névvel ajándékoztak meg a szülei. Külsőmről csak annyit hogy sötét barna szemekkel, fehér bőrrel és vállig érő fekete göndör hajjal rendelkezem, amit gyűlölök, ezért hajlamos vagyok minden nap hajvasalóval ölni. A Wattpad az életem, csak ott tudom kiélni igazán mélyen eltemetett vágyaim, hiszen imádok olvasni de legfőképpen írni . Vágyam hogy egyszer mikor már nem fanfictionok firkantásával foglalkozom, kiadhassak egy jól kidolgozott , egyedi , fantáziadús könyvet. Kissé elvont ember vagyok - van úgy hogy kicsattanok az örömtől , de a hangulatom pillanatok alatt megváltozhat - ilyenkor kissé szótlan vagyok, nem érdekel semmi.Imádom a zenét - a zene álltal egy új világba csöppenhetek , amiben talán soha nem lehet részem. Oda vagyok az emo és a goth stílusért , megbabonáz ez a két stílusirányzat. Imádok enni - tudom hogy ez nem létfontosságú dolog egy bemutatkozásnál , de imádom űzni ezt a tevékenységet , habár eléggé válogatós vagyok. Az egyik rossz tulajdonságom hogy nehezen barátkozom - interneten könnyen megy , de élőben enyhe sokkot kapok ha idegen társaságba kerülök. Szeretek aludni és álmodni - engem mindig is érdekelt hogy hogyan keletkezik az emberek álma és hogy mit is jelenthetnek. Érdekelnek még a sötét mágiával kapcsolatos dolgok , például a boszorkányság, vagy a szellemidézés. Utálom a homofób embereket - én személy szerint imádom a melegeket , nagyon bátor dolognak tartom azt hogy fel merik vállalni hogy ők bizony mások és mernek önnmaguk lenni, amitóre én sosem leszek képes.  Szeretek egyedül lenni , befészkelni magamat kis szobám egyik sötét zugába. Sorozat függő vagyok - ebbe a kategóriába az animék is beletartoznak. Sűrűn szokott enyhe fangörcsöm lenni kedvenceim látványától, hangjuktól , akkor is ha csak rájuk gondolok. Kedvenceimet nem ragoznám túlzottan , hiszen ha nagyon kíváncsiak vagytok rájuk meg tudjátok nézni. De ha nem haragszotok meg érte , egyet mindenképpen kiemelnék , hiszen ez a személy beragyogja a mindennapjaimat ,egy egy borús napon is képes mosolyt csalni az arcomra.  

 

D o n ' t   w a n t   t o   t o u c h   y o u   b u t   y o u ' r e   u n d e r   m y   s k i n 
I   w a n n a   k i s s   y o u   b u t   y o u r   l i p s   a r e   v e n o m o u s   p o i s o n

Cameron Riley Monaghan - Áldom azt a bizonyos 1993. agusztus 16- át mikor világra jött ez a csodálatos fiú. Bárcsak egyszer lehetőségem adódna rá hogy személyesen is elmondjam neked mennyire hálás vagyok azért mert vagy és azt hogy egyetlen mosolyoddal is képpes vagy kihúzni engem a depresszív napjaim sötétjéből. Több mint egy fél éve hogy a Joker mániámnak köszönhetően rábukkantam eme a csodálatos férfira. Itt áljunk meg egy picit mert tudom mit gondolsz - Cameron is csak egy évig tartó fellángolásaidnak egyike, ki fogsz szeretni belőle , egy idő után az se fog érdekelni hogy mi fán terem... - ha valójában ezt gondoltad , akkor tévedsz drágám és örülj neki hogy nem melletted ülök egy baltával a kezemben. Belőle nem lehet kiszeretni. Olyan kisugárzása van és olyan pozitív személyisége hogy hatással van az egész életemre. Ő egy Isten , akire felnézek , egy olyan személy, hogy bármire képpes lennék azért hogy legalább egy pillanat ereéjig találkozhassak vele , vagy megérinthessem. De hogyan is lett ő az én férjecském? Cameron-ra egy facebook videó linknek (azóta is áldom azt a videót :D ) köszönhetően bukkantam rá , ahhol a komment szekcióban a "legjobb Joker" - ként volt feltüntetve.Köztudott hatalmas Joker rajongó voltam , minden érdekelt ami vele kapcsolatos így hát úgy döntöttem hogy majd én azt eldöntöm hogy jó Joker e vagy sem. Elindítottam a videót - gyerekek nekem az állam már a padló mocskát súrolta úgy leesett. Teljesen le voltam nyűgözve, elvarázsolt teljesen a színészi játéka, az ahogy beszélt, ahogy artikulált. És szó mi szó eléggé megtetszett a fiú. Nem is kell mondani ezután mi következett - rákerestem a színészre, utána néztem milyen filmben vagy sorozatban szerepelt még, elolvastam az angol és a magyar életrajzát is a neten, képeket , gifeket töltöttem le róla , a youtube-on interjúkat néztem róla és fanvideókat ( amikből egyébként a Jerome-osok és a Gallavich-es videók a kedvenceim.) Sok filmben láttam szerepelni , nagyon tehetségesnek tartom , várom a még nem megjelent filmjeit is , bőven vannak úgyhogy tisztára boldog vagyok ! :D Azt minden képen ki kell emelnem , hogy a Shameless-ben lévő karaktere Ian Gallagher és a Gotham-ben gonoszkodó Jerome és Jeremiah Valeska karakterei állnak a legközelebb a szívemhez.Hihetetlen hogy heteoszexuállis létére profin el tudtott játszani egy meleg srácot, Noel Fisher-rel az oldalán. Jerome pedig egyébként is egy nehéz karakter , de úgy mint Ian-t Jerome-ot is kiválóan játszotta el. Ő egy nagyon vicces , jó képű ,tehetséges , jószívű fiú akit  legalább szereti a rajongóit és nem szállt az egekbe azért mert híres. Nem drogozik, füvezik, vagy valami ilyesmi, nem a botrányairól híres, emiatt nagyon büszke vagyok rá és remélem tehetsége az egekbe emeli majd és sokan felfigyelnek erre a páratlan gyöngyszemre. Ez minden amiért imádom Cameron Riley Monaghan-t.

 

G o o d b y e   l i t t l e   E v i l !