Starity

fuckingprincess profilja

fuckingprincess yellow yellow  
 • Csatlakozott
 • 2017. április 22.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 1999. június 19.
 • Lakhely
 • Borsodszentgyörgy, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • dolgozom
 • Kedvenc időtöltéseim
 • × writing × reading × video editing × music ×
 • Zenei stílusom
 • x rock is my life x
 • Imádom
 • × Ian Gallagher + Mickey Milkovich = Gallavich ×
 • Utálom
 • × I hate everything and everybody ×
 • Kedvenc sztárjaim
 • Cameron Monaghan Evan Peters Dylan O'Brien Jorel Decker Danny Murillo Adam Lambert Marilyn Manson Melanie Martinez

you're poison

fuckingprincess
Utoljára aktív: Tegnap, 22:08Státusz módosítva: 2019.01.26. 21:09

Bemutatkozás


 W e l l c o m e   t o   t h e   D a r k  

  

 Barbara Monaghan. hungarygallavich. ufo. e m o. food. c i g a r e t t e. IDIOT. fuck u-up. gallagher. writing. pervert. cruel world. book. dog. read. sleep. BLACK. series. dc. jokerJerome Valeska. ghost. depressedalcohol. darkanime. blood. sadist. Gotham. EVAK. dependency. antichrist superstar rock. gayfans. youtube. wattpad. i hate people. forever alone  normale people scare me. crybaby. survivor. school. true friends. rock. music. characters. yaoi. eighteen. the crow pansexual fuck you you fucking fuck. Marvel.quicksilver. cameron. horror. suicide. jeremiah valeska.  HANNAH BAKER. witch

                

Wellcome to Hell - Üdvözlök minden egyes erre tévedő marslakócskát! Mielőtt beleolvasnál az igazán unalmas és túlzottan fangörcsös bemutatkozásomba , megemlítenék pár fontos dolgot - tudnotok kell hogy a szavazatok száma egyeltalán nem érdekel , nem vagyok szavazatgyűjtő , én is csak abban az esetben szavazok , ha tényleg tetszik az illető profilja , vagy ha annyira sok bennünk a közös hogy az már csodálatraméltóan félelmetes.Barátnak jelölhettek nyugottan , ha rám írtok idő kérdése , de válaszolni fogok. És ami a legfontosabb NE LOPJ! Nem két perc alatt dobtram össze a profilt , hanem  órákig szórakoztam vele. Megértéseteket előre is köszönöm ! :)

   

Y o u ' r e   t h e   p u l s e   i n   m y   v e i n s   Y o u ' r e   t h e   w a r   t h a t   I   w a g e 
C a n   y o u   c h a n g e   m e ?   C a n   y o u   c h a n g e   m e ? 

  Egy tizenkilenc éves , lázadó , kissé depresszív lány volnék , akit Barbara névvel ajándékoztak meg a szülei. Külsőmről csak annyit hogy sötét barna szemekkel, fehér bőrrel és vállig érő fekete göndör hajjal rendelkezem, amit gyűlölök, ezért hajlamos vagyok minden nap hajvasalóval ölni. A Wattpad az életem, csak ott tudom kiélni igazán mélyen eltemetett vágyaim, hiszen imádok olvasni de legfőképpen írni . Vágyam hogy egyszer mikor már nem fanfictionok firkantásával foglalkozom, kiadhassak egy jól kidolgozott , egyedi , fantáziadús könyvet. Kissé elvont ember vagyok - van úgy hogy kicsattanok az örömtől , de a hangulatom pillanatok alatt megváltozhat - ilyenkor kissé szótlan vagyok, nem érdekel semmi.Imádom a zenét - a zene álltal egy új világba csöppenhetek , amiben talán soha nem lehet részem. Oda vagyok az emo és a goth stílusért , megbabonáz ez a két stílusirányzat. Imádok enni - tudom hogy ez nem létfontosságú dolog egy bemutatkozásnál , de imádom űzni ezt a tevékenységet , habár eléggé válogatós vagyok. Az egyik rossz tulajdonságom hogy nehezen barátkozom - interneten könnyen megy , de élőben enyhe sokkot kapok ha idegen társaságba kerülök. Szeretek aludni és álmodni - engem mindig is érdekelt hogy hogyan keletkezik az emberek álma és hogy mit is jelenthetnek. Érdekelnek még a sötét mágiával kapcsolatos dolgok , például a boszorkányság, vagy a szellemidézés. Utálom a homofób embereket - én személy szerint imádom a melegeket , nagyon bátor dolognak tartom azt hogy fel merik vállalni hogy ők bizony mások és mernek önnmaguk lenni, amitóre én sosem leszek képes.  Szeretek egyedül lenni , befészkelni magamat kis szobám egyik sötét zugába. Sorozat függő vagyok - ebbe a kategóriába az animék is beletartoznak. Sűrűn szokott enyhe fangörcsöm lenni kedvenceim látványától, hangjuktól , akkor is ha csak rájuk gondolok. Kedvenceimet nem ragoznám túlzottan , hiszen ha nagyon kíváncsiak vagytok rájuk meg tudjátok nézni. De ha nem haragszotok meg érte , egyet mindenképpen kiemelnék , hiszen ez a személy beragyogja a mindennapjaimat ,egy egy borús napon is képes mosolyt csalni az arcomra.  

 

D o n ' t   w a n t   t o   t o u c h   y o u   b u t   y o u ' r e   u n d e r   m y   s k i n 
I   w a n n a   k i s s   y o u   b u t   y o u r   l i p s   a r e   v e n o m o u s   p o i s o n

Cameron Riley Monaghan - Áldom azt a bizonyos 1993. agusztus 16- át mikor világra jött ez a csodálatos fiú. Bárcsak egyszer lehetőségem adódna rá hogy személyesen is elmondjam neked mennyire hálás vagyok azért mert vagy és azt hogy egyetlen mosolyoddal is képpes vagy kihúzni engem a depresszív napjaim sötétjéből. Több mint egy fél éve hogy a Joker mániámnak köszönhetően rábukkantam eme a csodálatos férfira. Itt áljunk meg egy picit mert tudom mit gondolsz - Cameron is csak egy évig tartó fellángolásaidnak egyike, ki fogsz szeretni belőle , egy idő után az se fog érdekelni hogy mi fán terem... - ha valójában ezt gondoltad , akkor tévedsz drágám és örülj neki hogy nem melletted ülök egy baltával a kezemben. Belőle nem lehet kiszeretni. Olyan kisugárzása van és olyan pozitív személyisége hogy hatással van az egész életemre. Ő egy Isten , akire felnézek , egy olyan személy, hogy bármire képpes lennék azért hogy legalább egy pillanat ereéjig találkozhassak vele , vagy megérinthessem. De hogyan is lett ő az én férjecském? Cameron-ra egy facebook videó linknek (azóta is áldom azt a videót :D ) köszönhetően bukkantam rá , ahhol a komment szekcióban a "legjobb Joker" - ként volt feltüntetve.Köztudott hatalmas Joker rajongó voltam , minden érdekelt ami vele kapcsolatos így hát úgy döntöttem hogy majd én azt eldöntöm hogy jó Joker e vagy sem. Elindítottam a videót - gyerekek nekem az állam már a padló mocskát súrolta úgy leesett. Teljesen le voltam nyűgözve, elvarázsolt teljesen a színészi játéka, az ahogy beszélt, ahogy artikulált. És szó mi szó eléggé megtetszett a fiú. Nem is kell mondani ezután mi következett - rákerestem a színészre, utána néztem milyen filmben vagy sorozatban szerepelt még, elolvastam az angol és a magyar életrajzát is a neten, képeket , gifeket töltöttem le róla , a youtube-on interjúkat néztem róla és fanvideókat ( amikből egyébként a Jerome-osok és a Gallavich-es videók a kedvenceim.) Sok filmben láttam szerepelni , nagyon tehetségesnek tartom , várom a még nem megjelent filmjeit is , bőven vannak úgyhogy tisztára boldog vagyok ! :D Azt minden képen ki kell emelnem , hogy a Shameless-ben lévő karaktere Ian Gallagher és a Gotham-ben gonoszkodó Jerome és Jeremiah Valeska karakterei állnak a legközelebb a szívemhez.Hihetetlen hogy heteoszexuállis létére profin el tudtott játszani egy meleg srácot, Noel Fisher-rel az oldalán. Jerome pedig egyébként is egy nehéz karakter , de úgy mint Ian-t Jerome-ot is kiválóan játszotta el. Ő egy nagyon vicces , jó képű ,tehetséges , jószívű fiú akit  legalább szereti a rajongóit és nem szállt az egekbe azért mert híres. Nem drogozik, füvezik, vagy valami ilyesmi, nem a botrányairól híres, emiatt nagyon büszke vagyok rá és remélem tehetsége az egekbe emeli majd és sokan felfigyelnek erre a páratlan gyöngyszemre. Ez minden amiért imádom Cameron Riley Monaghan-t.

  

  E v e r y t h i n g   i s   b l u e , h i s   p i l l s,  h i s   h a n d s ,  h i s   j e a n s
A n d   n o w   i ' m   c o v e r e d   i n   t h e  c o l o r s   p u l l   a p a r t   a t   t h e   s e a m s , a n d   i t ' s   b l u e

My chrus babys - Mivel fentebb már bővebben kibeszélhettem magamból azt, amit a férjecském iránt érzek, azt hiszem jöhetnek a szeretőim. Nem bírtam ki azt hogy csak így simán elmenjek mellettük, így hát róluk is szólnék pár szót. Az első akit megemlítenék az a Evan Peters, aki talán az első olyan sztárpasi volt akiért teljesen meg voltam bolondulva. Az AHS-ben láttam először mint Tate Langdon, a reménytelenül romantikus és pszichopata fiú szerepében. Már sok szerepben láttam az AHS-en kívül és azt kell hogy mondjam, a drágám egy igen sokoldalú személyiség , hisz nincs olyan szerep amit ne tudna eljátszani. A másod hímnemű egyed aki eszembe jutott, az nem más mint Bill Skarsgard , akit ha hiszitek , ha nem az IT filmnek küszönhetően ismertem és szerettem meg. Kibaszottul helyes és eléggé ijesztő is egyben , a maga módján. Tervbe van véve a Hemlock Grove címet viselő horror sorozat , amiben szerepel , azt hiszem nem igen fogok csalódni! *-* Kövi chrusom Dylan Mogyika O'brien , akit az Útvesztő futáraként szerelmesedtem bele. Aztán gondolom mondani sem kell hogy kíváncsi voltam a további alakítására ennek a csodának. Neki köszönhetően kukkantottam bele a Teen Wolf nevű sorozatban , amiben megtalálható csaknem az egész háremem. Tyler Posey , Dylan Sprayberry és Cody Christian is azon boyocskák közé tartoznak, akiket szerelmemnek nevezhetek. *-* De igencsak oda vagyok Cody Fern-ért, Tom Holland-ért, Jason Momoa-ért és a Riverdale sorozatban szereplő KJ APA-ért is. Eddig csak színészeket soroltam fel , de Andy Biersack , Adam Lambert sőt még Marilyn Manson is a listámon toplistás egyedek , így hát őket is muszáj megemlítenem, nehogy megsértődjenek itt nekem. Nah gyerekek azt hiszem itt vége is a listámnak, nem akarom hosszúra nyújtani a már így is hosszú bemutatkozásom, így is van még mit írnom szóval....ha kihagytam valakit , úgy is pótolom. :)

  

Y e a h,   I   w i s h   I 'd   b e e n,  I  w i s h   I 'd  b e e n,  a   t e e n,  t e e n   i d l e
W i s h   I 'd   b e e n   a   p r o m   q u e e n,  f i g h t i n g   f o r   t h e   t i t l e
I n s t e a d   o f   b e i n g   s i x t e e n   a n d   b u r n i n g   u p   a   b i b l e
F e e l i n g   s u p e r,   s u p e r,   s u p e r   s u i c i d a l 

Zenék terén kicsit vállogatós vagyok. A rock műfaját tudhatom inkább magaménak , abba szerettem bele egészen kis koromban. Kedvenc bandáim közé tartozik a My Chemical Romance , Green Day , Black Veil Brides , The Pretty Reckless , Slipknot , Fall Out Boy , 30 Second to Mars , Bring Me the Horizon, Hollywood Undead , Panic! at the Disco , Twenty One Pilots , Escape the Fate ,My Darkest Days, Skillet, Asking Alexandria, Linkin Park The Rasmus, Queen és a HIM. Fel sem fogom hogy jövő februárba végre elmehetek az első Hollywood Undead koncertemre. Nagyon szeretem a fiúkat , az összes számokat tudom kívülről és majd megbolondulok értük! Fel sem fogom hogy tényleg láthatom őket majd élőben! ( Egyébként már rég voltam a bulin, egyszerűen hihetetlen és felejthetetlen volt. Nem hiszem el hogy megfogdoshattam Danny Murillo-t, aki egyébként a kedvencem a bandából. ) Nem csak bandákat , hanem szóló énekeseket is előszeretettel hallgatok , ugyan nem mindegyik a rock műfajába tolja , de ettől függetlenül imádom őket ! Ilyen például - Avril Lavigne , Melanie Martinez , Lana Del Rey , Marina and the Dinamonds , Lady Gaga , Adam Lambert, Andy Black , Marilyn Manson ,  P!nk  és  Miley Cyrus. Akit a felsoroltaknál is jobban szeretek az Ashley Frangipane azaz Halsey. A zenéjébe és a stílusába egyszerűen szerelmes vagyok, számomra ő egy ikon.

     

T h e   l i g h t   w i l l   f i n d   u s   e v e n   i f   i t   b l i n d s   u s
O u r   t i m e   d e f i n e s   u s,  n o t h i n g   c a n   d i v i d e   u s

Best Movie an Series - Sorozatok és filmek terén kicsit vállogatósabb vagyok.Soha egy részt sem láttam a Dr. Csont , a Dr. House és az ehez hasonló népszerű " sohavégetnemérős " tévésorozatok közül , mert sosem tetszettek igazán. 3 sorozatot tudnék mondani , aminek teljesen rabja vagyok - a Gotham, mert alaból imádom a DC és Batman világát, kiválló szereplőgárdával rendelkezik és sosem unatkozom rajta, - a Shameless amiben az tetszik leginkább hogy nincs benne semmi természetfeletti egy család mindennapjait mutatja be olyan " veled is megtörténhet " alapon. A színészek jól tolják, a karakterek jók , a történet nagyon ott van , habár azt hozzá kell tennem hogy már nem azt a színvonalat hozza, mint az elején....de hát sok évados sorozat, kezd fáradni. - A másik ilyen sorozat az  Amerikai Horror Story , aminek szinte az összes évadát imádom, mindegyik más ugyanazzal a kiváló szereplőgárdával és ez benne az igazán érdekes. De természetesen más sorozatokat is nézek amik nélkül nem tudok létezni , ilyen például a Scream Queens , Teen Wolf , The Vampire Diaries ,SKAM, ScreamTell Me A Story , 13 Reason Why , Pretty Little Liars , Skins Stranger Things, End of the Fucking World, Castle Rock, IZombie, Lucifer, Siren, Titans, Light as a Feather, Heathers, Insatiable és a Riverdale. Filmek terén mostanában a képregényfilmek nyűgöznek le igazán minta a Suicide Squad, a Deadpool , az  X-Men és a Batman filmek. Egyébként bármilyen filmet megnézek legyen az horror , vígjáték vagy akció. Nyálas filmekkel viszont kíméljenek - azokat egyáltalán nem bírom. 

  

B y   t h e   w a y,   y o u ' v e   b e e n   u n i n v i t e d
'C a u s e   a l l   y o u   s a y   a r e   a l l   t h e   s a m e   t h i n g s   I   d i d

Best Ships - Alapjába véve én olyan vagyok, hogy konkrétan mindenkit shippelek mindenkivel, így egyik sorozatban sincs olyan, kinek ne találnék párt. De talán a legkedveltebb shippem, amit úgy szerettem volna hogy megmaradjon az Tate Langdon és Violet Harmon párosa. Ők olyan mérgező, egyben helyes pár voltak, a szerelmük igazi volt, így nagyon sajnálom hogy nem úgy alakultak a dolgaik másodjára sem. A másik páros sosem lehetnek egymáséi a sorozat és a srácok nemi identitása miatt, de én eszelős Jerome Valeska és Bruce Wayne ( Wayleska) shipper vagyok, így mindig alig vártam a közös jeleneteiket. Mondjuk..... Jerome-ot jobban shippelem magammal...na mindegy. Aztán ott van még a jó öreg Ian és Mickey páros, ( Gallavich ) kik egymásnak lettek teremtve, bárki bármit mond. Nagyon sok shippem van, ( Thiam, Sterek, Stelena, Evak, Stydia...stb. ) de ha mindről ódákat zengenék, nagyon sokáig ülnétek a gép előtt, a bemutatkozásom így is eléggé hosszúra sikeredett, így nem is rablom tovább az időtöket.

 

 G O O D B Y E   L I T T L E   E V I L