Starity

fuckingprincess profilja

fuckingprincess white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2017. április 22.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 1999. június 19.
 • Lakhely
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • × writing × reading × video editing × music ×
 • Zenei stílusom
 • x rock is my life x
 • Imádom
 • × Ian Gallagher + Mickey Milkovich = Gallavich ×
 • Utálom
 • × I hate everything and everybody ×
 • Kedvenc sztárjaim
 • Cameron Monaghan Noel Fisher Jeremy Allen White Miley Cyrus Ian Somerhalder Nina Dobrev Lady Gaga Johnny Depp

♢ Azt mondtam , nincs veszélyesebb egy megalázott embernél. ♡ ~ Kai Anderson

fuckingprincess
Utoljára aktív: Ma, 02:28Státusz módosítva: 2017.10.15. 23:11

Bemutatkozás

WELLCOME EVERYONE !

You can't fix me ,because i'm not broken. I don't need to be fixed , okay? I'm me!

 

 Barbara Milkovich. hungarygallavich. ufo. e m o. food. c i g a r e t t e. IDIOT. fuck u-up. gallagher. writing. pervert. cruel world. book. dog. read. sleep. BLACK. series. dc. jokerJerome Valeska. ghost. depressedalcohol. darkanime. blood. sadist. Gotham. EVAK. dependency. rock. gayfans. youtube. wattpad. i hate people. normale people scare me. crybaby. survivor. school. true friends. rock. music. characters. yaoi. eighteen. heterosexual. fuck you you fucking fuck. Marvel. quicksilver. cameron. horror. suicide. noel.

Wellcome to Hell - Üdvözlök minden egyes erre tévedő marslakócskát! Mielőtt beleolvasnál az igazán unalmas és túlzottan fangörcsös bemutatkozásomba , megemlítenék pár fontos dolgot - tudnotok kell hogy a szavazatok száma egyeltalán nem érdekel , nem vagyok szavazatgyűjtő , én is csak abban az esetben szavazok , ha tényleg tetszik az illető profilja , vagy ha annyira sok bennünk a közös hogy az már csodálatraméltóan félelmetes.Barátnak jelölhettek nyugottan , ha rám írtok idő kérdése , de válaszolni fogok.És ami a legfontosabb NE LOPJ! Nem két perc alatt dobtram össze a profilt , hanem  órákig szórakoztam vele. Megértéseteket előre is köszönöm ! :)

    

Oh Mrs. Potato Head tell me, is it true that pain is beauty?

Egy tizennyolc éves , lázadó , kissé depresszív lány volnék , akit Barbara névvel ajándékoztak meg a szülei.Külsőmről csak annyit hogy sötét barna szemekkel, fehér bőrrel és vállig érő kékesfekete göndör hajjal rendelkezem,amit gyűlölök , ezért hajlamos vagyok minden nap hajvasalóval ölni.A Wattpad az életem , csak ott tudom kiélni igazán mélyen eltemetett vágyaim, hiszen imádok olvasni de legfőképpen írni .Vágyam hogy egyszer mikor már nem fanfictionok firkantásával foglalkozom , kiadhassak egy jól kidolgozott , egyedi , fantáziadús könyvet.Kissé elvont ember vagyok - van úgy hogy kicsattanok az örömtől , de a hangulatom pillanatok alatt megváltozhat - ilyenkor kissé szótlan vagyok, nem érdekel semmi.Imádom a zenét - a zene álltal egy új világba csöppenhetek , amiben talán soha nem lehet részem.Oda vagyok az emo és a goth stílusért , megbabonáz ez a két stílusirányzat.Imádok enni - tudom hogy ez nem létfontosságú dolog egy bemutatkozásnál , de imádom űzni ezt a tevékenységet , habár eléggé válogatós vagyok.Az egyik rossz tulajdonságom hogy nehezen barátkozom - interneten könnyen megy , de élőben enyhe sokkot kapok ha idegen társaságba kerülök.Szeretek aludni és álmodni - engem mindig is érdekelt hogy hogyan keletkezik az emberek álma és hogy mit is jelenthetnek. Érdekelnek még a sötét mágiával kapcsolatos dolgok , például a boszorkányság, vagy a szellemidézés.Utálom a homofób embereket - én személy szerint imádom a melegeket , szerintem ha két fiú együtt van az....kmm.....szexi. Szeretek egyedül lenni , befészkelni magamat kis szobám egyik sötét zugába.Sorozat függő vagyok - ebbe a kategóriába az animék is beletartoznak.Sűrűn szokott enyhe fangörcsöm lenni kedvenceim látványától , hangjuktól , akkor is ha csak rájuk gondolok. Kedvenceimet nem ragoznám túlzottan , hiszen ha nagyon kíváncsiak vagytok rájuk meg tudjátok nézni.De ha nem haragszotok meg érte , kettőt mindenképpen kiemelnék , hiszen beragyogják a mindennapjaimat ,egy egy borús napon is képesek mosolyt csalni az arcomra.

  

Everything was blue his pills, his hands, his jeans
And now I'm covered in the colors torn apart at the seams

Cameron Riley Monaghan -Áldom azt a bizonyos 1993. agusztus 16- át mikor világra jött ez a csodálatos fiú. Bárcsak egyszer lehetőségem adódna rá hogy személyesen is elmondjam neked mennyire hálás vagyok azért mert vagy és azt hogy egyetlen mosolyoddal is képpes vagy kihúzni engem a depresszív napjaim sötétjéből.Több mint egy fél éve hogy a Joker mániámnak köszönhetően rábukkantam eme a csodálatos férfire.Itt áljunk meg egy picit mert tudom mit gondolsz - Cameron is csak egy évig tartó fellángolásaidnak egyike , ki fogsz szeretni belőle , egy idő után az se fog érdekelni hogy mi fán terem...-ha valójában ezt gondoltad , akkor tévedsz drágám és örülj neki hogy nem melletted ülök egy baltával a kezemben.Belőle nem lehet kiszeretni.Olyan kisugárzása van és olyan pozitív személyisége hogy hatással van az egész életemre.Ő egy Isten , akire felnézek , egy olyan személy, hogy bármire képpes lennék azért hogy legalább egy pillanat ereéjig találkozhassak vele , vagy megérinthessem.De hogyan is lett ő az én férjecském? Cameron-ra egy facebook videó linknek (azóta is áldom azt a videót :D ) köszönhetően bukkantam rá , ahhol a komment szekcióban a "legjobb Joker" - ként volt feltüntetve.Köztudott hatalmas Joker rajongó voltam , minden érdekelt ami vele kapcsolatos így hát úgy döntöttem hogy majd én azt eldöntöm hogy jó Joker e vagy sem.Elindítottam a videót - gyerekek nekem az állam már a padló mocskát súrolta úgy leesett.Teljesen le voltam nyűgözve , elvarázsolt teljesen a színészi játéka , az ahogy beszélt , ahogy artikulált.És szó mi szó eléggé megtetszett a fiú.Nem is kell mondani ezután mi következett - rákerestem a színészre , utána néztem milyen filmben vagy sorozatban szerepelt még , elolvastam az angol és a magyar életrajzát is a neten, képeket , gifeket töltöttem le róla , a youtube-on interjúkat néztem róla és fanvideókat ( amikből egyébként a Jerome-osok és a Gallavich-es videók a kedvenceim.)Sok filmben láttam szerepelni , nagyon tehetségesnek tartom , várom a még nem megjelent filmjeit is , bőven vannak úgyhogy tisztára boldog vagyok ! :D Azt minden képen ki kell emelnem , hogy a Shameless-ben lévő karaktere Ian Gallagher és a Gotham-ben gonoszkodó Jerome Valeska karakterei állnak a legközelebb a szívemhez.Hihetetlen hogy heteoszexuállis létére profin el tudtott játszani egy meleg srácot, Noel Fisher-rel az oldalán akivel eszméletlenül aranyosak együtt (megszállott Gallavich fan vagyok ha nem tűnt volna fel XD ).Jerome pedig egyébként is egy nehéz karakter , de úgy mint Ian-t Jerome-ot is kiválóan játszotta el. Ő egy nagyon vicces , jó képű ,tehetséges ( tud gitározni iiiss) , jószívű fiú akit annyira de annyira szeretek ! 

Everything was grey , his hair, his smoke, his dreams
And now he's so devoid of color he don't know what it means

Noel Fisher  Őszinte leszek veletek - Noel-el kapcsolatban kicsikét össze vagyok zavarodva. Ő az egyetlen számomra, aki még felérhet Cameron-hoz és egy kalap allá tudom venni őket. Egyszerűen nem tudok kettejük közül választani, mind a kettőjükben van valami magával ragadó és egyedi vonás, így ha nem muszáj nem választanék közülük.Na és most térjünk vissza Noel drágámra.Őszintén megmondom gyerekek, a Shameless-ben ő nyújtotta az egyik legjobb alakítást.A karaktert szinte ráöntötték , senki mást nem tudnék a helyébe képzelni.Mint ahogy Cam Ian-t, ő is tökéletesen el tudta játszani a meleg Mickey-t,ami nem kis teljesítmény tőle.Mickey karaktere jobban a szívemhez nőtt mint Ian-é,amit nem hittem volna , hiszen olyan keveset szerepelt egyes évadokban, hogy azt hittem nem lesz időm belezúgni a karakterébe , de sikerült az agyam közé férkőznie.Nekem mindig is tetszettek a vagány , semmivel sem törődöm , érzéketlen , nagypofájú de mégis ennivaló rossz fiúk , így nem is volt kérdéses hogy a Milkovich fiú lopta be magát a szívembe.Mickey Milkovich - akit alakított segített nekem abban hogy felválalhassam azt aki valójában vagyok.Bátorságot adott hogy ne egy kibaszott állarc mögé rejtőzek , hanem igen is válaljam fel az igazi valómat, mégha másoknak nem is tetszik.Tudni kell rólam hogy én nagyon szégyenlős voltam , áltanános iskolásként sok sérelem ért.Hagytam hogy mások szabják meg hogy hogyan viselkedjem és hogy milyen legyek.Ma már ez nincs így Mickey - nek köszönhetően.Noel-re visszatére , hihetetlenül tehetséges , aranyos , vicces fiú , a mosolya mindig le tud venni a lábamról.Rendszeresen szoktam nézni róla interjúkat , dedikálásokat , fan videókat hogy jobban megismerhessem :D Imádom a stílusát , hogy g×cicsúnyán beszél :D Szerintem ez szexi <3 Ráadásul szőke hajjal olyan mint egy angyal! Vagy mint egy hiperszupercukker manó! Az én szőke proli hercegem! Annyira rossz még a gondolata is annak , hogy nem láthatom soha élőben , pedig az életemet is eldobnám (lehet kicsit túlzás, de leszarom ki mit gondol lol )  hogyha legalább egy percre találkozhatnék vele , hogy abba a gyönyörűen kék szemébe mondhassam , mennyi mindent köszönhetek neki - azt hogy álltala erőssé és függetlenné vállhattam és már tudom értékelni az élet álltal nyújtott apró vagy nagyobb csodákat. Az egyik csoda pedig kétség kívül ő! <3 Imádlak Noel Fisher és remélem még jó sokáig fangörcsölhetek és szerethetlek téged! <3

  

You won't be kissing me unless you kill for me

My chrus babys - Mivel fentebb már bővebben kibeszélhettem magamból azt , amit a két férjecském iránt érzek , azt hiszem jöhetnek a szeretőim. Nem bírtam ki azt hogy csak így simán elmenjek mellettük , így hát róluk is szólnék pár szót. Az első akit megemlítenék az a Evan Peters, aki talán az első olyan sztárpasi volt akiért teljesen meg voltam bolondulva. Az AHS-ben láttam először mint Tate Langdon , a reménytelenül romantikus és pszichopata fiú szerepében. Már sok szerepben láttam az AHS-en kívül és azt kell hogy mondjam, a drágám egy igen sokoldalú személyiség , hisz nincs olyan szerep amit ne tudna eljátszani. A másod hímnemű egyed aki eszembe jutott , az nem más mint Bill Skarsgard , akit ha hiszitek , ha nem az IT filmnek küszönhetően ismertem és szerettem meg. Kibaszottul helyes és eléggé ijesztő is egyben , a maga módján. Tervbe van véve a Hemlock Grove címet viselő horror sorozat , amiben szerepel , azt hiszem nem igen fogok csalódni! *-* Kövi chrusom Dylan Mogyika O'brien , akit az Útvesztő futáraként szerelmesedtem bele. Aztán gondolom mondani sem kell hogy kíváncsi voltam a további alakítására ennek a csodának. Neki köszönhetően kukkantottam bele a Teen Wolf nevű sorozatban , amiben megtalálható csaknem az egész háremem. Tyler Posey , Dylan Sprayberry és Cody Christian is azon boyocskák közé tartoznak , akiket szerelmemnek nevezhetek. *-* Eddig csak színészeket soroltam fel , de Andy Biersack , Adam Lambert sőt még Marilyn Manson is a listámon toplistás egyedek , így hát őket is muszáj megemlítenem, nehogy megsértődjenek itt nekem. Nah gyerekek azt hiszem itt vége is a listámnak, nem akarom hosszúra nyújtani a már így is hosszú bemutatkozásom , így is van még mit írnom szóval....ha kihagytam valakit , úgy is pótolom. :)

  

Zenék terén kicsit vállogatós vagyok.A rock műfaját tudhatom inkább magaménak , abba szerettem bele egészen kis koromban. Kedvenc bandáim közé tartozik a My Chemical Romance , Green Day , Black Veil Brides , The Pretty Reckless , Slipknot , Fall Out Boy , 30 Second to Mars , Bring Me the Horizon, Hollywood Undead , Panic! at the Disco , Twenty One Pilot , Escape the Fate ,My Darkest Days,Skillet,Asking Alexandria, The Rasmus és a HIM.Fel sem fogom hogy jövő februárba végre elmehetek az első Hollywood Undead koncertemre . Nagyon szeretem a fiúkat , az összes számokat tudom kívülről és majd megbolondulok értük! Fel sem fogom hogy tényleg láthatom őket majd élőben.Nem csak bandákat , hanem szóló énekeseket is előszeretettel hallgatok , ugyan nem mindegyik a rock műfajába tolja , de ettől függetlenül imádom őket ! Ilyen például - Avril Lavigne , Melanie Martinez , Lana Del Rey , Marina and the Dinamonds , Lady Gaga , Adam Lambert ,Halsey, Andy Black , Marilyn Manson ,  P!nk  és  Miley Cyrus.

  

Best Movie an Series - Sorozatok és filmek terén kicsit vállogatósabb vagyok.Soha egy részt sem láttam a Dr. Csont , a Dr. House és az ehez hasonló népszerű " sohavégetnemérős " tévésorozatok közül , mert sosem tetszettek igazán. Két sorozatot tudnék mondani , aminek teljesen rabja vagyok - a Shameless amiben az tetszik leginkább hogy nincs benne semmi természetfeletti egy család mindennapjait mutatja be olyan " veled is megtörténhet " alapon. A színészek kiválóak, a karakterek jók , a történet nagyon ott van , nincs egy olyan rész sem amin unatkoznál - A másik ilyen sorozat az  Amerikai Horror Story , aminek szinte az összes évadát imádom , mindegyik más ugyanazzal a kiváló szereplőgárdával és ez benne az igazán érdekes.De természetesen más sorozatokat is nézek amik nélkül nem tudok létezni , ilyen például a Scream Queens , Teen Wolf , The Vampire Diaries ,SKAM, Scream ,  Gotham , 13 Reason Why , Pretty Little Liars , Skins és a Glee. Filmek terén mostanában a képregényfilmek nyűgöznek le igazán minta a Suicide Squad ,a Deadpool , az  X-Men és a Batman filmek. Egyébként bármilyen filmet megnézek legyen az horror , vígjáték vagy akció.Nyálas filmekkel viszont kíméljenek - azokat egyáltalán nem bírom. 

  

Best Ships - Mivel egy igen fangörcsös marslakócska vagyok, nekem is vannak shipjeim kedvenc sorozataimból. A legkedveltebb párosom Ian és Mickey ( Gallavich ) a Shamless-ből akiket Cameron Monaghan és Noel Fisher kelt életre. Igazán imádnivalóak nem semmi volt az amin keresztül mentek együtt.Kedvenceim közé tarozik még  a Stydia párocska is a Teen Wolf-ból, akiknek egész végig a macimat szorongatva szurkoltam hogy végre egymásra találjanak.Most lehet hogy meg fogtok kövezni , de én egyszerűen ki nem állhatom a Delena párost , én mindig is Stelena párti voltam és ez most sincs másképp.De nagy rajongója vagyok még a Violate, a Sterek , a Thiam és az Evak párosításoknak is! :)

  

 

Nah itt a vége gyerekek , a viszont nem látásra! :D Have a nice day ! :)