Az NCIS jelenleg is futó 15. szezonja az utolsó, amiben még láthatjuk az Abby Sciutót életre keltő színésznőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pauley Perrette távozik az NCIS éléről
2017. október 04. 15:28
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2740 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. október 04. 17:48
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 978 Csatolások: 67 Azonosító: 125739 ![]() |
Megértem őt, de sajnálom, mert Abby tényleg fontos karakter a sorozatban. Már DiNozzo kilépésének sem örültem, de megértettem azt is. A sorozat tele van szerethető karakterekkel, úgyhogy van még kiért nézni. Már a kezdetek óta nézem és bár sokak szerint unalmas, szerintem abszolút megtartotta azt a szintet, amelyet az elején is mutatott. Pauley-nak pedig további sok sikert kívánok, hiszen tudom, hogy nehéz lehetett meghozni ezt a döntést, de van, mikor az embernek ki kell lépni a megszokottból és kipróbálni valami újat. Bízom abban is, hogy a kilépését normálisan intézik majd a készítők, ahogyan Anthony DiNozzo 'nagyon különleges' ügynök esetében is. Annak örülök, hogy a 15. évadban még benne lesz.
2017. október 04. 18:22
![]() |
Skandtielúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 ![]() |
Nagyon szeretem az NCIS-t és az egyik kedvencem mindig is Abby volt. Nagyon sajnálom, hogy így döntött, de megértem. Mcgee, Gibbs és Doki maradtak nekem a sorozatból, akik miatt még érdemes nézni

2017. október 05. 08:11
![]() |
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 ![]() |
Én ugyan nem néztem, csak a reklámokat, de abban, mindig ilyen hajjal mutatták. Neki 15 évadon keresztül ilyen volt a haja?
PLS valaki írja le, aki nézi

2017. október 05. 13:05
![]() |
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 ![]() |
Nehogymár ez 69-ben született??! Én legfeljebb 30-nak néztem volna.
2017. október 05. 15:59
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 978 Csatolások: 67 Azonosító: 125739 ![]() |
Idézet (CsacskaCsajszi @ 2017.10.05. 08:11)
Én ugyan nem néztem, csak a reklámokat, de abban, mindig ilyen hajjal mutatták. Neki 15 évadon keresztül ilyen volt a haja?
PLS valaki írja le, aki nézi

Igen, mindig ilyen volt a haja. Csak a hossza változott néhány centit.
Kapcsolódó sztárok

Zoe Kravitz nagyon levágatta a haját
Zoe Kravitz nagyon levágatta a haját
A színésznő nagyot változtatott.

Megszólalt Liam Hemsworth új barátnője, Maddison Brown
Megszólalt Liam Hemsworth új barátnője, Maddison Brown
A színésznő elmondta véleményét.

Miley Cyrus új frizurával ünnepelte 27. szülinapját
Miley Cyrus új frizurával ünnepelte 27. szülinapját
Az énekesnő családi körben volt.

Justin Timberlake sajnálja, hogy kellemetlen helyzetbe hozta feleségét
Justin Timberlake sajnálja, hogy kellemetlen helyzetbe hozta feleségét
Az énekesről félreérthető fotók készültek.

Jacob Elordi végre nyilatkozott Zendayáról
Jacob Elordi végre nyilatkozott Zendayáról
Sokszor forrott körülöttük a levegő.

Selena Gomez pánikrohamot kapott fellépése előtt
Selena Gomez pánikrohamot kapott fellépése előtt
Az énekesnőnek nehéz dolga volt.

9 film, amely hamarosan megjelenik a mozikban
9 film, amely hamarosan megjelenik a mozikban
Lesz látnivaló a mozikban.