Gordon Ramsey szokott ilyet csinálni, hogy a rajongói küldenek neki egy képet a "műről", ami sokszor akarattal néz ki undin, és a műsorához (A pokol konyhája) hasonló stílusban pocskondiázza. (de a rajongók ezen nevetnek, nem bántásból mondja).
Itt még azt se tudta valószínűleg, hogy Lady Gaga tortáját látja, mert egy rajongója küldte be viccből, hogy vajon Ramsay mit mondana.
Szóval nyugi, nem Lady Gagával szemétkedett.
Durván leszólta Lady Gaga tortáját Gordon Ramsay
2017. október 16. 12:50
littlescarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 231216 offline |
Biztos finom volt, és a szándék a fontos. Én még ilyen tortát se tudnék sütni...
2017. október 16. 14:58
Könyörgök, nehogy már egy ekkora konyhai sztár, mint Gordon Ramsay ne tudja jól megítélni, hogy jól van elkészítve egy torta vagy se Ne tegyük magunkat nevetségessé. A konyhaművészetben pedig nagyon fontos az esztétika, hiába takarhat a csúf külső finom édességet, nagyobb gusztussal nyúl az ember egy olyan ételhez, ami mutatósan néz ki és hasonlóan van tálalva, mint egy tányér közepére hányt kupachoz - legalábbis az igényesebbek.
Szerintem senki előtt nem titok, hogy Gordonnak ilyen a stílusa, nyersebb, mint az átlagé még akkor is, ha csak viccel- ezen kívül Gordon egy ENTJ, egy parancsnok személyiség, ergo azt a mentalitást követi, hogy "előbb tartsanak érzéketlen bunkónak, mint alkalmatlannak". A Gordonhoz hasonló egyéneknek nem az igyekezet és a szándék a lényeg, hanem a teljesítmény, aminek a tekintetében ez a torta megbukott. Egy pocsékul sikerült könyvet se értékel fel az ember csak azért, mert 400 oldalt megírni sok munka és, mert az író biztos nagyon igyekezett, jó szándékkal fogott bele.
Mellesleg anyukám se cukrász, nem tanult semmilyen speciális helyen sütni-főzni, mégis a sütemények, amiket lesüt, sokkal közelebb állnak azokhoz, amiket Ramsay szokott készíteni a műsoraiban, mint a Gagáéhoz.... Úgyhogy elég gyenge ez a "nem cukrász, hanem énekesnő" kifogás...
Szerintem senki előtt nem titok, hogy Gordonnak ilyen a stílusa, nyersebb, mint az átlagé még akkor is, ha csak viccel- ezen kívül Gordon egy ENTJ, egy parancsnok személyiség, ergo azt a mentalitást követi, hogy "előbb tartsanak érzéketlen bunkónak, mint alkalmatlannak". A Gordonhoz hasonló egyéneknek nem az igyekezet és a szándék a lényeg, hanem a teljesítmény, aminek a tekintetében ez a torta megbukott. Egy pocsékul sikerült könyvet se értékel fel az ember csak azért, mert 400 oldalt megírni sok munka és, mert az író biztos nagyon igyekezett, jó szándékkal fogott bele.
Mellesleg anyukám se cukrász, nem tanult semmilyen speciális helyen sütni-főzni, mégis a sütemények, amiket lesüt, sokkal közelebb állnak azokhoz, amiket Ramsay szokott készíteni a műsoraiban, mint a Gagáéhoz.... Úgyhogy elég gyenge ez a "nem cukrász, hanem énekesnő" kifogás...
2017. október 16. 18:08
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nem értem mért kell mindig a rosszat keresni mindenben. Jó, nem egy szép torta, de foglalkozott vele, rászánta az idejét... én ha kapnék a testvéremtől egy bénácska tortát, ezerszer jobban örülnék neki, mint egy baromi szép, de boltban vásárolt tortának. Nem mindig azt kéne nézni, hogy mi mennyire rossz, hanem azt, hogy mi van mögötte: boldoggá akarta tenni a testvérét. Ez sokkal fontosabb annál, hogy a torta hogy néz ki.
2017. október 16. 18:53
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Amúgy a cím kicsit félrevezető. Szerintem Gordon nem is tudta, hogy az Lady Gaga tortája. Tuti máshogy reagált volna.
De a lényeg az, hogy a testvérének tetszett.
De a lényeg az, hogy a testvérének tetszett.
2017. október 17. 15:44
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Háát...nem olyan szép, de az íze bizonyára jó lehet.
2017. október 17. 18:34
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Nem a legszebb teremtmény, de biztos finom
2017. október 18. 20:47
Laureenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.12. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 265399 offline |
Gordonnak van egy bizarr humora, amit sokak gyomra nem vesz be. De Gaga énekesnő és nem sztárséf, a lényeg, hogy szeretettel készítette. Én is kaptam bűn randa tortát barátnőtől szülinapra de isteni finom volt, lehet ez a torta is az volt! Én tuti megettem volna egy ültő helyembe'.
2017. október 21. 14:57
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline |
nahát! legalább próbálkozik:D tuti jót nevetett a tesójával:D xD de nem egy cukrász h tökéletes tortákat csináljon szal nem értem h Gordon miért írta ezt. látom h nem a legszebb de biztos h Gordonnak is vannak gyengeségei amiben Gaga jobb...na mind1 értem a viccet de ezt a véleményt megtartottam volna magamnak:)
2017. október 26. 22:16
FAMEgagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 408 Csatolások: 0 Azonosító: 192296 offline |
Csodálatos tortát sütött Lady Gaga! Ő egyszerűen mindenhez ért, és az igyekezet a fontos. Nagyon is jól összehozta egy álom lenne beleharapni! Imádlak Joanne❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2017. október 28. 02:43
FAMEgaga: Gordonka van annyira erős egyéniség, hogy ne okozzon neki álmatlan éjszakákat a pattogásod...
2017. október 28. 16:41
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Tény, hogy nem néz ki valami jól, de általában ez nem szokott zavarni, az íze a lényeg. Én is szoktam sütni tortákat a barátaim szülinapjára....hát mit ne mondjak, volt már,hogy Gagáéhoz hasonlítottak inkább, de a barátaim csak a boldogságtól sírtak, hogy éjjel 2-kor, minden munkám végeztével tartottam olyan fontosnak őket, hogy neki álljak gluténmentes tortát sütni
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.