#Teszt! Melyik sztár lennél te?
2017. október 22. 11:49
Háromszor töltöttem ki, háromszor jött ki Selena Gomez. A leírással nem feltétlenül értek egyet, de Sel-t szeretem, szóval neki örülök.
2017. október 22. 12:17
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Miley Cyrus. Valamennyire igaz rám, bár a kutyás rész vicces, egyrészt mert a cicákat jelöltem annál a kérdésnél, másrészt pedig, félek a kutyáktól, de mindegy... Miley mostani viselkedését alapul véve pedig örülök az eredménynek, mostanában nagyon aranyos ez a lány.
2017. október 22. 15:14
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline |
Bella Thorne... hát igazából a leírtak nagyrészt igazak rám mostanában viszont egyre kevésbé. Mindegy mindenesetre ezt is jó tudni, lehet irok neki azt öribarik leszünk... Oké, túlzásokba azért ne essünk, nem vagyok a lány rajongója, valahogy az önértékelése és a stílusváltása túl nagy lett, ezt pedig nem támogatom. Na mindegy is, sosem jöttek be ezek a tesztek
2017. október 22. 16:57
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Miley Cyrus ♥
2017. október 22. 17:11
Hibridúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.02. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 266622 offline |
Demi Őszinte, nagy szájú, éles eszű csajszi vagy. Mondhatjuk, ami a szíveden, az a szádon. Stílusod rockos, mégis elegáns. Ha valamit elkezdesz, tuti véghez viszed. Amint belépsz egy terembe, biztosan minden szem rád szegeződik.
Annyira igaz rám innen minden Na meg nagyon imádom Demit és büszke vagyok a dokuja miatt is rá :3
Annyira igaz rám innen minden Na meg nagyon imádom Demit és büszke vagyok a dokuja miatt is rá :3
2017. október 22. 17:21
Dodaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 244076 offline |
Selena Gomez
Kedves, őszinte, érzékeny, és elképzelhetően halk beszédű lány vagy. Szeretsz olvasni, tehetséged van a hangszerekhez és a zenéhez. Szűk baráti köröd van, de értük bármit megtennél. Több fiúnak tetszel, mint hinnéd – valószínűleg nem veszed észre őket.
Annyira én wagyok szentem
Kedves, őszinte, érzékeny, és elképzelhetően halk beszédű lány vagy. Szeretsz olvasni, tehetséged van a hangszerekhez és a zenéhez. Szűk baráti köröd van, de értük bármit megtennél. Több fiúnak tetszel, mint hinnéd – valószínűleg nem veszed észre őket.
Annyira én wagyok szentem
2017. október 22. 17:29
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline |
Demi Lovato
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.